Güneş E
Nevşehir, Türkiye

Lokasyon, personel iyi, temizlik, kahvaltı kötü

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 26 Mar 2022mobil cihaz aracılığıyla
Köpeğimiz olduğu için tercih ettiğimiz bungolov tarzı otelde. Peyzaj çok özenliydi. Otelin konumu merkeziydi. resepsiyonda çalışan arkadaşlar ilgiliydi. Ama temizlik konusuna biraz daha özen gösterilmesi gerekiyor örneğin yorganımızda kılıf yoktu. Kahvaltı sıcak olarak sadece haşlanmış yumurta vardı ve demleme çay yerine poşette çay sunuldu.
Konaklama tarihi: Mart 2022
Kalipso Park Butik Otel noktasına 3.5 km mesafede
Resepsiyon
    Kalipso Park Butik Otel noktasına 3.4 km mesafede
    Kalipso Park Butik Otel noktasına 6.9 km mesafede
    Antakya bölgesindeki diğer otellere bakın
    2-7/28 yorum
    9 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

oldukca keyif aldıgım dolu dolu uç gün küçük samimi bir otel odamın balkonunda yeşil bir portakal bahcesi izlerken kahve ve kitap keyfine diyecek şey bulamıyorum klasık bir kahvaltı temiz düzenli odalarda 24 saat sıcak su odalarda çay kahve ☺️mükemmel

Konaklama tarihi: Ocak 2022
    Teşekkürler 244serpilb
    11 Nisan 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çadır kampından,5 yıldızlı otel arası bir çok tatil tecrübesi olan biri olarak söylüyorum ki bu işletmede konaklamak çadırda konaklamaktan bir tık hallice. Ormanda yaptığım kamp çadırımda bile bu kadar karınca ile muhatap olmadım. Lavabo çok küçük.yerdeki döşemeler hep kalkmış.yatağın olduğu üst kat çok klostrofobik.sakinliğine diyecek lafım yok,3 gündür insan yüzü görmedik çünkü ortada görevli yok.resepsiyona ulaşmak isterseniz istemenizle kalacaksınız.çünkü odada telefon yok.kahvaltıdan bahsetmek isterdim ama bahsetmeyeceğim çünkü gerçekten değerlendirme dışı. Abarttığımı düşüneceksiniz ama bu otele vereceğiniz paraya panelvan kiralayın arkasında kalın.çok daha ekonomik olmakla beraber aynı konforu yaşarsınız.

Konaklama tarihi: Nisan 2021
    Teşekkürler Suzi134
    22 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

arkadaşlarımızla Antakya gezimizde 1 gece konakladık
    Genel olarak ortalama bir yer
    odalar gayet temizdi çalışanlarda gayet ilgili .
    otellerle aynı fiyat artısı bahçesinin keyifli olması , eksisi genel olarak otelin biraz bakımsız olması herşey çok yıpranmış kırık dökük ve kahvaltı çok zayıf
    Antakya gibi bir yerde böyle öğrenci evi kahvaltısı olmamalı diye düşünüyorum ki
    öğrenci evinde bile en azından sahanda yumurta melemen gibi alternatifler olur .
    Herhangi 3 yıldızlı bir otelde bile çok daha düzgün bir kahvaltı bulabilirsiniz

Oda ipucu: kapısı kilidi sağlam olanı bulun yeter biz 2 bungalow kiraladık ikisinin de kapısı problemliydi
    Konaklama tarihi: Eylül 2020
    Teşekkürler 030984
    10 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

1 yıldız bile fazla havuz yosunlu ve pis tuvaletler duşlukları hiç söylemiyorum bile umumi tuvaletler daha temiz..asla önermiyorum..gittiğimde şok içinde kaldım fotoğraf çekmek aklıma bile gelmedi.. 🙄

Konaklama tarihi: Eylül 2020
    Teşekkürler nehhuraz
    16 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Geçen sene 18 Ağustos 2019'da düğünümüzü burada kır bahçesinde yaptık.Düğün salonunu Ocak ayında tuttuk.Sorumlu müdürle her detayını 12500₺'ye 600 kişi için anlaştık(Orkestra, kamera, lüks çerez vs.)Düğüne iki hafta kala hem salona bakalım hem de detayları tekrar gözden geçirmek için konuşalım dedik.Ancak müdürün değiştiğini öğrendik.Müdür önceki müdürün muhasebe hatası yaptığını bu fiyatın aslında çok ucuz olduğunu, salonunda 450 kişiden fazla almadığını söyledi.Bu arada 600 kişilik davetiye çoktan dağıtılmıştı :).Ayrıca 250₺ kapora vermiştik,düğünde kalan paranın tastamam verileceğine dair anlaşmıştık.Fakat yeni müdür 6.000₺ getirmezsek düğünü yapmayacaklarını söyledi.Düğüne o kadar az bi zaman kala onca sıkıntının arasında bizi öyle zor duruma(düğün yapanlar bilir düğüne yakın artık para suyunu çeker ekstralar hiç bitmez) soktular ki anlatamam...Borç harç düğün salonun parasını verdik.Artık bi sorun kalmadığını düşündük ve düğün günü geldi çattı.Salona geldiğimizde bi Allahın kulu ilgilenmedi.Girişteki "Şeyma&Tahir'in düğününe hoş geldiniz" yazısını kuzenim bilgisayardan kendisi çıkardı.Davetliler geldikçe hınca hınç dolmaya başladı.Ekstra masa ve sandalye istedik ancak bununla bile doğru dürüst ilgilenmediler.Hatta Kayınbiraderimin nerdeyse personelle kavga ettiğini söylediler.Gelen çerezlerse tam bir faciaydı bize fındık,badem,antep fıstığı, çekirdek geleceğini söylemelerine rağmen gele gele fıstık,leblebi,mısır geldi.Pastası bunlara mukabil güzel ve kaliteliydi.Neyse düğünümüzü bunlara takılmadan eğlenerek bitirdik çok şükür.Düğün salonunun artısı sadece yerinin güzelliğiydi.Yönetimi kesinlikle berbattı.Bakkal verseniz yönetemeyecek beceriksizlik ve kalitesizlikteydi.Yine de bunlara rağmen kiralayacaksanız çok dikkatli olun bugün dediklerini yarın yalanlıyorlar.Sözleşmenizi tüm detayıyla yapın biz yapmadık çünkü memleketimizin insanı bizi aldatmaz dedik maalesef.Allah hayırlı düğünler nasip etsin ☺️

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler tahirk364