Her yönüyle harika bir tatilin büyük parçası oldu. Antakya’nın eski, dar, nostaljik sokak aralarından ilerleyerek vardığımız otelimiz tam anlamıyla aradığım yerdi. Fazlasıyla üst segment tatil yapmama rağmen beni ambiyansıyla en çok etkileyen otel oldu diyebilirim. Eskiyi yaşamak, güler yüzle hizmet almak istiyorsanız şiddetle öneririm.
Konaklama tarihi: Ocak 2023
Haftasonu tatilimiz için gittik. Tarihi Antakya merkezinin tam ortasında, her yere yürüme mesafesinde harika bir otel. Çok iyi ağırlandık, Hasan beye ve otel personeline çok teşekkür ederiz. Hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Aralık 2022
oa454314 adlı kullanıcıdan KONAK AVULA OTEL hakkında bilgi alın
Teşekkürler oa454314
Genel Müdür Konak Avula Boutique Hotel - KONAK AVULA OTEL, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Aralık 2022
Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederiz, buradan güzel anılarla ve mutlu ayrılmanız bizim için çok değerli, bizler Konak Avula ailesi olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk, tekrar görüşmek ve ağırlamak dileğiyle, sağlıkla kalın efendim.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
CUPASA
1 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Uzun çarşının,yani eski Antakya nın kalbinde bir otel. Biz çok sevdik, çok memnun kaldık. Her yere yakın, her yere yürüyerek gittik.Ergin bey ve tüm personel mükemmeller , profesyoneller,samimiler.Temizlik yeterli ,avlu ise özellikle akşam çok hoş. Sabah kahvaltısı biraz daha özenli olabilir, otelin yanı fırın . Benim aklım orada kaldı.
Konaklama tarihi: Kasım 2022
CUPASA adlı kullanıcıdan KONAK AVULA OTEL hakkında bilgi alın
Teşekkürler CUPASA
Tatil için ailecek Arsuz’a gittik.Oradan da muhteşem Hatay’ı görmek ve yemeklerini tatmak için Hatay’a geçtik.Konak Avula’yı Kalp Yarası dizisinden biliyordum. Konaklamak için burayı seçtik.İyi ki de seçmişim.Bir kere harika bir konak.O kadar tarihi bir ye rki kendimi geçmişte buldum.Konum itibariyle çok iyi.Uzun Çarş’ının hemen girişinde. Kendine ait otoparkı var.Hiç arabaya ihtiyaç olmadan her yeri gezdik.Sabah kahvaltı açık büfe. Ve tamamen yöresel lezzetlerden oluşuyor.Çalışanlar çok güler yüzlü ve samimiler.Sahibi Hasan Bey çok tatlı bir insan.Kesinlikle Hatay’da rahatça kalabileceğiniz doğru bir adres.Tavsiye olunur.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
nihal6838 adlı kullanıcıdan KONAK AVULA OTEL hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler nihal6838
PetiteBon
5 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Antakya’da gerçekleştireceğimiz 2 gecelik seyahatimiz için telefon ile görüşerek rezervasyon yaptığımız Konak Avula bizi hayal kırıklığına uğratmadı. Havaalanından Havaş ile çok kısa sürede otele ulaştık. Öncelikle otel konumu gereği Uzun Çarşı içerisinde yer aldığı için oldukça merkezi ve birçok yere yürüme mesafesinde olmanıza sebep oluyor. Biz tüm restoranlara yürüyerek rahatlıkla ulaşabildik. Bu özellikle Eski Antakya’da olacaksanız çok büyük bir avantaj. Avluya bakan üst katta yer alan geniş odalardan birinde kaldık. Otelin yapısı gereği hemen hemen tüm odaları avluya bakıyor ve konumu gereği maalesef sesin önüne geçemiyorsunuz. Zaten önceliğiniz sessiz bir akşam ise merkezi tercih etmemelisiniz o da ayrı bir dipnot. Araç ile gelmedik o nedenle otopark sorunumuz olmadı ve burayı tercih ettik. Kahvaltıda yer alan opsiyonlar yeterli, bölgenin yerel ürünlerini bulabilirsiniz. Çok başarılı renove edilmiş ve emek harcanmış bir yapı. Personel oldukça yardımcı, gerek rezervasyon aşamasında gerekse kalırken her sorumuza cevap bulduk ve son derece yardımcı oldular. Özellikle Betül Hanım’a ve Ergin Bey’e teşekkür ederiz. Bir kez daha Antakya’ya gelirsek Konak Avula’yı tercih edebiliriz.
Oda ipucu: Resepsiyondaki Hasan Bey’in nar ekşilerinden mutlaka alın çok lezzetliler.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
PetiteBon adlı kullanıcıdan KONAK AVULA OTEL hakkında bilgi alın
Teşekkürler PetiteBon
lhayrunisa
5 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Öncelikle mekanın konumu mükemmel. Çarşının direkt olarak göbeğinde fakat çarşı karmaşasının sesi size hiçbir şekilde ulaşmıyor. Dinlenmek için birebir mekan. Karşılaması, ilgisi çok iyiydi. Personeller güler yüzlü. Sabah kahvaltısı çok lezzetliydi. Yöresel bir kahvaltıydı. En önemli şeylerden biri hijyene çok dikkat ediliyordu. Hatay’a geldiğinizde kesinlikle kalınması gereken bir yer. Aşırı huzurlu, ailecek bayıldık.
Oda ipucu: Mekan çarşı göbeği olduğu için arabayla girmek istemeyebilirsiniz fakat biz arabayla geldik ve personel arabayı otoparka götürdü.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
lhayrunisa adlı kullanıcıdan KONAK AVULA OTEL hakkında bilgi alın