Yaklaşık bir ay önce üç oda rezervasyon yaptırdık. seyahatimizden 10 gün önce önce Selda Hm. 7-8 gün önce de Çiğdem Hm. arayarak Liwan otelinde tesisat ve gider sorunu olduğu ve ayrıca internet bağlantısı olmadığı için bizi -sözde- daha üst seviyedeki "deluxe" otellerinde ağırlamak istediklerini söylediler. bizde görmek şartıyla kabul ettik. "Deluxe" otellerinde gittiğimizde bize gösterdikleri giriş katındaki fosseptik ve mazot kokulu ve cadde gürültülü odada kalamayacağımızı söyleyerek kalamayacağımızı söyledik ve otel aramak için ayrıldık. 10 saatlik yolculuğumuzun ardından kalacak yer ararken Liwan Otelin önünden geçerken hiçde söyledikleri gibi olmadığını bizzat otelin şaşırmış gibi yapan ve otelin sahibi olduğunu iddia eden bir beyden öğrendik. Otel doluydu ve odalar bakımda değildi. Açıkça yalan söyleyebildiler, Ticari etik böyle birşey her halde; Ve sözde gönlümüzü alıyormuş gibi yapmak için küstahça tavsiyelerde bulunmaktan da geri kalmadılar. Onlarda kapı komşu diğer otel gibi müşteri ayrımcılığı yapıyorlar.