Sena ilin

Susesi Belek

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 May 2022
Kongre nedeniyle bulunduğum Susesi luxury hotelden gerek çalışanların nezaketi, samimiyeti gerekse doganin içinde keyifli vakit geçirme şansı sunmasi nedeniyle, cok memnun kaldım.
Arkadaş grubumuzla ozellikle Aqua barda bizlerle cok yakından ilgilenen İbrahim bey, Fatma hanım ve Tuğba hanıma hizmetleri için de ayrıca çok teşekkür ederim...
Yanıtlanma zamanı: 29 May 2022
Sevgili Misafirimiz Sena İlin,

Öncelikle Susesi Luxury Resort ailesi olarak iş seyahatiniz için tesisimizi tercih etmiş olduğunuz ve değerli vaktinizi ayırıp yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Sizi tesisimizden memnun bir şekilde uğurlamış olmaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu paylaşmak isteriz. Size, değerli misafirlerimize, her konuda kusursuz bir hizmet sunmak ve kendi evlerinde gibi hissettirmek her gün gayret gösterdiğimiz hedeflerin arasındadır.

Sizi tekrar Susesi Resort’ te misafir edebilmek dileklerimizle,

• Rixos Hotels
Susesi Luxury Resort noktasına 4.0 km mesafede
  • travelup.com
Susesi Luxury Resort noktasına 5.8 km mesafede
Belek bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (6.423)
6.423 sonuç
5.145
5.145
380-385/6.423 yorum
23 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten çok keyifli bir günümüz geçti personel güler yüzlü sıcak kanlı sadece iş için konakladım aylem le de gelicem birgün tatile çok memnun kaldım özelikle bayram beye çok teşekkür burdan bizim le çok güzel ilgilendi 😊 tekrar görüşmek üzere susesi ve aylesi

Teşekkürler Buse6544
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Susesi Luxury Resort Yönetimi - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Mayıs 2022

Değerli Misafirimiz Buse hanım,

Öncelikle sizleri tesisimizde ağırlamak bizler için bir mutluluk kaynağıdır. Ayrıca değerli vaktinizi ayırıp, değerli yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Güler yüzlü personelimiz, misafirlerimizin tesislerimizden mutlu bir şekilde ayrılması için hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaya çabalamaktadır. Bu bağlamda onları motive edeceğini düşündüğümüz güzel yorumunuz tüm Susesi Ailesi ile paylaşılacaktır.

En kısa zamanda sizleri tekrar aramızda görebilmek dileklerimizle,

23 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herşey çok güzel di toplantı için gelmiştir personel çok güzel di güler yüzlü en çok ta restorant çalışan garson😊 bayram beye çok teşekkür ederim enerjisi yuksek bizlerle çok güzel ilgilendiler kendilerine çok teşekkür ediyorum

Teşekkürler 591gozden

Değerli Misafirimiz Gozdekalaycı,

En kısa zamanda sizleri tekrar aramızda görebilmek dileklerimizle,

Otelden çok memnun kaldık,
Otel personeli olarak o kadar çok isim var ki söylememiz gereken,
animasyon ekibinden
yağmur Aysan hanım,
Aydın bey,
Sandal bar Fatma hanım,
Alesta bar Aysun hanım,
Hayal bar Burcu hanım,
Restoran kısmındaki personeller, şefler
Oda görevlilerine kadar
Ayrıca insan kaynaklarını da tebrik ederim👌🏼

Aklımızda bu kadar kaldı, ama inanın tüm otel personeli a’dan z’ye o kadar Güler yüzlü, yardım sever ki anlatamam. Kesinlikle yürekten söylüyorum memnun kalacağınız bir tatil olacaktır.
Hatta bir arkadaşımı balayı için ikna edicem diyebilirim☺️
Bizde şimdiden bu yaz için tekrar plan yapmaya çalışıyoruz umarım tekrar görüşürüz Susesi ailesi🤗☺️🤲🏼
Naçizane, Aslan ailesine de böyle bir aile ortamı kurdukları için çok teşekkür ederiz. 🤲🏼

Teşekkürler Semihozkorkut

Sevgili Konuğumuz Semih Ö,

Susesi Luxury Resort deneyiminizi bu güzel yorumla taçlandırdığınız ve bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederiz.

Birçok otellerin arasında Susesi Luxury Resort'ü tercih etmeniz, güleryüzlü hizmetimizden ve personelimizden memnun kaldığınızı duymak bizleri çok mutlu etti.
Sizleri tekrar ağırlayabilmek için sabırsızlanıyoruz,

22 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Bir birimlerinde çok iyi hizmet aldığımız otelin girişinden itibaren personel kalitesinin üst düzeyde olduğunu ve yiyecek içecek kalitesinin yüksek düzeyde olduğu animasyon biriminden Aydın ve Regina Mini Clubden Anna Gülperi ve Güler bütün bar görevlilerine ve garson arkadaşlara eneklerinden dolayı teşekkür ederim.

Teşekkürler ekinh2022

Değerli Misafirimiz Ekin hanım,

Öncelikle Susesi Luxury Resort ailesi olarak tatiliniz için tesisimizi tercih etmiş olduğunuz ve değerli vaktinizi ayırıp yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Sizi tekrar Susesi Resort’ te misafir edebilmek dileklerimizle,

22 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otel genel olarak pek beklentimi karşılamadı. Özellikle gece eğlence bakımından sınıfta kaldı diyebilirim. Güzel diyebileceğim ve aklımda iyi bir şekilde kalabilecek tek yönü ise TURQUISE RESTAURANT çalışanlarından Emine ve Gözde hanımın güler yüzlü ve içten yaklaşımları oldu. Her ikisine de teşekkür ederim 🖐️

Teşekkürler Oilaslan

Kıymetli Konuğumuz Oktay İ,

İlk olarak otelimiz adına, seyahatiniz için Susesi Luxury Resrot’ü tercih ettiğiniz ve bu güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Yorumunuzu okumak ve otelimizden bu kadar memnun ayrıldığınızı öğrenmek tüm ekibimizi çok mutlu etti. İlk konaklamanızda sizleri memnun edebilmemize gurur duymaktayız.

Tekrardan ilginize teşekkür eder, Susesi Luxury Resort Ailesi olarak sizleri en yakın zamanda tekrardan aramızda görmek isteriz.