Onur S
Konya, Türkiye

Rezalet

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 8 Haz 2019mobil cihaz aracılığıyla
Temizlik rezalet yemekler hep aynı ücret bayramda fırsatı kaçırmamışlar konaklama ücretlerini şişirmişler hiç memnun kalmadım Mersin’e gelecek arkadaşlara tavsiyem Eylül hotele hiç uğramayın bile hem paranıza yazık
Konaklama tarihi: Haziran 2019
  • Lol.travel
Hotel Eylül noktasına 10.8 km mesafede
Water castle suits
Hotel Eylül noktasına 1.8 km mesafede
Erdemli bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/12 yorum
26 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çalışanları gayet kibardı bu yıl başka bir otelde kalınca farkı anladık yemekler de özenliydi gördüğümüz kadarıyla temizdi yemekler için her gün havuz başında sofralar kurulmuştu fiyatlar da fena değildi gidilebilinir

Konaklama tarihi: Ekim 2015
1  Teşekkürler Esra B
23 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı

ilk önce güleryüzlü personeller harikaydı yemekler süper odaların temizliği klimalar yeterli gece canlı müzikleri muhteşem kadir mardinli ve dilek uyan ikilisi harika ötesi müziğe eğlenceye doymak isteyenlerin yolu eylülden geçiyor hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum

Oda ipucu: havuz yönünde olursa müzikle dinlenirsiniz
Konaklama tarihi: Temmuz 2016
1  Teşekkürler DilekA387
23 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele sadece aileler geliyor odalar temiz. Personeli özellikle Gamze Hanim çok tatlı ve güleryüzlü kendisine çok teşekkür ederim. Akşamları canlı müzik keyfi tatile tat katıyor parasına göre çok güzel bi Otel sadece odalari gittigimiz diger otellere gore kucuktu ama herkese tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
6  Teşekkürler Esma G
1 Nisan 2015 tarihinde yorum yapıldı

Konaklama tarihi: Mayıs 2014
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
6 Eylül 2013 tarihinde yorum yapıldı

Verdiğimiz uygun ücrete değer bir oteldi. Havuzu hiç kullanmadım. Küçük geldi bana çok fazla çocuk vardı havuzda bu nedenle kullanmadım. Resturant iyi odalar iyi. Tekrar tercih edeceğim oteller arasındadır.

Konaklama tarihi: Ağustos 2013
2  Teşekkürler Sermest S