Reha Eker
İstanbul, Türkiye

Antakya

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 28 May 2019mobil cihaz aracılığıyla
Antakyada gönül rahatlığıyla kalınacak bir otel. Şehir merkezinde eskiden fransız karakolu olarak kullanılan yapının restore edilerek butik otele cevrilmş. Kahvaltısında hatay lezzetlerini tadabilirsiniz. Ayrıca Hatay'ın en iyi restaurantlarina yürüme mesafesinde :)
Konaklama tarihi: Mayıs 2019
The Shahut Hotel noktasına 0.3 km mesafede
The Shahut Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
The Shahut Hotel noktasına 10.2 km mesafede
Antakya bölgesindeki diğer otellere bakın
19-24/82 yorum
22 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İç mimarisi bu kadar güzel bir otelin personel kalitesi bu kadar mı düşük olur.
- odalarda saç kurutma makinası çalışmıyor, sabah çıkarken uyardım ve makina getirildi. Akşam odaya geldikten 10 dk sonra arayıp geri talep edildi. Yeni geldim kızım ve ben kullanıcam dedim, başka müşteriye lazımmış. Ben müşteri değilmiyim niye sabah söylediğim halde 10 saate çözülmedi dedim Pazar günleri tamirci çalışmıyor diye cevap aldım, niye manuel makine 1 adet dedim şuan elimizdeki imkan bu cevabı aldım.
- Otelin dibinde canlı müzik yapan yerler var gece 10-11 arası yorgunluktan geliyorsunuz uyumak mümkün değil. Odanın içinde çalıyor sanki.
-arkadaşlarımızın odası iki duvar arasında sıkış tıkış bir odaydı, oldukça kasvetliydi.
- ek yatak istedik personel yatak getirdi, ter kokusundan midemiz bulandı.
- vücut havluları sanırım hatalı yıkamadan dolayı mor renkteydi.

Kahvaltı iyiydi. Merkezi olduğu için ulaşım kolay.

Konaklama tarihi: Nisan 2019
1  Teşekkürler gezgin-sg
28 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda 106da konakladım. Oldukça konforlu ve otantik bir hatel. Kahvaltı lezizdi. Teşekkürler. Oda pek ısınmıyordu fakat hiç sorun olmadı. Şehrin içinde olduğu için heryeri rahatlıkla gezip gördük. Personel çok güleryüzlü ve yardımseverdi

Konaklama tarihi: Şubat 2019
Teşekkürler vicdank2017
18 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otel yüksek tavanlı, ferah, oldukça temizdi. Hem yaya hem de taşıt ulaşımı açısından oldukça erişilebilir bir konumda. Personel ilgili, kibar ve yardımseverdi. iki gece kaldık. Evimizdeymiş gibi hissettik ve çok rahat uyuduk. Tarihi bir atmosferde olmak bizi çok mutlu etti.

Oda ipucu: Yaya yolundaki cephe ve üst katlar daha sessiz olabilir
Konaklama tarihi: Ocak 2019
Teşekkürler evren v
6 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

Personel ilgili ve nazik. Sıcak su akmadığından duş yapamadık. Arızanın giderildiği söylendi ama giderilmemişti. Düşük kalitedekı yaylı yataklar da böyle bir tesise yakışmayan bir tercih. Merkezde olması açık ve kapalı otopark bulunması artıları.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
Teşekkürler Aydin O
Genel Müdür U514QPinfo - The Shahut Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Aralık 2018

Değerli misafirimiz,

Öncelikle yaşadığınız sıkıntı için çok özür dileriz. Çok kısa süren bir teknik arızadan dolayı maalesef sıcak su problemi yaşadık. Sorunu çok kısa sürede halletmemize rağmen sizin mağduriyetinizi gideremedik haklısınız. Bazen bu tür sıkıntılar maalesef oluyor. Olmaması için daha dikkatli olacağız. Müsait olduğunuz bir tarihte hatamızı telafi etmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
24 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cok guzel otel binasina sahip olmasina ragmen isi bilmeyen bir isletmeye sahip oldugu icin kimseye tavsiye etmiyorum . Tatilinizi zehir olmamasi icin baska otel tercih edin. Bu kadar guzel bir bina nasil ziyan olabilir anlam veremedim . Otel sahipleri acilen calisanlarini degistirmeli. Bu otelin konumuna yakin cok saha guzel oteller bulunmakta. Biz oda konusunda cok buyuk sikinti yasadik ve tatilimiz bu isletme sayesinde kotu ve gergin bir sekilde basladi.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
Teşekkürler 217efe_
Genel Müdür U514QPinfo - The Shahut Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Kasım 2018

Değerli Misafirimiz,

4 adet standart oda almanıza rağmen 3 adet suit oda tarafınıza ücretsiz olarak upgrade edildi. 1 odayı daha upgrade istediniz ama dolu olduğumuz için yapamadık.
Şimdi buradaki yorumunuzu okuyan misafirler sizleri mağdur ettiğimizi düşünecek. 3 adet suit oda upgrade edilmişken teşekkür edeceğinize oteli ve çalışanları kötülüyorsunuz.
Biraz daha vicdanlı yorumlar yapmanız dileğiyle...