Muhammed S

Güzel sakin mersin çevresinde kalınabilecek aile oteli

Saon Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Tem 2023
Mersin çevresinde Aile ile kalınabilecek sakin, manzarası güzel ender otellerden birisidir. Bayram için 4 gece kaldığımız hotel Fiyat performans olarak yeterli ayrıca otelde samimi, güleryüzlü personelleriyle güzel tatil geçirmenizi sağlıyorlar. Özellikle personellerden restoranda çalışan sarışın yusuf abi ve barmen ruhu genç enerjik oytun abiye çok teşekkür ederim çok ilgililerdi. Mersin bölgesinde sakin butik otel tercihimiz artık Saon hotel olacak. Tek eksik yönü yatakları ve oda temizliği yoğun döneme denk geldiğimiz için olabilir kalan yönüyle güzel bir tatil geçirdik.
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Otel
Saon Hotel noktasına 18.0 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Saon Hotel noktasına 3.6 km mesafede
Erdemli bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/11 yorum
6 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kurban bayramında ailecek 4 gece 5 gün konakladık. İlk olarak deniz sığ ve sahil kum.Otelin sahilde sezlonglari var fakat müşterilerine yetersiz ayrıca bizim gibi sahil otele ait diye düşünen olursa yanılır isteyen girebiliyor o açıdan aileye uygun degil. Otel icin diyecek çok olumsuzluk var odalar temiz degil yatak başları vb tiz icinde mini buzdolabı kirli banyo ve WC temizdi.Aksam ve sabah saatlerinde herkes duş aldığı icin sular kesiliyor bi müddet.Yemek olarak çeşit çok az tatlı hiç yok kahvaltı hep aynı çeşit yok.Çalışanlar canla başla ilgileniyor fakat işletme sahiplerine durumu anlattığınızda biz bu oteli devraldığımızda soyle kötüydü bu hale getirdik veya benim ismimi Google a yazın soyle böyle biriyim tarzında yorumlar yapıyor fakat atladıkları önemli bir şey var ki müşteri bu durumla ilgilenmez. Ayrıca çay saati adı altında gelen bir kaç çeşit kuru pasta tamamen bayatti. Cocuklar dahi sevmeyip bayat dediler.Fiyat performans derseniz yine karşılamıyor 5.600 TL para verdik değmez . Ayrıca sahilde bize sezlong kalmadığında işletme sahibinin sahilde çalışan görevlileri icin “yapamiyorsa alın onu ordan “ şeklindeki konuşması bizi ayrıca sinirlendirdi.Genç ve gayet ilgili çalışanını bu şekilde asagilamasini hic doğru bulmadık.Sezlong sorununu ordan kendileri ücretli kiralayarak cozduler fakat tavırları hic hoş değildi. Genel olarak denizin güzelliği dışında tavsiye edeceğim bir şey yok.Paranızın çöpe gitmesini ve tatilde sorunlarla uğraşmak istiyorsanız gidin .

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler Abgo2010
9 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Resepsiyondan oda görevlisi arkadaşa kadar hepsi ayrı ayrı çok ilgiliydiler . Akşam ki manzara o kadar güzel ki herşeye değerdi . Aşcıbaşının el lezzeti o kadar iyidiki evinde gibi hissediyorsun . Fiyat performans açısından kalınacak bir yer .

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler dvtsyhn
18 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin odaları ve plajı çok güzeldi personel ilgili Güler yüzlü yemekleri çok lezzetli, az seçenek var fakat yeterli zaten. Tek sıkıntı temizlik biraz daha temiz olunabilir. Plaj yolun karşı tarafında tünelden geçip gidiyorsunuz. 5 dk sürmüyor yürümek. Bu fiyata kalabileceğiniz gayet güzel bir otel.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler Meliksah K
17 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güler yüzlü hizmet, sakin temiz bir ortam,rahatlıkla kalınabilecek bir otel. Ayrıca denizi doğası ve çevresinde ki tarihi güzellikler le dolu dolu vakit geçirilebilebilinecek bir ortam.

Teşekkürler,tüm çalışanlara

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler obudak
16 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Berbat ötesiydi verdiğiniz paranın karşılığını kesinlikle almıyorsunuz plajla arasında ana yol var resimlere sakin kanmayın denize sıfır değil oda çok ama çok küçük yemek biz gidene kadar bitmiş ve iğrenç ötesiydi 3 gece için kalacaktık ama görünce 1 gece ücret aldıkları için kalmak zorunda kaldık kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Karabatk