Konforlu ve rahat ettiğimiz bir otel. Oldukça temiz, geniş odalar, güler yüzlü ve ilgili çalışanlarla ve mükemmel kahvaltısıyla yeniden kalmayı tercih edeceğim bir mekan. Hemen 200 metre ilerisindeki şelale nefes alabileceğiniz bir alan yaratıyor.
Konaklama tarihi: Kasım 2019
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Otel şehrin dışında,Harbiye’de ye alıyor. Şelalenin tam karşısı. Kahvaltı gayet güzel. Restorandaki yemekler ve yöreye özgü mezeler çok lezzetli. Aynı zamanda fiyatlar iyi. Mezeler 12 TL mesela. Personel kibar. Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Eylül 2019
BYNDRAHMT adlı kullanıcıdan Grand Bogazici Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler BYNDRAHMT
İş nedeni ile her yıl birkaç kez geliyoruz. Personelleri son derece güler yüzlü ve yardımsever. Konumu şelalenin tam karşısında sabahları odanıza manzara eşlik ediyor. Lobide çay ve Türk kahvesi ikram. 4 asansörü ile en yoğun zamanda dahi bekleme yaşamıyorsunuz. odalar temiz ve geniş.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
kocaerismail adlı kullanıcıdan Grand Bogazici Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler kocaerismail
Ahmet Ö
1 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Resepsiyonu arayıp ikram pet şişe su yokmu dedim; maalesef yönetim izin vermedi:) şeklinde komik bir cevap aldık. Turistik konumu ve zorunlu ziyaretçi sebebiyle değer katmayip deger kaybetmektedir. Zorda kalmadıkça bir daha düşünün....
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Ahmet Ö adlı kullanıcıdan Grand Bogazici Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ahmet Ö
Tur firmasınan satın aldığımız kültür turu kapsamında konakladığımız oteli ilk önce şehir merkezine uzaklığı nedeniyle istememiştik. Ancak Harbiye şelalerinin dibinde olması ve eşsiz manzarası aynı zamanda Harbiye'nin en güzel restoranu "Kule restorana" yakın olması sebebiyle çok memnun kalarak konakladık. Kahvaltısında yöresel lezzetler barından otelin odaları güneydoğu şehirlerine göre gayet konforlu idi. başarılı...
Oda ipucu: Harbiye şelalerine bakan cephedeki odaları tercih edebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Değer