aynisa
Mersin, Türkiye

Guzel, sakin Antakya oteli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
Cok keyifli bir otel. Daha once de 3 kez kaldim. Temiz odalari ve cok guleryuzlu ve ilgili personelleri var. Kahvalti enfes, tertemiz. Internet mukemmel cekiyor, otopark sorunu yok gibi. Odalardan bazilari ufak olabilir sonucta tarihi bir konaktasiniz. Tavsiye ediyorum, gelin kalin.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
    Cankaya Konaklari Hotel noktasına 0.5 km mesafede
    Cankaya Konaklari Hotel noktasına 0.2 km mesafede
    Cankaya Konaklari Hotel noktasına 1.1 km mesafede
    Cankaya Konaklari Hotel noktasına 10.3 km mesafede
    Antakya bölgesindeki diğer otellere bakın
    2-7/95 yorum
    10 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı

İnternet sitesinde aşırı gösterişli oda fotoğrafları gözümüzü korkutsa da, daha önce kalan ve tavsiye eden bir arkadaşımızın sayesinde tercih ettiğimiz bu otelden çok memnun kaldık. İki konağın birleştirilmesiyle oluşturulmuş, ortada üstü kapatılmış bir avlusu var. Konumu çok merkezi. Otoparkı var. Çalışanlar çok güler yüzlü ve konuksever. Özellikle (umarım ismini yanlış hatırlamıyorumdur) Fırat Bey'in ilgisi bizi neredeyse mahcup etti diyebilirim. İki gece için, oda kahvaltı toplam 1180 lira ödedik. Bizim gibi , oda çok gösterişli olmasın derseniz avluya bakan ilk kattaki odayı tavsiye ederim. Tuvalet sürgülü kapı ve hemen yatağın yanı :)

Oda ipucu: Sade bir oda isterseniz ilk katta avluya bakan odayı seçebilirsiniz.
    Konaklama tarihi: Nisan 2022
    Teşekkürler yarenbudak
    27 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Gosterilen resimlerle otelin pek alakası yok
    Hijyen sıfır odalar cok pis havlular cok pis
    Serpme kahvaltı dedikleri kahvaltının kahvaltıyla hicbir alakası yok
    Asla tavsiye etmem
    Antakya misafirperverligiyle hic alakası yok .
    Kotu kotu cok kotu

Konaklama tarihi: Kasım 2021
    Teşekkürler edae422
    30 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizlik konusunda mükemmeller. Yataklar konforlu. Ortamın havası da çok güzel. Güzel bir konak havası var. Antakya’yı gezmeye gelenler olarak neredeyse her yere yürüyerek gittik. Müze dışında her yere çok yakın. Çalışanlar kibar ve güler yüzlüler.

Oda ipucu: Rezervasyonunuzu mutlaka önceden yapın yoksa oda kalmıyor.
    Konaklama tarihi: Ekim 2021
    Teşekkürler yeaappa
    3 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve 2 yaşındaki çocuğumuzla konakladık. Konum ve ambiyansı olağanüstü. Bunun yanında otel çalışanlarının yüksek ilgi, alaka ve güleryüzü bizi çok rahat ettirdi. Profesyonel bir işletmecilik anlayışı olduğunu giriş yaptığınız andan itibaren farkediyorsunuz. Antakya ya her gelişimizde adresimiz belli. Tşkler çankaya konakları.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
    Teşekkürler Neolevin33
    3 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltı için ziyaret ettim çok başarılıydı şehir içinde gidilebilecek kaliteli yerlerden biri, personel çok samimi ve içten, fiyat biraz fazla ama Antakya'nın kahvaltı tadını arayanlar için aternatifi az ve denenebilecek bir mekan

Konaklama tarihi: Nisan 2019
    Teşekkürler turgutkrgz