mehmet ersöz
Adana, Türkiye

Hatay.

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 3 Eki 2021mobil cihaz aracılığıyla
Konum olarak, köprübaşı ve çarşı merkeze çok yakın. Otel eski ve tarihi olduğu için oldukça güzel dekore edilmiş. sizi begonviller karşılıyor.
Oda da, yatağın ranza gibi üst katta olması nefis. yatak üst katta olması kadar, banyo ve lavabonun biraz daha geniş tutulması gerekir diye düşünüyorum. konaklama için tercih edilebilecek otel. The Matbah işletmecisi Süleyman Bey’e ayrıca teşekkürler.
Konaklama tarihi: Ekim 2021
Oda İpucu: yatakları güzel.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
    Antik Beyazıt Otel noktasına 0.5 km mesafede
    Antik Beyazıt Otel noktasına 0.1 km mesafede
    Antik Beyazıt Otel noktasına 1.1 km mesafede
    Antik Beyazıt Otel noktasına 10.3 km mesafede
    Antakya bölgesindeki diğer otellere bakın
    3-8/62 yorum
    7 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Antik Beyazıt Otel, misafirperverliği, güler yüzlü hizmeti ve Antakya'nın ruhunu yansıtan mimari yapısını koruma vizyonuyla bence 5 yıldızı çok hakediyor. odaya ilk girdiğimde bir astım hastası olarak halılara şüpheyle baktım ama hiç bir sorun yaşamadım. en tozlu olması beklenen yerler bile pırıl pırıldı. odada kullandıkları klima çok kaliteli. kahvaltı lezzetliydi ve çeşitler boldu. Akşam fatura talep ettiğimde sabah hiç hatırlatmama gerek kalmadan faturam hazırdı. iyi ki yolum düşmüş diye düşündüğüm ve mutlu şekilde konakladığım yer.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
    Teşekkürler Arzu A
    6 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Odamızda fare gördük. Yastığın üstünde de fare pisliği vardı. Gecemiz berbat oldu başka otele götürdüler. Zaten oda özellikle halı çok pisti fareye şaşırmamak gerek. Uzak durulmasi gereken bir yer. Hiç memnun kalmadık.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
    1  Teşekkürler Aslippp
    26 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yıllar önce 3 farkı zaman diliminde burada konaklama imkanım oldu, her defasında çok memnun ayrıldım. Birkaç hafta önce ailemle beraber geldik. Sonuç hüsran, temizlik, banyoların durumu, yer fayansları içler acısı. Ben şahsen üzüldüm. Sonradan öğrendimki işletme el değiştirmiş. Ama en önemliside ortalıkta gezinen yaşlı bey, bir insan bu kadarmı suratsız olur. Giderken kafasını çevirip güle güle zahmetinde bile bulunmadı.
    Böyle tarihi değeri geçmişi olan mekanları bu tarz insanlara emanet etmek. Yazık olmuş. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
    1  Teşekkürler aylakadam1948
    19 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kasım ayında 1 gece konaklamam oldu. Otelin dış cephesindeki begonviller çok güzeldi. Otel konak olarak kullanıldığı dönemde Mehmet Akif Ersoy'u ağırlamış. Bu ayrıntıyla güzel bir konaklamaydı. Resepsiyondaki arkadaşlar gezip görülebilecek heryeri şehir haritası üzerinde anlattılar. Otel şehir merkezinde çarşıya çok yakın. Oda temizlik kahvaltı başarılıydı. Tavsiye edilir.

Oda ipucu: Çatı katı odaları çok beğendim
    Konaklama tarihi: Kasım 2019
    1  Teşekkürler GezGok
    21 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Antakya’nın merkezinde bulunan bu tatlı konak size gerçekten nostaljik bir deneyim kazandıracak. Personelleri inanılmaz cana yakın insanlar ve kahvaltısı gayet güzeldi. Oda temizdi üstelik zamanında Mehmet Akif Ersoy’un kaldığı odada kalma şansı bulduk.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler yarendundo
    Operasyon soumlusu timucinsoul - Antik Beyazıt Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Eylül 2019

İyi günler, Deneyminiz ve memnuniyetiniz bizleri sevindirdi .
    Teşekkür eder , sizleri ağrlamaktan onur duyarız.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.