Tarıhı bir binada konaklama fırsatı buldugum ıcın guzel bır deneyım oldu.ilgi ve alaka olarak ıyı ve guleryuzlulerdı fakat tek eksık kahvaltı olarak bır tık daha ıyı olabılırdı ama genel olarak guzeldı
- Ücretsiz Wifi
- Oda servisi
Hatayli bir arkadasimizin önerisiyle tercih ettik bu oteli iyi ki de etmişiz. Konum olarak merkeze çok yakin, yuksek tavanli odalari oyma ahsap baslikli yatağı ve oymali dolaplariyla eskiyi cok güzel yansıtıyor. Oda tertemiz yuksek yatağı cok rahat. Resepsiyondaki beyefendi odaya cikarken esimin midesini usuttugunu soylememiz üzerine odamiza nane limon kaynattirip göndermiş gerçekten cok zarif düşünceli bir hareket. Her anlamda cok memnun döneceğiz istanbula, yolumuz hataya tekrar düşerse de kesinlikle Liwani tercih edicez..
Otelin binasına bayıldım.Merdivenden üst kata çıkarken aşınmış basamakları kullanmak ve geçmişte kimlerin bu basamaklardan çıktığını düşünmek bile ayrı bir keyif.Özellikle çiçekli balkonunda içtiğim çay keyfini unutamıyacağım.Çalışanlar çok güler yüzlü ve yardımcılar.Otel tertemiz kahvaltısı ise insanı evinde hissettiriyor.Tekrar gidersem kesinlikle kalacağım otel Liwan
Cok memnun kaldik , merkeze cok yakin , calisanlari cok ilgili, hatay’ı gezmek icin otelden tur satin aldik ve baris bey o kadar ilgili ve saygiliydi ki turumuzdanda cok memnun kaldik. Otele calisanlara ve özellikle gezimizi keyifle yapmamiza yardimci olan baris beye tesekkurlerimizi sunuyorum. Derya & Çiğdem
Şehir merkezinde butik bir otel.
Odalar gayet güzel.
Personel kibar.
Fiyat / performans dengesi olumlu.
Çarşıya Yürüme mesafesinde.Havuz,spor salonu,sauna ya da hamam bulunmuyor.Tercih ederseniz pişman olmayacağınız kanaatindeyim.
Hatay’a her geldiğimizde yine tercih edebileceğim bir yer tarihi ve önemli kişileri barındıran bir yapıya sahip ama butik lüksten geri kalmıyor odaların hepsi aynı değil ama gayet güzel ve klimalar düzgün çalışıyor çok temiz ve koku olayı yok bu arada kahvaltı muhteşemdi teşekkür ederiz Liwan ailesi