İbrahim G

Mükemmel tatil deneyimi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 8 Nis 2024
Sezon dışı konaklama yapmamıza rağmen sezonu aratmayacak kadar keyifli bir tatil oldu. Yemekleri aşırı lezzetli ve çeşitliydi. Alkolleri çok kaliteliydi. Çalışanlar inanılmaz ilgiliydi ve profesyoneldi. Otel çok temizdi. Minibar çok zengin ve ücretsizdi. Otele ilk girişte bizi karşılayan Seda Hanım çok ilgili ve güler yüzlüydü. Sezonda mutlaka deneyimleneceğim bir otel. 😇
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Yanıtlanma zamanı: 8 Nis 2024
Kıymetli Konuğumuz İbrahim Bey,

Öncelikle otelimize gösterdiğiniz nazik ilgi ve güzel sözleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.
Sizlere büyük bir memnuniyet ve mutluluk ile hizmetlerimizi sunduk. Konaklamanız süresince beğeninizi kazanmış olmak, bizlerin en büyük motivasyon kaynağı. Yorumunuzda yer verdiğiniz ekip arkadaşımız Seda Hanım ile güzel sözlerinizi paylaştığımızı belirtmek isteriz.

Sizleri her zaman otelimizde misafir etmekten büyük bir mutluluk duyacağız, en kısa sürede görüşmek dileğiyle.

Susesi Luxury Resort noktasına 3.5 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 2.3 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 3.7 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 7.1 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 5.9 km mesafede
Belek bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (6.476)
6.476 sonuç
5.194
5.194
208-213/6.476 yorum
6 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Büyüleyici bir atmosferi olan bu otel beklentilerimizi çok güzel bir şekilde karşıladı özellikle havuzlarına ve plajına hayran kaldık. Güler yüzlü personeli bize her türlü konuda yardımcı oldu tatilimizi çok daha güzel bir hale getirdi. Misafir ilişkilerindeki Seda Hanım’a da özellikle teşekkürlerimizi sunarım.

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler Tuna O
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SEDA OCAK - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Nisan 2024

Değerli Konuğumuz Tuna Bey,

Misafir İlişkileri Ekibi

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
24 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her şey harika ama engin ustamız çok mükemmel ne kadar söylesem az el lezzeti de kendisi gibi mükemmel.ne mutul bana ki bu kadar iyi ve muhteşem bir şefimiz tanıdım.bu kadar söylüyorum ki şefimiz için 3 kere bu otele geldik.iyik varsiniz🙏🏻🤍

Teşekkürler Nazanin G
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SEDA OCAK - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Mart 2024

Değerli Konuğumuz Nazanin Hanım,

Sizlere büyük bir memnuniyet ve mutluluk ile hizmetlerimizi sunduk. Konaklamanız süresince beğeninizi kazanmış olmak, bizlerin en büyük motivasyon kaynağı. Yorumunuzda ismi geçen Engin Usta ile güzel sözlerinizi paylaşacağımızı belirtmek isteriz.

11 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel mükemmeldi herkes çok güler yüzlü ve ilgi çok iyiydi
Misafir ilişkileri ayşe hanım
Bardan Atiye hanım ve gonca hanımdan ilgilenmelerinden dolayı çok teşekkür ederim
Mükemmel bi otel emeği geçen herkese çok teşekkürler 🤗🤗
Kış konsepti olmasına rağmen mükemmeldi
Sandal barda Osman bey ve Kürşat beye de ayrıca ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim

Teşekkürler Rafet D
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SEDA OCAK - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Mart 2024

Değerli Misafirimiz Rafet Bey,

Öncelikle değerli zamanınızı ayırıp tesisimizle ilgili yorumlarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Mükemmel bir tatil geçirdiğinizi okumaktan büyük mutluluk duyduk.

Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu ve ekibimizin her çalışanı için çok şey ifade ettiğini özellikle belirtmek isteriz. Susesi Luxury Resort ailesi olarak hizmet kalitemizi en üst seviyede tutmaya ve misafir odaklı çalışmaya özen gösteriyoruz. Misafirlerimizin memnuniyeti bizi en yüksek kalite seviyesine ulaşmaya ve daha fazla çaba göstermeye motive ettiği gibi, misafirlerimizden otelimizle ilgili her türlü geri bildirimin tüm çalışanlarımız için büyük önem taşıdığını da vurgulamak isteriz.

Sizleri Susesi Luxury Resort ailesi olarak ağırlamaktan her zaman onur ve mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

11 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel kısa bir tatil geçirdim,her şey mükemmeldi Otelin yemek kalitesi ve içki kalitesi cok başarılı.Kış ayında gyet eğlendik Misafir ilişkileri çok başarılı , özellikle Ayse Hanıma güleryüzü için teşekkürler. Hayala barda Atiye Hanım,Çağla Hanım ve Gonca Hanım işlerini severek yapıyorlar muhteşemdii .her şey için teşekkürler...

Teşekkürler Kazım Y

Değerli Konuğumuz Kazım Bey,

Sizlere büyük bir memnuniyet ve mutluluk ile hizmetlerimizi sunduk. Konaklamanız süresince beğeninizi kazanmış olmak, bizlerin en büyük motivasyon kaynağı. Yorumunuzda ismi geçen tüm ekip arkadaşlarımız ile güzel sözlerinizi paylaştığımızı belirtmek isteriz.

11 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her şey çok güzeldi ,otel hizmet kalitesi muhteşem.Bar dan Atiye Hanım ve misafir ilişkilerinden Ayşe hanım in özel ilgisinden çok memnun kaldım.Hic düşünmeden tercih edip gelebilirsiniz.Her şey için teşekkürler mutlaka yeniden görüşeceğiz

Teşekkürler Sami C
Guest Services / Front Office SEDA OCAK - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Mart 2024

Değerli Misafirimiz Sami Bey,

Öncelikle kıymetli vaktinizi ayırıp tesisimiz ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Genel olarak konaklamanızdan memnun kaldığınızı okumaktan mutluluk duyduk.

Sizlerin olumlu ve güzel yorumları bizi ve çalışan arkadaşlarımızı motive etmektedir. Güzel yorumlarınız belirtmiş olduğunuz çalışma arkadaşlarımız ve departman müdürleri ile mutlaka paylaşılacaktır.

En kısa zamanda sizleri tekrar tesisimizde ağırlayabilmek dileğiyle...