burcu brc

Jasmin konak

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Kas 2022
Tertemiz ve konforlu bir işletme, eğlence mekanlarına ve meşhur restaurantlara yürüme mesafesinde. Beyaz sabun kokulu yataklarında çok rahat ettik, kahvaltı gayet başarılı, çalışanlar kibar ve ilgili, konak ve bahçesi bakımlı, pırıl pırıl.
Konaklama tarihi: Kasım 2022
İşletme Sahibi Jasmin Konak - Jasmin Konak, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 6 Ara 2022
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
Sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Jasmin Konak noktasına 0.1 km mesafede
    Jasmin Konak noktasına 0.8 km mesafede
    Jasmin Konak noktasına 0.0 km mesafede
    Havaalanı ulaşım hizmeti
    Jasmin Konak noktasına 10.1 km mesafede
    Antakya bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/219 yorum
    1 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Hatay ilimizde konaklamak dışında, gerçek anlamda huzur bulmak ve dinlenmek için seçmeniz gereken nefis ve gösterişli tarihi bir konak burası. Açıkçası gözlerimi açınca odadan çıkmak istemiyorum ve kahvaltı sonrası avludan kalkamıyorum. Zira nezaketli çalışan ve işletmecileri ile özenle dekore edilmiş tarihine bakıyorum her karede.
    Ve konumu...Eski Antakya... Yani tüm hikayeler burada.
    Oda demiyorum, konakdaki yaşam alanlarınızı bence merak edin. Girin içeri ve santim santim işlenmiş bu tarih ile tanışın.
    Tek adresiniz olmalı.
    Gidin!

Konaklama tarihi: Kasım 2022
    Teşekkürler BelginRafi
    İşletme Sahibi Jasmin Konak - Jasmin Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Kasım 2022

Belgin Hanım,

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
    Güzel enerjinizle sizi tekrar ağırlamaktan keyif duyarız.

Jasmin Konak Ailesi

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
    27 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı

Altı yil arayla ikinci kalışım
    Aynı konukseverlik, titizlik, güleryüzlü hizmet devam. Meraklısına anlatacak bir hikayesi ve enerjisi var bu mekânın. Lojistik, nerede ne var, kimden ne almalı, her noktada yormadan , ısrarsız yardım da cok önemliydi. Nihat Bey'in yol arkadaşlığı,
    Hüda Hanım'in özeni , tum calısanların güleryüzü ve ille de Yilmaz Bey'in bilgisi, görgüsü.. Teşekkürlerimizle..

Konaklama tarihi: Ekim 2022
    Teşekkürler Nazlı K
    İşletme Sahibi Jasmin Konak - Jasmin Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ekim 2022

Nazlı Hanım,
    Değerli ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Her zaman bekleriz.

9 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Antakya’da 1 gece konaklamak için gittik. Otelin sıcak ortamı ,Güler yüzlü işletme ve çalışanları sayesinde çok rahat ettik ve 2 gece kaldık. Mis gibi sabun kokan odasında 3 çocuklu bir aile olarak evimizde gibi hissettik. Tekrar gitsem yine konaklayacağım bir mekan.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
    Teşekkürler Esma Ö
    İşletme Sahibi Jasmin Konak - Jasmin Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ağustos 2022

Esma Hanım,
    Sizi ve ailenizi evinizde hissettirebilmek ne kadar güzel 😊
    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.
    Evinize tekrar bekliyoruz.

13 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

İçeri girmeden güzel kokularla karşılanıyorsunuz.Girince Güler yüzlü işini seven insanlarla huzurlu ortam oluşuyor.Konağın güzelliği temizliği dizaynı odanın konforu ve güzelliği vazgeçilmez kılıyor.Kahvaltının lezzetli olması herşeyin ev yapımı olması ve her solukta tarihi bir konağın seyahatine eşlik etmesi paha biçilmez bir mutluluk.işletme sahibi gezilecek yerler için güzergah sırasına uygun liste hazırlayıp size veriyor.arayıp bulmakta zorlanmıyorsunuz daha ne olsun.☺️Yeniden gideceğim günü iple çekiyorum.teşekkürler jasmine Konak

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
    Teşekkürler 415zekiyet
    İşletme Sahibi Jasmin Konak - Jasmin Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Temmuz 2022

Zekiye Hanım,

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.

Sizi tekrar ağırlamaktan keyif duyarız.

5 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Adım attığınız anda otel bahçesinin güzelliği ve otel odalarının mimarisi sizi büyülüyor. Güler yüzlü, ilgili çalışanlarıyla birlikte kendinizi evinizde gibi huzurlu, mutlu hissediyorsunuz. Kahvaltınızı güzel otel sahibinin seçtiği Antakya’nın en özel ürünleri ile yapıyorsunuz. Kahvaltının mutluluk ile bir ilgisi var sözünü tam olarak burada yaşıyorsunuz :) Temizlik - hijyen konusunda muhteşemler , odaları mis gibi sabun kokuyor. İyi ki bu oteli tercih etmişiz ve bundan sonra da edeceğiz diyoruz . Her şey için çok teşekkür ederiz Hüda Hanım :)

Konaklama tarihi: Haziran 2022
    Teşekkürler esra-ygmr
    İşletme Sahibi Jasmin Konak - Jasmin Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Temmuz 2022

Esra Hanım,

Yapmış olduğunuz yorumlar için çok teşekkür ederiz.

En kısa sürede sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.