Raiman E

Best of the best

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Şub 2022
Otelınızde futbol kamp ıcın bulunmaktayız bir ay yaklaşık burdayız otelin içindeki personelden ve sahadaki personelden çok memnunuz! Restorandaki yemekler çeşit ve tat olarak çok iyi. Otelin personali hepsi çok kibar yardım sever ve temiz! Odaları geniş ve temiz. Bardaki içecekler çeşitliği çok ve marka. Seneye tekrar buluşmak üzere. Ayrıca teşekkür etmek istediği çalışanlar var ontarı belirtmek isterim tabiki hepsi iyi Restorant şefi Kemal bey, Demet hanım, Emine hanım, Hanife hanım ve bar deparmanındaki İdris'e.
Yanıtlanma zamanı: 15 Şub 2022
Değerli Misafirimiz Rayman bey,

Değerli vaktiniz ve övgü dolu cümleleriniz için öncelikle teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizin kusursuz bir hizmet ve güzel bir atmosfer içerisinde unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlamak bizim en önemli önceliğimizdir. Sizleri tekrar aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtir güzel günler dileriz.

Susesi Luxury Resort noktasına 3.7 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 7.1 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 3.0 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 2.8 km mesafede
Susesi Luxury Resort noktasına 2.8 km mesafede
Belek bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (6.425)
6.430 sonuç
5.152
5.152
490-495/6.430 yorum
14 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı

Muhteşem bir otel çalışanlar çok ilgili ve yardımsever özellikle italyan restoranda çalışan Tuğba hanıma , İbrahim temizkan şefe, Çetin şefe ilgilerinden ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim çook güzel bi geceydi . Ayrıca odaların temizliği ve düzenide çok güzeldi herkese tavsiye ediyoruz..

Teşekkürler Dr-heshamnimer
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Susesi Luxury Resort Yönetimi - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Şubat 2022

Değerli Misafirimiz Hesham nimer,

Tercihinizi Susesi Luxury Resort’dan yana kullanıp misafirimiz olduğunuz, zaman ayırıp deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Paprica A la carte restorantın hizmetinden ve yemek lezzetlerinden memnun kaldığınız için çok mutluyuz. Sizi tekrar konuğumuz olarak görmekten sevinç duyacağımızı belirtmek isteriz.

12 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı

daha önce Susesi oteli hakkında duymuştum, ama şu anda burda kalıyorum, ve söylenen kadar güzelmiş otel. Odalar geniş, minibar ful dolu, yemekleri muhteşem, 40 kişilik takım halinde konaklıyoruz Ruh lviv takımla beraber. herkesin hoşuna gidiyor. çalışanları özenle ilgileniyor, resepsiyonda ki arkadaşlar her zaman yardımcı oluyor, ve restoran da çalışanlardan o kadar memnunuz ki, şef Kemal bey ve Demet hanıma ayrıca teşekkür ediyoruz. 20sine kadar burdayiz, ilk defa bitmesini istemedigimiz kamp..
Tesekkürler Susesi..

Teşekkürler 158emirhank
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Susesi Luxury Resort Yönetimi - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Şubat 2022

Kıymetli Konuğumuz Emirhan K,

İlk olarak otelimiz adına, seyahatiniz için Susesi Luxury Resrot’ü tercih ettiğiniz ve bu güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Yorumunuzu okumak ve otelimizden bu kadar memnun ayrıldığınızı öğrenmek tüm ekibimizi çok mutlu etti. İlk konaklamanızda sizleri memnun edebilmemize gurur duymaktayız.

Tekrardan ilginize teşekkür eder, Susesi Luxury Resort Ailesi olarak sizleri en yakın zamanda tekrardan aramızda görmek isteriz.

5 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herseyi ile mükemmeldi ,odaların temizligi ,yemeklerin ve tatlilarin çeşitli olmasi cok iyiydi, restoranttan İbrahim utku sef,Kemal sef , tugba hanim ,demet hanim ,Aylinn hanim guleryuzlu ve cok ilgili ve sicak kanlılardi. Misafir iliskilerinde nur hanim ,sena hanim ve nagima hanima ilgilerinden dolayi ayrica tesekkur ederiz ..❤️

Teşekkürler U6423AXjamesy
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Susesi Luxury Resort Yönetimi - Susesi Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Şubat 2022

Değerli Misafirimiz James Y,

5 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı

Tüm otel çalışanlarına giriş bölümünden yemek bölümüne, temizlik ve havuz bölümüne kadar hepsine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Tesis covid 19 kurallarına uyuyor. Tesis olarakta çok güzel. Kemal şef,İbrahim utku şef, Tuğba ve Demette yemekte bizimle çok güzel ilgilendiler…

Teşekkürler sel_ukrefiyek2022

Değerli Misafirlerimiz Selçuk Refiye K,

Kıymetli zamanınızı ayırıp Otelimiz ile ilgili yorumunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Susesi Luxury Resort marka standartı gereği maksimum misafir memnuniyetini hedeflemektedir. Yorumlarınızdan da bunu başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışanlarımızda memnun kaldığınızı duymak bizim için gurur verici. En kısa sürede tekrar siz çok kıymetli misafirlerimizi ağırlamak dileğiyle.

3 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı

Ilk olarak,
Restoran ve yemekler müthişti ayrıca covid tedbirlerine çok dikkat ediliyor. Her gün başka bir tema müthiş.
Ikinci olarak odalar temiz ve rahat.
Otel çalışanları çok güler yüzle ve samimi. Özellikle kıyafetlerine bayıldım.
Her türlü eylence ve aktivite var.

Restorant bölümünde ibrahim şef, tuğba abla, aylın abla, demet abla, çok tatlılardı. Çok ilgilendiler ve öneride bulundular.

Lobideki bar bölümündeki ablalara da çok teşekkür ederim çünkü çok sabırlı ve tatlı dillileridi .

Havuz görevlileri ve 5emizliktrn sorumlu arkadaşlarada teşekürler. Çok ilgili ve samimidiler.

Son olarak konudaki çalışan müşteri hizmetlerindeki ablaların altındaki etekten bende istiyorum. Lütfen linki bana meil atin.

Bu otele puan vermem gerekirse yüzde yüz 5 veririm.

Saygılarımı sunuyor ve Her sey için teşekkür ediyorum.

Melis Gök.

melisgok10@gmail.com

Teşekkürler gultena317

Kıymetli Konuğumuz Melis Gök,

Talebiniz üzere, etek konusunda mail adresinizi kontrol etmenizi rica ederiz.