İnternet sitesinde aşırı gösterişli oda fotoğrafları gözümüzü korkutsa da, daha önce kalan ve tavsiye eden bir arkadaşımızın sayesinde tercih ettiğimiz bu otelden çok memnun kaldık. İki konağın birleştirilmesiyle oluşturulmuş, ortada üstü kapatılmış bir avlusu var. Konumu çok merkezi. Otoparkı var. Çalışanlar çok güler yüzlü ve konuksever. Özellikle (umarım ismini yanlış hatırlamıyorumdur) Fırat Bey'in ilgisi bizi neredeyse mahcup etti diyebilirim. İki gece için, oda kahvaltı toplam 1180 lira ödedik. Bizim gibi , oda çok gösterişli olmasın derseniz avluya bakan ilk kattaki odayı tavsiye ederim. Tuvalet sürgülü kapı ve hemen yatağın yanı :)
Konaklama tarihi: Nisan 2022
Oda İpucu:Sade bir oda isterseniz ilk katta avluya bakan odayı seçebilirsiniz.
Temizlik
Hizmet
Uyku Kalitesi
Gosterilen resimlerle otelin pek alakası yok Hijyen sıfır odalar cok pis havlular cok pis Serpme kahvaltı dedikleri kahvaltının kahvaltıyla hicbir alakası yok Asla tavsiye etmem Antakya misafirperverligiyle hic alakası yok . Kotu kotu cok kotu
Konaklama tarihi: Kasım 2021
edae422 adlı kullanıcıdan Cankaya Konaklari Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler edae422
yeaappa
30 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Temizlik konusunda mükemmeller. Yataklar konforlu. Ortamın havası da çok güzel. Güzel bir konak havası var. Antakya’yı gezmeye gelenler olarak neredeyse her yere yürüyerek gittik. Müze dışında her yere çok yakın. Çalışanlar kibar ve güler yüzlüler.
Oda ipucu: Rezervasyonunuzu mutlaka önceden yapın yoksa oda kalmıyor.
Konaklama tarihi: Ekim 2021
yeaappa adlı kullanıcıdan Cankaya Konaklari Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler yeaappa
Neolevin33
Mersin, Türkiye
3 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Eşim ve 2 yaşındaki çocuğumuzla konakladık. Konum ve ambiyansı olağanüstü. Bunun yanında otel çalışanlarının yüksek ilgi, alaka ve güleryüzü bizi çok rahat ettirdi. Profesyonel bir işletmecilik anlayışı olduğunu giriş yaptığınız andan itibaren farkediyorsunuz. Antakya ya her gelişimizde adresimiz belli. Tşkler çankaya konakları.
Konaklama tarihi: Şubat 2020
Neolevin33 adlı kullanıcıdan Cankaya Konaklari Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Neolevin33
turgutkrgz
3 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kahvaltı için ziyaret ettim çok başarılıydı şehir içinde gidilebilecek kaliteli yerlerden biri, personel çok samimi ve içten, fiyat biraz fazla ama Antakya'nın kahvaltı tadını arayanlar için aternatifi az ve denenebilecek bir mekan
Konaklama tarihi: Nisan 2019
turgutkrgz adlı kullanıcıdan Cankaya Konaklari Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler turgutkrgz
Şehir merkezinde, tüm restaurant ve uzun çarşıya yakın ve gürültüden uzak. Otoparkı var. Odaları çok temiz, çorba ikramları ve sabah gazete servisi var, personel çok ilgili, kahvaltı yeterli ve güzel. Otel çok güzel bir butik otel avlusuna bayıldım.
Konaklama tarihi: Ocak 2020
954_rema adlı kullanıcıdan Cankaya Konaklari Hotel hakkında bilgi alın