Waxana A

Hersey icin sagolun

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 5 Oca 2025
Hersey superdi.cok tesekkur ederiz.insAllah yine gelicez.....................bu sefer arkadaslarada onericez sizin oteli.bir sozle hersey harikaydi.yeni yilida muhtesem sekilde ayirladiginiz icin ayrica tesekkur ederiz😘😘
Diğer Lina Taş - Calista Luxury Resort, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 5 Oca 2025
Değerli misafirimiz
Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Misafirlerimizin geri dönüşlerine büyük önem vermekteyiz. Yüksek misafir memnuniyeti adına hedefimiz olan kusursuz hizmet kalitesine ulaşmak için doğru yolda olduğumuzu sizlerden böyle güzel geri dönüşler ile öğrenmek bizler için oldukça değerlidir.
Sizleri en kısa sürede Calista Luxury Resort'ta ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
crm@calista.com.tr
Calista Luxury Resort noktasına 7.9 km mesafede
DELUXE ROOM
Calista Luxury Resort noktasına 3.0 km mesafede
Calista Luxury Resort noktasına 3.7 km mesafede
Belek bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (4.996)
4.996 sonuç
4.302
4.302
21-26/4.996 yorum
3 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

herşeyiyle muazzam bir konaklama yaşadım.restaurantın konumu,dizaynı,büfelerin uyumu,kolay ulaşabilirlik,lezzetleri,sunumları çok güzeldi.bunları güzel kılan tabi ki çalışan personelin güler yüzü,alakası ve samimiyetiydi.baklava zaafı olan biri olarak ustamıza özellikle teşekkür ediyorum.restaurant şeflerinden komilere kadar herkes ilgili ve güler yüzüklüydü.garson ramazan bey’in ilgi ve alakası,samimi davranışları evimde hissi yaşattı.house keeper olarak görev alan güler yüzle,heyecanla çalışan samet bey’di sanırım.çok teşekkürler kendisinede.bu kadar güzel şeylerin sunulduğu konseptin arkasında asıl emeği geçen işinin ehli personel var.hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.umarım tekrar yolumuz kesişir😌🙏

Teşekkürler Dilruba L
Diğer Lina Taş - Calista Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ocak 2025

Değerli misafirimiz, Dilruba Hanım
crm@calista.com.tr

1 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel yılbaşı organizasyonu can bey her ayrıntıyla ilgileniyor. After party konser Herşey mükemmeldi Herşey için teşekkürler personel çok ilgili Güleryüzlü yemekleri fine dining kalitesinde fiyat kalite dengesi mükemmel herzaman tercih edeceğiz

Teşekkürler Palm Lara B
Diğer Lina Taş - Calista Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ocak 2025

Değerli misafirimiz

1 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Merve Öner odamız güzel bir şekilde temizlenmişti merve hanımın kendisi de çok nazik ve çok kibar çok memnun kaldık teşekkür ederiz herşey için güzel bir tatil deneyimi oldu bizim için calista ailesine herşey için teşekkürler iyi yıllar ❤️

Konaklama tarihi: Aralık 2024
Teşekkürler Aybüke V

Değerli misafirimiz Aybüke Hanım

1 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Merve hanımla çok memnun kaldık. Oda temizliğiyle çok ilgilendi. Odalarımız temiz di. Service güzel di. Genel olarak memnun kaldik. Yılbaşı programı güzel di. Yemekler lezzetliydi. Çok doluydu hotel oturcak yer bulamıyorduk ne sahildeki bar da ne de lobby bar da

Teşekkürler Mustafa C

Değerli misafirimiz Mustafa Bey

1 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Yılbaşı tatilimiz için eşimle birlikte konakladık. Rezervasyon işlemi çok hızlı bekletilmeden oldu.Konsept çok iyi.Yılbaşı için galadan sonra havuz başında harika bir organizasyon izledik.Yemekler olağanüstü lezzetliydi, Restoranda Yener Bey’e alakasından dolayı ayrıca çok teşekkür ederiz. Kendimizi özel hissettirdi. Ayrıca, restorandaki Hasan Bey ve Burçak Bey e de teşekkürler.
Onun haricinde oteldeki tüm personel çok güleryüzlüydü.
Check out 12 olmasına rağmen uçak saatimiz geç diye çıkış saatimizi 14 yapmalarını istedik kabul ettiler. Resepsiyon ekibinede ayrıca teşekkür ediyoruz.
Isıtmalı havuzu, hamam,spa,spor salonu hepsini çok memnun kalarak deneyimledik.
Kış tatili bu şekildeydi yaz tatilini düşünemiyorum :)
Calista Ekibine çok teşekkürler.

Teşekkürler ilkembozkaracizmeli

Değerli misafirimiz İlkem Hanım,