Burçin T

Harika Bir Deneyim

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 Eyl 2024
Oteli çok beğendik. Tek kelimeyle harika. Hani 10/10 desem fazla abartmış olmam. Temizlik hususuna değinmek istiyorum; 3 yıldızlı bir otele gittiğimiz için ilk akla gelen soru temizliğin nasıl olacağıydı ancak her yer tertemizdi. Kendimi evimde gibi hissettim diyebilirim. Bunun dışında, yemeklerini çok beğendik. Sabah kahvaltıları gerçekten müthiş. İzmir'de yaşayan biri olarak daha önce herhangi bir mekanda bu kadar güzel kahvaltı yaptığımı hatırlamıyorum. Özellikle zahter benim için bundan sonra artık "must" oldu. Bunun dışında personel gerçekten çok güler yüzlüydü. Geldiğimiz ilk andan arabamıza bindiğimiz son ana kadar çok güzel ağırladılar ve uğurladılar. İlk kez Hatay'a gittim. 3 hafta sonra tekrar gideceğim ve şimdiden rezervasyonumu yaptırdım.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Le Reve Butik Otel noktasına 4.1 km mesafede
Le Reve Butik Otel noktasına 12.5 km mesafede
Le Reve Butik Otel noktasına 23.1 km mesafede
Le Reve Butik Otel noktasına 29.8 km mesafede
Antakya bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/69 yorum
17 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ülkemizde gerceklesen malum deprem sonrası Hatay’da Antakya merkezinde konaklama yapılabileceğiniz tabir i caizse tek yer.10 Odası,taş avlusu ve güler yüzlü personeliyle çok keyifli ve otantik ama en önemlisi sağlam!

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Oguzhan-Cakici
15 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Deprem sonrasi ayakta kalan tek otel bir cok zorluk yaşamalarına rağmen herkes çok güler yüzlü ve yardımseverlerdi. Otel temizliğine ayrı özen gösterilmekteydi. Lokasyon benim için cok önemliydi ve hiç bir zorluk yaşamadım. Bu kadar zor günlerin ardından misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan tüm personele ve Aytül hanımın ilgisine cok teşekkür ederim. Her geldiğimde tek tercihim Lereve butik otel olacak bunu gönül rahatlıği ile söyleyebilirim..❤️

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler Zühre E
24 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otelin sahibesi hanımefendi ve diğer otel çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Yalnız geldiğim Hatay’da bana çok güzel tavsiyelerde bulundular çok yardımcı oldular. Kahvaltı çok güzeldi, yöresel ürünler çok lezzetliydi. Kaldığım odadan da çok memnun kaldım. Tekrar görüşmek dileğiyle.

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Pınar D
23 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Le reve butik otel hatay şubesinde kalmak üzere rezervasyon yaptık. Saat 19.00 da otele giriş yaptık oda ile ilgili hiçbir bilgi verilmemesinin yanında oda gösterilmedi bile. Oda ücret alınan yerin hemen yanında zemin katta ve kapısı tahta bi kapı idi. Böyle bi odayı kabul edemiycez dediğimizde ücret iadesi yapılmayacağı söylendi. Israr ettik ve odanın kirli olduğunu ifade etmemize rağmen ücretin sadece yarısını ödediler. Odayı kullanmadık bile içeride 5 dakika durmadık. Şikayetçiyim otelin incelenmesini istiyorum. Bu müşteriye saygısızlık. Tüketici hakkının ihlalidir.

Teşekkürler ezgi a
11 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

otel personeli çok güleryüzlü.. servis çok iyi hatayda konaklama için tercih edilmeli.. herşey için teşekkürler Le Reve otel 👏👏👏👍 avluda oturup müzik dinleyerek vakit geçirebilirsiniz.. kahvaltı sıcacık yanan soba yanında çok keyifli..

Teşekkürler semaa775