1 geceliğine konaklama fırsatımız oldu. Kahvaltı açık teras katında ve manzara gerçekten güzeldi, bu fiyata kahvaltı da yeterliydi. Balkonlu odalar, klima ve mini buzdolabı mevcut, balkon açıkçası çok kirli ve çok tozluydu. Banyosu biraz dardı, ama hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çalışanlar çok fazla ilgili ve yardımseverdi. Otel tam merkezde, göbekte. Konumu 10 numara, her yere yakın.
Konaklama tarihi: Haziran 2018
Oda İpucu:Tüm odalar rahat ve balkonlu
Odalar
Uyku Kalitesi
Konaklama ücreti gayet iyi lakin kahvaltı standartin çok altında. Otel genel itibariyle temiz çok bi beklenti ile gelinmemeli sadece konaklama için düşünülmeli yüksek beklentiyle yaklasilmamali (200 Karakter dolmuyor. ...:))
Konaklama tarihi: Nisan 2017
Abdulkadir O adlı kullanıcıdan Turistik Divan Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Abdulkadir O
Otel temiz,personel ilgili kahvaltısı ve terası ile memnun kaldığım bir otel.Şehrin merkezi konumunda,eski çarşılarla iç içe.Ama klimaları o kadar yetersiz ki yaz aylarında bir daha tercih etmem.Odalar hamam gibi oluyor.
Konaklama tarihi: Haziran 2016
Kadirusta adlı kullanıcıdan Turistik Divan Otel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Kadirusta
Hatay'da amacınız tüm gün gezip, otele sadece yatmaya gitmek ise ideal bir otel. Çalışanları gezilecek yerler ve araba kiralama konusunda yardımcı oldular sağolsunlar. Ayrıca uzun çarşının bir girişinde yer alıyor. Merkeze,gezilecek yerlere çok yakın. Bir siteden yer ayırtmıştık ödemeyi otelde yaptık ve indirim de yaptılar. sınma problemi de yaşamadık. Temiz, Odalar küçük ama ideal. I
Konaklama tarihi: Şubat 2016
Temizlik
ceren_er_oz adlı kullanıcıdan Turistik Divan Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler ceren_er_oz
122tcarzua
13 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Antakya uzun carsiya cok yakin.. calisanlar ilgili ve odalarin temizligi tatmin edici.. kahvalti cesitleri ve kalitesi iyi.. odalarda tv klima ve mini buzdolabi da bulunmakta.. islek bir yol üzeri oldugu icin arac sesleri fazla duyulabilir ama civarda ki diger oteller icin de bu gecerli olacaktir...
Konaklama tarihi: Ağustos 2015
Değer
Odalar
Temizlik
yasintekgoz adlı kullanıcıdan Turistik Divan Otel hakkında bilgi alın
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.