Paranızla rezil olmak istemiyorsanız gelmeyin. Kurban bayramı tatili için yakınlık bakımından tercih etmiştik. Evde kalsak daha avantajlıydı. Girişten itibaren armatörlükleri başladı. Otoparkta yer yok dediler tatilimiz boyunca aracımız otelin dışında bekledi. Meğerse içerde otoparkta başka müşterilere yer ayrılıyormuş. Onlarla aynı parayı verip rezillik çekmemiz buradan itibaren başladı. Restorant desen ayrı dert! Klasik esnaf lokantasını düşünün. Ondan asla farkı yok. Tatlılarda ilk tepsilerde iyi tatlılar geliyor. Onlar bitince pudingli tatlılarla baş başa kalınıyor. Önce kim giderse o iyiyi kapar mantığı var ve kurban bayramında bu sorunu çözemediler. İlk gidenler en iyi yemekleri yedi tepsiler bitti biz 20 dakika sonra gittik tatlılar bitmişti yemekler yarılanmıştı. Diğerleriyle aynı ücreti ödememize rağmen yoğurtlu makarna ve ıslak keke talim ettik. Temizlik vasatın bir üstü. Havlular odaya koyulmuyor. Kendimiz istiyoruz odaya bırakıp kaçıyorlar. Sonra tekrar rahatsız edip havlu var mı diyorlar. Eklediğim resimden temizliğin durumunu görebilirsiniz. Duşakabin temizliği de yapılmıyor.
Gelelim çocuklu aile muhabbetine. Bekarsanız, Yeni evliyseniz ya da çocuğunuz yoksa yine kaçın. Ama bütçemiz orta düzey, çocuklar da var diyorsanız yapacak bir şey yok.
Mutfak bar ve lobi personeli oldukça güler yüzlü. Lakin snack barda yere düşen soğan halkasını kenara ayırmama rağmen çalışan personel onu aldı ve diğerlerinin içine attı. Direkt olarak yüzüne söyleyince bu sefer tekrar o dolu tepsinin içinden alıp çöpe attı. Ama artık çok geçti.
Son olarak doğal bir artısı; denizi güzel. Kumsaldan sonra girişte çok az çakıl var ama güzel.