Oktay K

SIFIR PUAN BİLE ÇOK...

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 19 Eyl 2021mobil cihaz aracılığıyla
Sıfır puan olsaydı sıfırı bile hak etmiyor. Otel berbat. Odalarda lamba bile yok. Oda parasını peşin vermeyin, odayı görünce mutlaka vazgeçeceksiniz. Otel turistik olmayı bırakın pansiyon bile olamaz. Otel alt kesme hizmet ediyor. Arsuz - İskenderun güzergahında hiç hak etmediği parayı isteyip çok yakışmayan bir hizmet sunuyorlar. Yakınlarımız Gelin-Damat olarak gidince odaya bile girmeden çıktılar, parayı önceden aldıkları için iade etmediler. Böyle böyle haksızlıkla mekan çalıştırıyorlar...
Konaklama tarihi: Eylül 2021
Club Casmin Otel noktasına 5.8 km mesafede
Otelin Önü
Club Casmin Otel noktasına 21.5 km mesafede
Club Casmin Otel noktasına 21.6 km mesafede
İskenderun bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/61 yorum
26 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaslar sakın gitmeyin bazı yorumlar otel tarafından yazılmış iyi çok güzel diye sakın aklınızdan bile geçirmeyin berbat bile otelin durumunu anlatmaz bu kadar pis olamaz bor otel idrar kokusu zaten otelin girişinden basliyo aylarca yıkanmayan tuvaletler ilgisiz personel bide sizinle dalga geçiyorlar AA öylemi çokmu pis siz temizleseydiniz diye acilen turizm bakanlığına şikayet edilmeli

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
1  Teşekkürler emrahb984
17 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Tek kelimeyle berbat. Rahmetli Mustafa hocamızın kemikleri sızlıyordur. Serdar artık kendine gelsen işine baksan iyi olacak kardeşim. Bunlar sana hiç yakışmamış ya bu işi bırak yada adam gibi çalış gerçi sen bundan sonra zor düzelirsin

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler h_seyinersanz2020
13 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Soyunma odaları (aynı zamanda WC ve duş olarak kullanılıyor) bakımsız ve içerisi idrar kokusu dolu. soyunma dolapları kırık. Sahil çöp içinde. Ayağımız kesilecek diye denize giremedik. Hiç memnun kalmadık.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler Dasar77
26 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Sakın gitmeyin denemeyin bile girişte 3gun için 1500 tl para ödedik 3saat kaldikkaldik çocuk ateşlendi çıkmak istedik para iadesi yapmadilar havuz kirli odalar kirli müdür ilgisiz ukala saygısız havuz hiç güvenli değil yemekler berbat ve bayat

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler ESEN U
15 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arsuz da pek çok yerde kaldım ailem ile. Otelin fotoğrafları çok güzel görünüyor. Sakın peşin ödemeyin. Kapıdan girdiğinizde fiyatına göre alt seviye hizmet aldığınız bir yere girdiğinizi anlıyorsunuz, ancak çok geç oluyor. Karşılama çok kötü, ilgisizler, sanki zoraki oradaymışsınız gibi. Perdeleri yırtık, odalar pis, kırık dökük, kapıları güvensiz. Aquapark ı var. Ancak kontrol yok, çocukların üzerine kayıyor yanlışlıkla büyükler, sakatlanma ihtimali çok yüksek. Sadece akşam yemeğindeki mezeler çok lezzetliydi ahçılarının eline sağlık. Bunun dışında tavsiye etmem.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler aysue2019