gökçe y

Mutlaka Tercih Edilmesi Gerekiyor

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Eyl 2023
İlk öncelikle Ömer Bey'in profesyonel işleyişi ve sıcak tavrı için teşekkürleri bir borç biliyorum. Otelin ilk girişindeki bilgilendirmeleri çok yardımcı oldu. Otelin konumu Ölüdeniz bölgesinin en hakim konumunda yer alıyor, hemen arkasında 5 dakikalı yürüyüş mesafesinde babadağ teleferik lokasyonu bulunmakta bu da tercihte öncelikli alınması durumlardan, otelin havuzunda ki zemin döşemesinde kullanılan taşların vereceği hazdan pişman olmayacaksınız ve otelin sonsuzluk havuzu konum itibari ile simetrik olarak tam Ölüdenizin bakış açısını ortalamaktadır. Havuzun temizliği ve sağlık durumu her gün havuzun yanındaki tabelasına yazılıyor ve havuzun sürekli akıp yenilenmesi bu sizi çok mutu ve güvende hissettiriyor. Otelin barında çalan şarkıları duyduğunuzda hiç oradan ayrılmayacaksınız. Havuzun yanındaki vakit geçirebileceğiniz konforlu dinlenme yerleri yumuşacık peluş kumaşın rahatlığı sizi yerinizden kaldırmayacak duruma getiriyor. Otelin her köşesi ayrı bir konsept olduğu için ayrı ayrı köşeleri gördüğünüzde şaşıracaksınız, en ufak gözünüze çarpan bir yerde bile gözünüze güzel gözükecek size farklı bir bakış açısı katacak metaryaller bulunmakta. Otelde kullanılan beslenme ürünlerin de en üst kalitede markalar tercih ediliyor, barda yiyeceğiniz her üründen keyif alacaksınız deneyimleyin mutlaka. Otelde hergün detaylı temizlik imkanı sunduğundan rahatlıkla hareket edebiliyorsunuz. King oda da kaldığımız için tavsiyem mutlaka tercih edilmesi gereken özelliklerden, odanın genişliği, tavan yüksekliği, odada bulunan jakuzinin temizliği ve jakuziyi kullanırken manzarayı izleyebilmek vazgeçilmeyecek tercih oluşturuyor. King odadaki yatağının yumuşaklık durumu çok çok iyi ve bir çok yastık bulunması bunu destekliyor. King odadaki duş alacağınız bölümün ve jakuzinin yapılışı mimarisi Ölüdeniz manzarasını izleyerek duş alma imkanı sağlıyor. Otelin sabahları verilen kahvaltısında sizi evinizde hissettirecek tatlar mevcut. Her saat kahvaltı yapabilme imkanınız olması da ayrıca bir detay çünkü saat sıkışkınlığından kurtararak size rahat bir zaman dilimi yaşatıyor. Oteli tercih ettiğinizde tekrar gelmek isteyeceğiniz aklınızın hep bir köşesinde olacak. Teşekkürler LOFT OTEL🥰
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Genel Müdür Omer Hakgecirmez - Oludeniz Loft-Exclusive, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 28 Eyl 2023
Değerli misafirimiz,
Tatilinizde bizleri tercih ettiğiniz ve zaman ayırıp bu harika yorumu paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. İşini severek yaparsan asla yorulmazmışsın, Loft otel çalışanları olarak sanırım bu cümle hepimiz için geçerli. Otelin konumu, dediğiniz gibi inanılmaz, hatta ilk açtığımız sene ingiliz bir misafirimiz "Milyon Dolarlık Manzara" demişti. Biz de bu otelin konumuna yakışır bir işletme olmaya çalışıyoruz. Tekrar görüşmek dileğiyle, selam ve sevgiler.
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
    ₺829
Oludeniz Loft-Exclusive noktasına 1.4 km mesafede
Oludeniz Loft-Exclusive noktasına 6.6 km mesafede
Oludeniz Loft-Exclusive noktasına 1.5 km mesafede
Ölüdeniz bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/225 yorum
6 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

İnanilmaz bir otel. Gerçekten mükemmel. çalışanların güler yüzlülüğü otelin konumu odaların rahatlıgı ve büyükleri sundukları yiyeceklerin tadı. Uzun süre sonra bu kadar güzel ve başarılı bir hizmet gördüm. 6 yıldız olması gerekiyor. Eğer bu otel için yorumlara bakıyorsanız hiç düşünmeden alın. Anlatmak pek mümkün değil burayı yaşamanız lazım.

