önder s

Tarihi güzel korunmuş

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Şub 2025
İş için gittimiz hatayda 2 gece bu işletmede konakladık. Konumu çok güzel çarşı, kafe ve restoranlara çok çok yakın. Odalar ve temizlik harika sessiz ve rahat bi otel. Şehri böyle görmek insanı üzüyor umarım en kısa sürede hayat normale döner.
Konaklama tarihi: Şubat 2025
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Yanıtlanma zamanı: 6 Şub 2025
Önder bey merhaba, kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk. Buradan memnun şekilde ayrılmanız bizleri mutlu ediyor. Yaşadığımız deprem felaketi sonrası sizleri misafir etmek, bizim için büyük mutluluktur. Sizleri ve dostlarınızı her zaman misafir etmek isteriz. Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın..
Luwi Antakya Boutique Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Resepsiyon
    Luwi Antakya Boutique Hotel noktasına 10.1 km mesafede
    getlstd_property_photo
    Luwi Antakya Boutique Hotel noktasına 1.6 km mesafede
    Antakya bölgesindeki diğer otellere bakın
    9-14/456 yorum
    27 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Temiz ve güvenilir personel yardımcı oluyor. Fiyat makul. Uzun çarşıya yürüme mesafesi ama maalesef deprem nedeniyle çevresi hala kötü durumda. Umarım hızlıca düzelir. Araç parkı için müsait yerler var. Ancak kahvaltı servisi yok. Tavsiye ederiz.

• Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    Teşekkürler Onur N
    Genel Müdür Luwi Butik Otel Antakya - Luwi Antakya Boutique Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Şubat 2025

Onur bey merhaba, kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk. Buradan memnun şekilde ayrılmanız bizleri mutlu ediyor. Yaşadığımız deprem felaketi sonrası sizleri misafir etmek, bizim için büyük mutluluktur. Sizleri ve dostlarınızı her zaman misafir etmek isteriz. Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın..

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
    27 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Kışın gidiyoruz, acaba gece soguk olur mu diye cok endiselenmistik, cok şükür klimalar cok guzel ısıttı. Fiyatina göre oldukca kaliteli bir konaklama oldu hem bizim hem de cocuklarmiz icin. Personelin samimiyeti ve guler yüzlü oluslari ve misafirperverlikleri icin cok tesekkur ediyoruz.

Teşekkürler edip a
    Genel Müdür Luwi Butik Otel Antakya - Luwi Antakya Boutique Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Ocak 2025

Edip bey merhaba, kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk. Buradan memnun şekilde ayrılmanız bizleri mutlu ediyor. Yaşadığımız deprem felaketi sonrası sizleri misafir etmek, bizim için büyük mutluluktur. Sizleri ve dostlarınızı her zaman misafir etmek isteriz. Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın..

26 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Kendimizi evimizde hissettiren bakımlı odaları, Antakya'nın ruhunu yansıtan konsepti ve güleryüzlü yardımsever personeliyle 3 gece annemle beraber keyifle konakladığımız Luwi Otelden çok memnun kaldık. Her gelişiminde tercih edecegimiz tek otelden 🤍

Teşekkürler muine c

Muine hanım merhaba, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk. Buradan memnun şekilde ayrılmanız bizleri mutlu ediyor. Yaşadığımız deprem felaketi sonrası sizleri misafir etmek, bizim için büyük mutluluktur. Sizleri ve dostlarınızı her zaman misafir etmek isteriz. Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın..

25 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Depremde Antakyadaki evimiz yıkıldığı için başka bir şehire taşınmak zorunda kalıp; Antakyaya her gelişimizde bize ev atmosferi sunan, hem güzel, hem konforlu, hem de odalardaki her detayın estetik bir zarafet taşıdığı, güleryüzlü personeli ve stratejik konumu ile çok rahat ettiğimiz, bizim için "vazgeçilmez" olan ve her gelişimizde tercih ettiğimiz tek otel

Teşekkürler muna ç

Muna hanım merhaba, kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk. Buradan memnun şekilde ayrılmanız bizleri mutlu ediyor. Yaşadığımız deprem felaketi sonrası sizleri misafir etmek, bizim için büyük mutluluktur. Sizleri ve dostlarınızı her zaman misafir etmek isteriz. Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın..

20 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hazar beyin ve Mediha hanımın ilgisi çok güzel ve çok cana yakın hissettirdi ikisinde ayrıca çok çok teşekkür ederim. Otelde her odanın ayrı bir konsepti olması çok hoş daha önce deneyimlemediğim bir şeydi. Ayrıca odalar çok çok temizdi deprem bölgesinde olmasına rağmen açıkçası bu kadar temiz beklemiyordum

Teşekkürler Pınar H
    Genel Müdür Luwi Butik Otel Antakya - Luwi Antakya Boutique Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ocak 2025

Pınar hanım merhaba, kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk. Buradan memnun şekilde ayrılmanız bizleri mutlu ediyor. Yaşadığımız deprem felaketi sonrası sizleri misafir etmek, bizim için büyük mutluluktur. Sizleri ve dostlarınızı her zaman misafir etmek isteriz. Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın..