Ramazan U

TÜM EKİP EŞİTTİR NİRVANA.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Haz 2024
5 gece geçirdik çok harikaydı herşey mükemmel. Denizi öğleden sonra dalgalı oluyor ama havuzlar fazlasıyla yeterli geliyor. Yiyecek içecekler ve hizmet çok kaliteli. Çalışanlar çok güleryüzlü.sandal bardaki fazıl bey,misafir ilişkilerindeki ayşe hanım,karşılamada samire hanıma,aktivite yaptığımız zeynep hanıma ve ismini hatırlayamadığım zumba hocama çok teşekkür ederim. Tekrar gitmek isterim. Tereddütsüz gidilebilir.
Oda İpucu: Kesinlikle nirvana
Yanıtlanma zamanı: 15 Haz 2024
Değerli Konuğumuz Ramazan Bey,

Otelimizde kendinizi iyi hissetmiş olmanızdan, hizmet kalitemizden memnun ayrılmış olmanızdan mutluluk duyduk. Başta isimlerini paylaştığınız ekip arkadaşlarımız olmak üzere övgü dolu sözleriniz ile bizlere verdiğiniz kıymetli motivasyon için Susesi Luxury Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

Sizi yeniden ağırlayabilmek ümidiyle tekrar teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Susesi Luxury Resort noktasına 5.7 km mesafede
  • Official Site
Susesi Luxury Resort noktasına 0.8 km mesafede
  • Official Hotel
Susesi Luxury Resort noktasına 0.5 km mesafede
Belek bölgesindeki diğer otellere bakın
5.094
5.094
101-106/6.367 yorum
12 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlk defa bu otele geldim , imkanları müthiş . Çalışan tüm personeller güler yüzlü ve yardım sever . Burada bir ilke tanık olduk akşam 19.30 -22 .00 aradı tarot ve yıldızname etkinliği var Noyan Bey ister tarot ister yıldıznamenize bakıyor .Türkiyede ilk defa böyle bir etkinliğe tanık oldum .Dilerim yaygınlaşır.
Restoranttaki Gülay hanım genç yeni evli bir hanım Torunuma gösterdiği ilgi ve alaka müthişti . Tekrar kesinlikle geleceğim bir otel olacak burası …

Teşekkürler Nalan O
Innkeeper SUSESI GUEST RELATIONS TEAM - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Haziran 2024

Değerli Konuğumuz Nalan Hanım,

Saygılarımızla,

12 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel her anlamda çok kaliteli. Personel ilgili ve memnuniyet için çok çabalıyorlar. Yiyecekler çok kaliteli- havuz kenarındaki barlarda bile. Temizlik güzeldi. Alkol çeşitleri çok ve kalitesi yine en iyileriydi. A la carte restoranları begendik. Sunum ve kalite çok güzel. Eğlence showları da çok güzeldi. Özellikle 10hazirandaki. Anadolu ateşi gibi gösteriler de var. Gece dışarıdan rahatsız edici sesler olmuyor. Komşuları da duymadık hiç. Çok otel gördük-bu en iyisi diyebiliriz. Guest relations da rusça konuşan personele ayrıca teşekkürler. Herhangi bir personele herhangi soru sorunca herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Sonuç olarak tatilimizden çok memnun kaldık. Kısmetse tekrar görüşürüz. Herkese teşekkür ediyoruz. 😊

Teşekkürler Дарина D

Kıymetli Misafirimiz Darina Hanım,

Konaklamanızda Susesi ailesi olarak tesisimizi tercih etmiş olduğunuz ve kıymetli vaktinizi ayırıp geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için size teşekkürlerimizi sunarız.

Memnuniyet kriterlerimizi yükseltmemizde siz değerli misafirlerimizin yorumları büyük önem taşımaktadır.
Verdiğimiz servis kalitesini her geçen gün iyiden daha iyiye arttırmak siz değerli misafirlerimizin yorumlarıyla mümkün olmaktadır ve her bir yorumunuz bizler için büyük önem taşımaktadır. Bu anlamda desteğiniz için minnettarız. Bizlere büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşatan siz değerli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sizleri tekrar ağırlamak ve keyifli anılarınıza yeni bir sayfa eklemek için sabırsızlanıyoruz.

Saygılarımızla ,

10 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin imkanları, temizliği ve yemek lezzetine diyecek hiç bir şey yok. Bu kadar mükemmel olabilir. Kullanılan alkollerden yemek yaptıkları tüm malzemelere kadar kalite ve hijyen hat safhadaydı. Ama ne olursa olsun tatilinizin mükemmel geçmesini sağlayan otelin entertainment ekibindeki kızları es geçemem. Özellikle Zeynep ve Gamze harikalardı. Neşeleri ve bitmeyen enerjileri sayesinde çok çok eğlendik. Kızlar eğlenmemiz ve tatilimiz boyunca iyi vakit geçirmemiz için ellerinden geleni yaptılar. Onlara da buradan ayrıca çok çok teşekkür etmek istiyorum. Tekrar tatil oteli için burayı tercih ederim ve tavsiye ederim.

Oda ipucu: entertainment Ekibinden Gamze ve Zeynepi bulmalısınız. O kızlar tatilinizi en iyi şekilde geçirmeleri için çalışacaklardır.
Teşekkürler gizem a
Ev Sahibi SUSESI GUEST RELATIONS TEAM - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Haziran 2024

Değerli Misafirimiz Gizem Hanım,

Öncelikle kıymetli vaktinizi ayırıp tesisimiz ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Genel olarak konaklamanızdan memnun kaldığınızı okumaktan mutluluk duyduk.

