Salim b

Futbol takımı

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Oca 2024
Otel konum olarak çok güzel hem kış hemde yaz olarak kalınacak bir otel lobi de barda restoran da personel çok ilgili ve alakalı lobide seda maviş lobi barda yusuf beye ayrıca teşekkür ederim bizlerle yakından ilgilendiler tavsiye ederim kesinlikle geleceğiniz tek adres susesi otel
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Yanıtlanma zamanı: 26 Oca 2024
Değerli Konuğumuz Salim Bey,

Susesi Luxury Resort’u tercih ettiğiniz ve değerlendirme yapmak adına zaman ayırdığınız için teşekkürlerimizi sunarız.
Konaklamanızdan memnun kalmanız bizi çok onurlandırdı. Başta Seda Hanım ve Yusuf Bey olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerinizi ileteceğimizden emin olmanızı isteriz.

Sizi yeniden ağırlayabilmek ümidiyle tekrar teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Susesi Luxury Resort noktasına 3.7 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 3.0 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 2.8 km mesafede
  • Official Hotel
Susesi Luxury Resort noktasına 5.8 km mesafede
Belek bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (6.423)
6.423 sonuç
5.145
5.145
207-212/6.423 yorum
25 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tüm restorant calisanlarina tesekkur ederim cok iyiyler ve bizimle cok ilgilendiler bizimle ozellikle ilgilenen cihan bey ve muhammet sümbül beye cok tesekkur ederim ibrahim utku beyde bizimle ilgilendi kebap bugun cok guzeldi ve biz cok eglendik surekli gelecegiz artik :)))

Teşekkürler Jani A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SEDA OCAK - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ocak 2024

Kıymetli Misafirimiz,
Konaklamanızı değerlendirmek için vaktinizi ayırıp tesisimiz ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Genel olarak konaklamanızda memnun kaldığınızı okumaktan mutluluk duyduk.

Sizlerin olumlu ve güzel yorumları bizi ve çalışan arkadaşlarımızı motive etmektedir. Güzel yorumlarınız belirtmiş olduğunuz çalışma arkadaşlarımız ve yöneticileri ile mutlaka paylaşılacaktır.

En kısa zamanda sizleri tekrar tesisimizde ağırlayabilmek dileğiyle

Saygılarımızla,
Seda Ocak

25 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok iyi ve güzel personel çok anlayışlı ve sevecen lobi ve lobi bar çalışanları çok iyi insanlar odalar ve yemekler mükemmel sahaları çok güzel seda maviş ve barmen yusuf beye ayrıca teşekkürler gelin görün ve kalın otel bıu olsa gerek

Teşekkürler Barış T

Değerli Konuğumuz Salim Bey,

25 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok guzl libir otek takımla kaldık bir futbolcu olarak çok memnun kaldım Muhammed sümbül kardeşim ve barmen yusuf kardeşime ayrıca teşekkür ederim iyi varsınız şu sesi birda kesinlikle gelirim ve tavsiye ederim sede maviş ilgin için ayrıca teşekkür ederim

Teşekkürler Caner T

Kıymetli Misafirimiz Caner Bey,

Konaklamanızdan memnun kalmanız bizi çok onurlandırdı.Kamp döneminizde sizlere ev sahipliği yapmış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız, Susesi Luxury Resort Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.

25 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Futbol takımı ile 11 gece konakladım Başta Seda Otyakmaz ve lobi barda Yusuf kardeşim olmak üzere Her biri çok değerli İnsanlarla Güzel bir kamp geçirdik Burdan Susesi Personeline Kucak Dolusu selamlar Tavsiye Etmiyorum Kesin Kalın diyorum..

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler İsmail Ş
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro SEDA OCAK - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ocak 2024

Kıymetli Misafirimiz

Konaklamanızdan memnun kalmanız bizi çok onurlandırdı. Sizleri tesisimizde ağırlayabilmek, tüm takım arkadaşlarınız ile memnuniyetinize bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek bizler için büyük mutluluk.

3 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2023 Aralık ayında Balayı tatili için konakladığımız susesi otelinden kış ayı olmasına rağmen çok keyif aldık. Kış ayı olduğundan kaynaklı çok fazla aktivite imkanı yoktu ama bizim çok güzel geçti. Bar sayısının fazla olması ve kaliteli içecek menüsü bizi çok memnun etti. Otele giriş anımızdan çıkışımıza kadar Seda hanım bizimle çok ilgiydi çok teşekkür ederiz. Bar şefi Cihan Bey de yaşadığımız ufak tefek problemlerde olumsuz durumu tamamen olumluya çevirdi bizim için Cihan Bey e de ilgisi için teşekkür ederiz. Edwards Bar da çalışan bar personeli Fatma Hanım da bizim için elinden geleni yaptı onada teşekkür ederiz. Otel konum olarak,manzara olarak ve yeşil alan konusunda çok güzel. Kaldığımız oda restaurant ve barlara çok yakındı her şeye çok kolay erişim sağladık. Balayı çiftlerinin kesinlikle gitmesini tavsiye ediyoruz çünkü kendinizi özel hissedicek bir çok olanak sağladılar. Susesi ailesine teşekkürler yeniden görüşmek üzere..

Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler Freedom65710999408

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle, değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Susesi Luxury Resort Ekibi olarak, unutulmaz bir balayı tatiline ev sahipliği yapabilmiş olmak bizler için büyük mutluluk. Konaklamanız süresince beğeninizi kazanmış olmak, bizlerin en büyük motivasyon kaynağı. Yorumunuzda ismi geçen tüm ekip arkadaşlarımız ile güzel sözlerinizi paylaştığımızı belirtmek isteriz.
Sizleri her zaman otelimizde misafir etmekten büyük bir mutluluk duyacağız, en kısa sürede görüşmek dileğiyle.
Saygılarımızla,
Seda Ocak