Bahar F

Güzeldi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Ağu 2023
Merhabalar , otel de öncelikle yemek çeşitleri cok az ve her rafta hep aynı yemekler var. Oda temizliği biraz daha güzel olabılır. Sanırsam giderlerde sıkıntı var bırazcık koku yapıyor. Geri kalan herşey güzeldi. Aynı zamanda otelde calışanlar o kadar yardımcı olmak istiyor ve bir o kadar güler yüzlü. Özelikle havlu standındakı büşra hanımın enerjısine bayıldık. Elinden gelen herseyın fazlasını yapmak istiyor . Ona burdan çok teşekkür ediyorum umarım görür :) ayrıca animasyon ekıbı cok başarılı iletişim olarakda ben onca otelde kaldım ilk defa bu kadar neşeli güler yüzlü bir ekip gördüm . Buradan FATİH bey ve ekıbıne cok teşekkür ederim:)
bahar inan
Doramar Resort & Aqua Tatil Köyü noktasına 21.6 km mesafede
Doramar Resort & Aqua Tatil Köyü noktasına 32.5 km mesafede
Doramar Resort & Aqua Tatil Köyü noktasına 28.3 km mesafede
Doramar Resort & Aqua Tatil Köyü noktasına 26.6 km mesafede
Erdemli bölgesindeki diğer otellere bakın
34-39/387 yorum
29 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum olarak güzel, yemekleri iyi fena değil, öyle sıra karmaşa oluyor ilk dakikalarda ama hiç gerek yok yemekler gayet herkese yetiyor. Odalar standartlara göre daha temiz olmasını beklerdim ama yine otel ile ilgili değil. Maalesef otel sakinleri yüzde 98 Türk olduğu için ve yine maalesef biz Türk milleti böyle yerlerde temizlik, israf, düzen, nezaket konularında bilgisiz olduğumuz için mekanı mahvetmişler. Aynı otel Antalyada olsa, kalanlar yabancı olsa eminim çok daha memnun kalırdık. Gerçekten kendi insanlarımızdab kaçar olduk tatilde. Yani yediğin kadar al tabağına, bütün ama bütün masalardaki yemekler çöpe gitti, havuz çok küçük çoluk çocuk dolu heryer ve yine çocuğunu havuz bezi ile sokmayan sevgili Türk misafirinin çocuğu havuza kaka yaptı. Yani daha fazla nasıl rezil edilirse kendimizi öyle rezil etmişiz gibi, 4 günlük tatilim ibreti alem gibi izledim bol bol gözlem yaptım. Otel açısından eksikler de elbette var, mesela animasyon gösteri VS yok. Animatörler var ama oyunlar paralı. Mesela bingo tombala gibi bir oyuna parayla bilet satmaya çalıştılar. Akşam olunca yapılacak aktivite yok. Düz kafe ortamı gibi oluyor heryer. Denizi kum taş karışık ama çabuk derinleşiyor. Çocuğa yüzme bilmeyene uygun değil. Dalgalı ve çok kumlu kirli bir suyu var. Havuz iki tane ama yetersiz. Çok kalabalık olduğu için temizliğinden endişe edip şahsen ayağımı bile sokmadı havuza. Bir daha gelir miyim, ASLA.

Oda ipucu: Otopark dolu, dışarıda yer bulmaya çalıştık. Havuz yetersiz, deniz kumlu taşlı ve derinleşiyor
1  Teşekkürler 436fatmas
27 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

15 -19 temmuz arası 4 gece 5 gün için gidip, daha fazla dayanamayıp 1 gün öncesinden terk ettiğimiz otel. Eski bir turizmci olarak ilk Mersin denemem bu otel yüzünden rezaletle sonuçlandı. Öncelikle konaklayan misafirlerin kıyafetleriyle havuza girmeleri sebebiyle havuz renginin her gün aşırı bulanık olması... Açık büfe restorandaki yemeklerin çeşitlerinin az olması. (Son gün kahvaltıda aç kaldım otel personeli kahvaltıya erken gelin kalmıyor dedi) 5 yıldızlı alkolsüz her şey dahil ancak Türk kahvesi vs ekstra. Otelin içine kafe tarzı işletme koymuşlar pub koymuşlar pahalı. Aldığım her dondurmaya her gün ekstra ücret ödedim . Ücretsiz alâ Carte yazmışlsr ancak Alâ Carte restaurant olarak kullanılan yerde restaurant yok ücretli jetonlu çocuk araçları mevcut. Denizi leş gibi içi görünmüyor. Personel iyi niyetli ancak yetersiz. Akşam yemeğinde sprite istedim yoğunluk var sadece Kola fanta verebilirim dedi. Dışardan günübirlik aldıkları müşterileri otelin konaklamalı misafirlerinin tadını kaçırıyor. Bu otel 3 yıldızlı ve 18 bin tl yerine 6 7 bin vermiş olsaydım fiyat&performans oteli denebilirdi. Açık büfelerde sürekli kaos mevcut. Daha yazmak istediğim birçok durum var ancak karakter sınırı yetmeyecek. Odaları iyiydi diyebilirim. Yıllardır Antalya ve Ege bölgesinde hem çalışan hem tatil yapan eski bir turizmci olarak bu oteli kesinlikle önermiyorum. Pişman olursunuz.

5  Teşekkürler Ozan Y
25 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler konusunda zayıflar temizlik orta halli .İki gece konaklamalı yer ayırttık ikinci gün oğlum havuz da kolunu çatlattı hastane felan derken ikinci gece kalamadık ücret iadesini istediğimiz de yapamayacaklarını söylediler.Tatilci arkadaşlara giderken yazdıklarımı göz önünde bulundurmalarını öneriyorum

Teşekkürler Muratbey10
22 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çiçekli balkonları tercih sebebim😊😊
Otel gayet güzeldi. Tüm ekipten memnun kaldım. Yemekleri güzeldi.Temizlikte sorun yaşamadım.Sayın Murat Çakır bey yüzünüzdeki gülümseme umarım hiç solmaz.Sizi dinlemek,eğlencenize ortak olmak çok güzeldi. Adnan bey Musa bey Ahmet bey Timur bey tüm animasyon ekibini tanımaktan onur duydum.Tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. Ve kıymetinizin bilindiği sevgi saygı çerçevesinde mutlu çalışmanız dileğiyle saygılar.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Özgül S
20 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Olumsuz yanlar: 4078 Oda Temizlik çok kötü. Tuvalet kağıdı bitmis kagit bile koymamışlar. Erkeğin temizlediği oda bu kadar olur zaten. Özellikle banyo wc temizlik sıfır. Restoran da bazi yiyecekler 1 kere geliyor devamı yok. Yarım saat geç geldiysen bazı tatlılar ve yemekler bitiyor . Yemek 9 a kadar diyor ama yarım saatte yemekler bitiyor. Deniz ogleden sonra inanılmaz pis. Gecen senede gelmiştik o zaman da pisti.
Olumlu: Personel ilgili ve yardımsever. Yemek lezzetleri iyi. Fiyat performans olarak iyi bi otel. Bahçe harika.

1  Teşekkürler Hakan I