Sizlerin olumlu ve güzel yorumları bizi ve çalışan arkadaşlarımızı motive etmektedir. Güzel yorumlarınız, belirtmiş olduğunuz çalışma arkadaşlarımız ve departman müdürleri ile mutlaka paylaşılacaktır.

En kısa zamanda sizleri tekrar tesisimizde ağırlayabilmek dileğiyle...

Saygılarımızla,

8 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle muhteşem ötesi güzel bir balayı geçirdik ve buna neden olan bütün çalışanlara sonsuz teşekkür ederiz. Animatör şefi Yusuf bey ve animatör Ali İhsan bey’e ayrıca teşekkür ederim çok güler yüzlüler ve bizimle çok ilgilendiler. Yemek bölümünde garson olarak çalışmakta olan Gözde Selvi hanım’a da teşekkür ederiz eşimle çok ilgilendiği için.
Sırf bu güzel insanları tekrar görmek için bile bu otele tekrardan geliriz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Ibrahim S
Ev Sahibi SUSESI GUEST RELATIONS TEAM - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Haziran 2024

Değerli Misafirimiz İbrahim Bey,

Öncelikle otelimize gösterdiğiniz nazik ilgi ve Tripadvisor okuyucuları ile paylaştığınız değerlendirmeniz için teşekkürlerimizi sunarız. Sizlere büyük bir memnuniyet ve mutluluk ile hizmetlerimizi sunduk. Konaklamanız süresince beğeninizi kazanmış olmak, bizlerin en büyük motivasyon kaynağı. Yorumunuzda ismi geçen tüm ekip arkadaşlarımız ile güzel sözlerinizi paylaştığımızı belirtmek isteriz.

Sizleri her zaman otelimizde misafir etmekten büyük bir mutluluk duyacağız, en kısa sürede görüşmek dileğiyle.

Sevgi ve Saygılarımızla,

8 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

üçüncü defa tercih ettiğimiz otelde yine mükemmel ağırlandık. tatil dinlenmektir, eşsiz zaman geçirmektir, iş günlerinde yüklenen streslerimizin boşalmasıdır, çocuklarımızın eğlendiğine tanık olmaktır ve bunları becerebilmek uzmanlık ister.
başlangıçtan bitimine sorunsuz tatil yaşamamızı sağlayan uzman kadroya teşekkür etmek istiyorum;
öncelikle misafir ilişkilerinden; en ufak sorunumuzu bile çok büyük ciddiyetle üstlenen ve aşırı tatminkar çözümler üreterek memnun bırakma ilkesiyle işini yapan Misafir ilişkileri müdüresi Seda Ocak' a özellikle yardımcısı Nisa Hanım a, Ayşe Hanıma teşekkürü bir borç biliriz. Ana restaurant terasında sabah kahvaltımızın ve takatuka snack bar da öğlen yemeklerimizin keyifli geçmesini sağlayan kibarlığı ve ilgisiyle Hakan Bey'e;
Meksika restaurantta başta kesinlikle neşesi, ilgisi yardımseverliği ve enerjisiyle Erdal Bey'e, sonrasında Enver Bey, Hasan Bey ve Ece Hnm'a çok teşekkür ederim. Meksika rest. ta arka planda Aşçı Nur Hnm ile tanıştığınızda bu lezzetlerin bu kadar genç ellerden nasıl çıktığına inanamayacaksınız. Balık rest. tan Ali Bey'e
Caretta çocuk kulübünde 6 yaşındaki oğlumuza keyifli tatil geçirten ve doğal olarak tatilimizi renklendiren öncelikle Gülperi Hanıma, Vuslat hanıma ,
Eğlence/aktivite ekibinin hiç yorulmayan lideri Yusuf Bey sabahtan gece yarısına kadar spor, müzik, dans ve eğlence dolu zaman geçirtmek için yoğun çaba sarfederek yerli/yabancı tüm ekibinin de aynı olmasını sağlıyor. Başta Yusuf bey olmak üzere bizimle yoğun ilgilenen Ali bey (her gün o sıcakta çekişmeli tenis maçları yaptık) Gamze ve Zeynep hnm a
Ayrıca adını bilemediğim/hatırlamadığım tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
yeme-içme konusundaki cömertliği ve markalar muazzam.
SPA ve aqua bölümlerinde de geliştirmeler yapılırsa senede 2-3 ziyaret edilebilecek bir otel.
Akşam gösterileri ve sonrasında canlı müzikler gayet güzeldi
tekrar görüşmek üzere...

Teşekkürler issuem
Ev Sahibi SUSESI GUEST RELATIONS TEAM - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Haziran 2024

Kıymetli Misafirimiz,

Öncelikle Susesi Luxury Resort ekibi olarak bizleri dördüncü kez tercih etmenizden büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Konuklarımızdan gelen böylesi detaylı ve samimi yorumlar, sizlere her seferinde daha nitelikli hizmet sunmamız açısından yol gösterici olmaktadır. Ekibimize yönelik nazik sözlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Övgüleriniz, ekip üyelerimiz ile paylaşılmıştır.

Sizi ve ailenizi yeniden ağırlamaktan onur duyarız.

Sevgi ve Saygılarımızla,