Riza_isik
Uçhisar, Türkiye

İdeal şehir oteli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 May 2022mobil cihaz aracılığıyla
Otelin en büyük artısı konumu, asi nehri kıyısında ve eski Antakya ın tam girişinde. Vale hizmeti Antakya için bir nimet. Çalışanların hepsi iyi ve güleryüzlü. Alttaki kafeleri dinlenmek için ideal. Kahvaltıları hatay standartlarında geçer not alır, ama hatayda kahvaltı maalesef otellerde hayalinizdeki hatay kahvaltısına uzak o yüzden kahvaltı mekanlarında bir gün kahvaltı yapmaya gidebilirsiniz. Odalar temiz, suit odaları tercih edebilirsiniz. Tam bir fiyat performans oteli. Ellerinize sağlık.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Sami Akar Saray Otel noktasına 0.5 km mesafede
Sami Akar Saray Otel noktasına 3.5 km mesafede
Sami Akar Saray Otel noktasına 3.9 km mesafede
Sami Akar Saray Otel noktasına 12.2 km mesafede
Antakya bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/19 yorum
2 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı

26 Mart 2022 günü için 3 gün öncesinden rezervasyon yaptırdım. 26 Mart 2022 sabah saa 9:30 da arayıp klima bozuldu bahanesini üreterek rezervasyonumun iptal edildiğini söylediler. şehir dışından misafirim geldi ve çok mağdur olduk. mağduriyetimiz hiçbir şekilde telafi edilmedi. kusura bakmayın deyip geçiştirdiler. insanları hiç önemsemeden mağdur ediyorlar.

Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler h_seyinkE151KO
18 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kasım ayında iki kız kardeş olarak ziyaret ettiğimiz Saray otelden çok memnun ayrıldık. Otelin lokasyonu çok iyi eski Antakya evlerinin başlangıç noktasinda.Otelden adımınızı attığınızda kendinizi eski Antakya evlerinin tarihi dokusunun içinde buluyorsunuz. Otel Asi nehri manzaralı.Akşamları Nehir kenarında yürüyüş yapabiliyorsunuz. Otelin odaları temiz ve Kasım ayında gitmemize rağmen çok sıcaktı.Kahvalti yeterli .Otel çalışanları çok misafirperver ve güleryüzlüydü.Özellikle Otelin genel müdürü Reşat Bey'e ve otelin sahibi Sami Akar Bey'e ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim..

Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler NerimanC48
20 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

oteldeki herkes güleryüzlü ve ilgili. otel tam merkezde heryere yakın. otelin temiz ve güzel kokusu benim için yeterli. kahvaltı gayet iyiydi. önündeki tadilat bitince bence daha da güzel olacak büyük bir yeşil alan olacakmış tavsiye ederiz

Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler gulserya
31 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle saray otel çalışanlarına ilgi ve alaklarından dolayı çok tsk ederiz. Otelde gecırdıgımz 3 gun boyunca ozellıkle konumu gereği buyuk bi rahatlık sağladık.
Bundan sonraki antakya seyehatımzde tek duragımız saray otel.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Cihan B
Yönetici Samiakarsarayotel - Sami Akar Saray Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Aralık 2019

Düşünceleriniz bizi çok mutlu etti.Tekrar sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
17 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İşimden dolayı her gün farklı şehirlerde konaklamak zorundayım. Antakya da bir çok tesiste kaldım fakat kalpten ve candan yaklaşımları,güler yüzlü karşılamaları, evinizde gibi hissettirmeleri MÜKEMMEL 😊😊

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler eerkann
Genel Müdür Reşat Habeş - Sami Akar Saray Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Haziran 2020

Kıymetli yorumlarınız için teşekkürler.
Tekrar görüşmek dileği ile...