Suat G

Otantik....

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 2 Ara 2018mobil cihaz aracılığıyla
Otel konsept olarak çok hoş öncelikle,otelin merkezi konumda olması ve gezilebilecek mekanlara yakınlığı büyük avantaj. Tabi bu eğlence mekanlarına yakınlığı gürültü dezavantajını da beraberinde getiriyor. Ancak 00:00 dan sonra dinlenmek isteyen otel ziyaretçileri için sorun teşkil etmeyecektir. Otelin tek dezavantajı gürültü. Onun dışında kahvaltısı standarttı. Çalışanların ilgili ve problem çözmeye yönelik tavırları da otelin iyi taraflarından.
Konaklama tarihi: Aralık 2018
Yönetici eutkuates - La Perla Boutique Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 18 Ara 2018
Suat Bey
İlginize teşekkür eder, yine bekleriz.
La Perla Boutique Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Oda servisi
La Perla Boutique Hotel noktasına 0.8 km mesafede
otel dış görünüm
La Perla Boutique Hotel noktasına 2.9 km mesafede
İskenderun bölgesindeki diğer otellere bakın
26-31/49 yorum
5 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel oldukça merkezi konumda. Kafeler, restorantlar bir kaç adım mesafenizde. Sahile yakın bir otel. Aynı zamanda da bir steakhouse ancak yemeklerde oteli tercih etmediğim için o konuda yorum yapamayacağım.
Odaların dekorasyonu ve otantikliği çok hoş. Lobininde oldukça hoş bir havası var. Konumu dolayısı ile sahip olduğu bazı dezavantajlar da var.
Aracınızı park edebileceğiniz bir yer yok. Dar sokakta direk otelin valesine vermek durumundasınız.
Akşam saatlerinde odaların baktığı hemen arka sokakta canlı müzik başlıyor ve gece 1-2'ye kadar devam ediyor. Gürültüde uyumak sizler için bir problem ise sesi oldukça duyacağınızı belirtebilirim. Uyurken ses olmasını da sevdiğim için benim için pek problem olmadı. Şarkılara eşlik ederek uyudum diyebilirim :)
Odaların klimaları merkezi. Derecesini odadan ayarlayamıyorsunuz. Resepsiyona söylüyorsunuz ve onlar oradan ayarlıyor.
Kahvaltısı pek iyiydi diyemeyeceğim.
Telefon detayları ( eski çevirmeli telefonlardan ) çok hoştı.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler kozmikadam
Yönetici eutkuates - La Perla Boutique Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Aralık 2018

Çağatay Bey
Değerli düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür eder , yine bekleriz.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
30 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Küçük ve sevimli butik otel.Tarihi dokusu bozulmamış binada çözüm odaklı,güler yüzlü çalışanları ve tertemiz odalarıyla İskenderun şehir otelleri içinde en iyisi.Şehir merkezinde her yere yürüyüş mesafesinde...

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler melikecalisir3535

Melike Hanım

14 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ümran Hanımın güler yuzuyle karşılanıyorsunuz eviniz hissedeceğiniz bu sıcak otelde..Dekoruyla gozlerınızı kamaştıracak,temızlıgıyle konforunuzu sağlayacak ve personelin hizmetiyle içtenliği bulabılecegınız bır yer..Hem merkezde hem de sahile cok yakın bir yerde..Sabahları sahilde yürüyüşünüzü yapıp,İlyas Bey'in güzel sohbeti ve iyi servisi eşliğinde kahvaltınızı yapabilirsiniz..Akşamları balkonunuzda oturarak dışarıdan gelen güzel esintiyle müziğinizi dinleyebilirsiniz..5 yıldızlı soğuk otel yerine sıcak insanlarla dolu bu butik oteli tercih etmelisiniz..
Bu otelin Ümran Hanım ve İlyas Bey'i kaybetmemesi gerekiyor.Çalışan olarak değil de evlerinde misafirlerini ağırlayacak kadar samimiler..

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler Burcu d

Burcu Hanım

5 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Zaman zaman iş ziyareti için gelen misafirlerimizin kaldığı oteldi. İskenderun'un barlar sokağının hemen yanında konumlu olması dinlenmek ihtiyacı olanları pek memnun etmemişti. Otelin içi çok iyi restore edilmiş, modern bir mobilya seçimi ve yapısı var. Alt kat lobiden sonra restauranttır. Restaurantın önceki şefi yakın arkadaşımdı ve harika steakler yiyebiliyordunuz, yanına da güzel bir kırmızı şarap içebiliyordunuz. Restaurant ambiansı çok başarılı. V.I.P. salon da mevcut. Özel toplantı yemekleri vs. ekibinizle diğer misafirlerden ayrı vakit geçirebiliyorsunuz. Ben bir kaç kere yapmıştım. Restaurant ekibi dağıldığı için gitmez olduk. Umarım eski sıcak yoğun günlerine dönerler.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler srgnlkt

Sergen Bey
Değerli düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yeni ekip arkadaşlarımızla daha iyi hizmet etmek için teşriflerinizi bekleriz.

28 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

O kadar samimi, o kadar ilgililer ki, dekorasyon zaten cok iyi, binanin dışından itibaren odaniza girdiginiz ana kadar surekli gozunuzu alan bir seyler var.Gercek ahsap dosemeler, konsepti, her seyi cok iyi, belki bazi odalar biraz kucuk, onu da onceden resepsiyonla goruserek ayarlayabilirsiniz..Restorani da cok iyi deniyor ama biz bir dahaki ziyaretimizde deneycez,sadece otel olarak kullandik su an, ama kahvaltisina ve gun icinde sinirsiz cay-kahveye gore dusunursek, sanirim her seyiyle gercekten cok iyi.Zaten carsinin icindesiniz, her yere yurume mesafesinde✌

Konaklama tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler Fatma Y