Otel konum olarak güzel, yemekleri iyi fena değil, öyle sıra karmaşa oluyor ilk dakikalarda ama hiç gerek yok yemekler gayet herkese yetiyor. Odalar standartlara göre daha temiz olmasını beklerdim ama yine otel ile ilgili değil. Maalesef otel sakinleri yüzde 98 Türk olduğu için ve yine maalesef biz Türk milleti böyle yerlerde temizlik, israf, düzen, nezaket konularında bilgisiz olduğumuz için mekanı mahvetmişler. Aynı otel Antalyada olsa, kalanlar yabancı olsa eminim çok daha memnun kalırdık. Gerçekten kendi insanlarımızdab kaçar olduk tatilde. Yani yediğin kadar al tabağına, bütün ama bütün masalardaki yemekler çöpe gitti, havuz çok küçük çoluk çocuk dolu heryer ve yine çocuğunu havuz bezi ile sokmayan sevgili Türk misafirinin çocuğu havuza kaka yaptı. Yani daha fazla nasıl rezil edilirse kendimizi öyle rezil etmişiz gibi, 4 günlük tatilim ibreti alem gibi izledim bol bol gözlem yaptım. Otel açısından eksikler de elbette var, mesela animasyon gösteri VS yok. Animatörler var ama oyunlar paralı. Mesela bingo tombala gibi bir oyuna parayla bilet satmaya çalıştılar. Akşam olunca yapılacak aktivite yok. Düz kafe ortamı gibi oluyor heryer. Denizi kum taş karışık ama çabuk derinleşiyor. Çocuğa yüzme bilmeyene uygun değil. Dalgalı ve çok kumlu kirli bir suyu var. Havuz iki tane ama yetersiz. Çok kalabalık olduğu için temizliğinden endişe edip şahsen ayağımı bile sokmadı havuza. Bir daha gelir miyim, ASLA.