Temizlik rezalet yemekler hep aynı ücret bayramda fırsatı kaçırmamışlar konaklama ücretlerini şişirmişler hiç memnun kalmadım Mersin’e gelecek arkadaşlara tavsiyem Eylül hotele hiç uğramayın bile hem paranıza yazık
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Otel çalışanları gayet kibardı bu yıl başka bir otelde kalınca farkı anladık yemekler de özenliydi gördüğümüz kadarıyla temizdi yemekler için her gün havuz başında sofralar kurulmuştu fiyatlar da fena değildi gidilebilinir
Konaklama tarihi: Ekim 2015
Esra B adlı kullanıcıdan Hotel Eylül hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Esra B
ilk önce güleryüzlü personeller harikaydı yemekler süper odaların temizliği klimalar yeterli gece canlı müzikleri muhteşem kadir mardinli ve dilek uyan ikilisi harika ötesi müziğe eğlenceye doymak isteyenlerin yolu eylülden geçiyor hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum
Oda ipucu: havuz yönünde olursa müzikle dinlenirsiniz
Konaklama tarihi: Temmuz 2016
DilekA387 adlı kullanıcıdan Hotel Eylül hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler DilekA387
Esma G
23 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otele sadece aileler geliyor odalar temiz. Personeli özellikle Gamze Hanim çok tatlı ve güleryüzlü kendisine çok teşekkür ederim. Akşamları canlı müzik keyfi tatile tat katıyor parasına göre çok güzel bi Otel sadece odalari gittigimiz diger otellere gore kucuktu ama herkese tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Ağustos 2015
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
morkocm adlı kullanıcıdan Hotel Eylül hakkında bilgi alın
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Verdiğimiz uygun ücrete değer bir oteldi. Havuzu hiç kullanmadım. Küçük geldi bana çok fazla çocuk vardı havuzda bu nedenle kullanmadım. Resturant iyi odalar iyi. Tekrar tercih edeceğim oteller arasındadır.
Konaklama tarihi: Ağustos 2013
Uyku Kalitesi