üçüncü defa tercih ettiğimiz otelde yine mükemmel ağırlandık. tatil dinlenmektir, eşsiz zaman geçirmektir, iş günlerinde yüklenen streslerimizin boşalmasıdır, çocuklarımızın eğlendiğine tanık olmaktır ve bunları becerebilmek uzmanlık ister.
başlangıçtan bitimine sorunsuz tatil yaşamamızı sağlayan uzman kadroya teşekkür etmek istiyorum;
öncelikle misafir ilişkilerinden; en ufak sorunumuzu bile çok büyük ciddiyetle üstlenen ve aşırı tatminkar çözümler üreterek memnun bırakma ilkesiyle işini yapan Misafir ilişkileri müdüresi Seda Ocak' a özellikle yardımcısı Nisa Hanım a, Ayşe Hanıma teşekkürü bir borç biliriz. Ana restaurant terasında sabah kahvaltımızın ve takatuka snack bar da öğlen yemeklerimizin keyifli geçmesini sağlayan kibarlığı ve ilgisiyle Hakan Bey'e;
Meksika restaurantta başta kesinlikle neşesi, ilgisi yardımseverliği ve enerjisiyle Erdal Bey'e, sonrasında Enver Bey, Hasan Bey ve Ece Hnm'a çok teşekkür ederim. Meksika rest. ta arka planda Aşçı Nur Hnm ile tanıştığınızda bu lezzetlerin bu kadar genç ellerden nasıl çıktığına inanamayacaksınız. Balık rest. tan Ali Bey'e
Caretta çocuk kulübünde 6 yaşındaki oğlumuza keyifli tatil geçirten ve doğal olarak tatilimizi renklendiren öncelikle Gülperi Hanıma, Vuslat hanıma ,
Eğlence/aktivite ekibinin hiç yorulmayan lideri Yusuf Bey sabahtan gece yarısına kadar spor, müzik, dans ve eğlence dolu zaman geçirtmek için yoğun çaba sarfederek yerli/yabancı tüm ekibinin de aynı olmasını sağlıyor. Başta Yusuf bey olmak üzere bizimle yoğun ilgilenen Ali bey (her gün o sıcakta çekişmeli tenis maçları yaptık) Gamze ve Zeynep hnm a
Ayrıca adını bilemediğim/hatırlamadığım tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
yeme-içme konusundaki cömertliği ve markalar muazzam.
SPA ve aqua bölümlerinde de geliştirmeler yapılırsa senede 2-3 ziyaret edilebilecek bir otel.
Akşam gösterileri ve sonrasında canlı müzikler gayet güzeldi
tekrar görüşmek üzere...