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler a-yuksel
Genel Müdür Omer Hakgecirmez - Oludeniz Loft-Exclusive, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Temmuz 2023

Sevgili Ali İhsan Bey,
Tatilinizde bizleri seçtiğiniz ve bu harika yorumu bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Bizim en büyük mükafatımız siz değerli misafirlerimizden gelen bu tür yorumlar. Sizleri tekrar misafir etmekten mutluluk duyacağız. Selam ve sevgilerimizi gönderiyor, sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Ömer, GM

1 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

4 gece 5 gün kaldığımız otelde mükemmel bir balayı deneyimi yaşadık. İlk günden çıktığımız güne kadar yüksek ilgi alakalarıyla, mükemmel kahvaltısıyla, odaların harika manzarası ve kibarlıklarıyla bizi çok güzel ağırladılar. Bu mükemmel deneyim için çok teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Tüm odalar deniz manzaralı.
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler selenkizil
Genel Müdür Omer Hakgecirmez - Oludeniz Loft-Exclusive, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Temmuz 2023

Sevgili Selen Hanım,
Mutlu birlikteliğinizin ilk günleri olan Balayı Tatiliniz’de bizleri tercih ettiğiniz ve bu güzel yorumu bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Umarız bizimle harika bir vakit geçirmişsinizdir. Her ikinize de selam ve sevgilerimizi gönderiyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Tekrar görüşmek üzere. Yolunuz açık, mutluluğunuz daim olsun. Ömer Hakgeçirmez-Ölüdeniz Loft

6 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

2021 yılında balayına gitmiştim o kadar güzeldi ki 2022 ekiminde tekrardan gittim ve hiç bir şey değişmediği gibi dahada güzelleşmiş buldum.Yemekler harika,kahvaltı istediginiz saatte içecekler uygun fiyatta ve mukemmel.Evinizden daha rahat hissedeceğiniz ve otel personelinden mutlu mesut ayrilcaginiz ve bir sene sonrasında ki tatilinizi tekrar aynı yere yaptırabilceginiz ender yerlerden bir tanesi.. teşekkürler Ömer bey, Derya hanım, Alican ve Sinan...

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler İbrahim T
Genel Müdür Omer Hakgecirmez - Oludeniz Loft-Exclusive, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Haziran 2023

Biz teşekkür ederiz efendim, bizim de en büyük mutluluğumuz böyle yorumları almak. Her zaman bekleriz, şeref verirsiniz.
Selam ve sevgiler.

27 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Biz 4 gece 5 gun kaldik, hersey okadar guzeldi ki anlatamam yasamaniz gerek. Aradigimiz hersey vardi ve ilk defa kendimizi gercekten tatilde hissettik. Alican ve Sinan supersiniz!!! Herkez ayri ayri cok iyi

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler esozen77

Bizleri tercih ettiğiniz ve bu harika yorumu paylaştığınız için sonsuz teşekkürler. Sinan ve Alican, diğer tüm ekibimiz gibi, işlerini dört dörtlük yapıyorlar. Tekrar görüşmek dileğiyle, selam ve sevgiler.

30 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Balayı çifti olarak 5 gece otelde konakladık. İyiki de burayı tercih etmişiz. Otele adımımızı attığımız ilk andan çıktığımız son ana kadar her şey mükemmeldi başka bir kelime yok. Gerçekten çıkarken üzülüyorsunuz gitmek istemiyorsunuz. Başta Ömer bey olmak üzere bütün o güler yüzlü personele tek tek teşekkürlerimizi iletiyoruz. Odalar gerçekten çok büyük ferah ve içerisinde ihtiyacınız olabilecek her şey var. Temizlik her gün size sorularak yapılıyor. Havuzu çok keyifli. Kahvaltısı çok kaliteli. Özellikle böğürtlen reçeli favorimdi. Akşam yemekleri de otelde yemek isterseniz çoğu üst düzey lokantadan başarılıydı. Ellerinize sağlık. Umarım tekrar görüşmek dileğiyle.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler aykutacer
General Manager Omer Hakgecirmez - Oludeniz Loft-Exclusive, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Haziran 2022

Aykut Bey merhaba,
Balayı tatilinizde Ölüdeniz Loft Otel'i tercih ettiğiniz ve zaman ayırıp bu harika yorumu bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri tanımaktan ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.
Personelimizle ne kadar gurur duysak azdır, zaten onlar ailemizin bir parçası gibi.
Oda konusunda gerçekten çok iddialıyız, sanırım tüm bölgede bu genişlikte ve içeriği zengin oda yok.
Sizleri tekrar tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Selam ve sevgiler.
Ömer