Mehmet Ali ve Ikra icin unutulmaz tatillerden birisini sundugunuz icin cok cok tesekkurler. Guleryuzlu ve ilgili personerinize kucak dolusu saygi ve sukranlarimizi sunuyoruz. Tekrar görüsmek üzere, Hosçakalin. Ikra, Mehmet Ali, Filiz ve Ibrahim.
Diğer Lina Taş - Calista Luxury Resort, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Değerli misafirimiz Filiz Hanım Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz, değerli görüşleriniz tüm Calista çalışanları için birer motivasyon kaynağı olmuştur. Misafirlerimizin geri dönüşlerine büyük önem vermekteyiz. Yüksek misafir memnuniyeti adına hedefimiz olan kusursuz hizmet kalitesine ulaşmak için doğru yolda olduğumuzu sizlerden böyle güzel geri dönüşler ile öğrenmek bizler için oldukça değerlidir. Sizi tekrar Calista Luxury Resort’ta görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Calista Luxury Resort Customer Relationship Management crm@calista.com.tr
Enerjisi yüksek, işini severek yapan bir ekip ilk kez görüyorum böylesini özellikle Gamze, Esra, şerife, hazal ve nur hanım kızıma özel ilginiz için çok teşekkür ederiz mini clup önyargısını kırdınız kızımın:) sizin için bir daha geleceğiz gibi;)
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
456zuhalv adlı kullanıcıdan Calista Luxury Resort hakkında bilgi alın
Teşekkürler 456zuhalv
Diğer Lina Taş - Calista Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 hafta önce
Değerli misafirimiz Zuhal hanım, Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz, değerli görüşleriniz tüm Calista çalışanları için birer motivasyon kaynağı olmuştur. Misafirlerimizin geri dönüşlerine büyük önem vermekteyiz. Yüksek misafir memnuniyeti adına hedefimiz olan kusursuz hizmet kalitesine ulaşmak için doğru yolda olduğumuzu sizlerden böyle güzel geri dönüşler ile öğrenmek bizler için oldukça değerlidir. Sizi tekrar Calista Luxury Resort’ta görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Calista Luxury Resort Customer Relationship Management crm@calista.com.tr
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
drmertpolat
Ankara, Türkiye
9 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Çok büyük bir otel olmasına rağmen her noktasında bir faaliyet var. Oldukça lezzetli zengin bir mutfak ve çalışanlara sahip. Havuzları çok güzel, denizi zaten tescilli güzel. Plaj kısmındaki barlar da çok iyi. Ailenizle sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
drmertpolat adlı kullanıcıdan Calista Luxury Resort hakkında bilgi alın
Teşekkürler drmertpolat
Diğer Lina Taş - Calista Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ağustos 2024
Değerli misafirimiz Mert Bey Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz, değerli görüşleriniz tüm Calista çalışanları için birer motivasyon kaynağı olmuştur. Misafirlerimizin geri dönüşlerine büyük önem vermekteyiz. Yüksek misafir memnuniyeti adına hedefimiz olan kusursuz hizmet kalitesine ulaşmak için doğru yolda olduğumuzu sizlerden böyle güzel geri dönüşler ile öğrenmek bizler için oldukça değerlidir. Sizi tekrar Calista Luxury Resort’ta görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Calista Luxury Resort Customer Relationship Management crm@calista.com.tr
Herşey Çok Güzeldi Teşekkürler Calista Özellikle Restoranda Fatma Hanım Ve Yalçın Beye ilgisinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız Her yaz Tatil olarak tercih edeceğim Fakat Magnolia gibi Tatlılar Pek beklentimizi karşılamadı Önümüzdeki Sene görüşmek üzere
Dur Ö adlı kullanıcıdan Calista Luxury Resort hakkında bilgi alın
Teşekkürler Dur Ö
Diğer Lina Taş - Calista Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ağustos 2024
Değerli misafirimiz Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz, değerli görüşleriniz tüm Calista çalışanları için birer motivasyon kaynağı olmuştur. Misafirlerimizin geri dönüşlerine büyük önem vermekteyiz. Yüksek misafir memnuniyeti adına hedefimiz olan kusursuz hizmet kalitesine ulaşmak için doğru yolda olduğumuzu sizlerden böyle güzel geri dönüşler ile öğrenmek bizler için oldukça değerlidir. Önerilerinizi dikkate alıp üst yönetimle paylaşılmıştır, ilginize ayrıca teşekkür ederiz. Sizi tekrar Calista Luxury Resort’ta görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Calista Luxury Resort Customer Relationship Management crm@calista.com.tr
Merhabalar ben 4 gece konakladım geçen sene de calistayı tercih etmiştik ve hiç yanılmadık hizmet yemek her zamanki gibi üst düzeydi otel bizim geldiğimiz zaman çok kalabalık tıklım tıkış değildi yer kapma şejlong ayırma olaylarına hiç girmiyorsunuz bile havuza kadar gelen garsonlar ve her marka içecekler üst düzeydi biz tekrar seneye geleceğiz artık Calista gelip yorgunluk attığımız ve iyi ki dediğimiz yer ikinci evimiz gibi oldu aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor sevgiler Calista 🌼
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
Zerrin B adlı kullanıcıdan Calista Luxury Resort hakkında bilgi alın
Teşekkürler Zerrin B
Diğer Lina Taş - Calista Luxury Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ağustos 2024
Değerli misafirimiz Zerrin B, Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz, değerli görüşleriniz tüm Calista çalışanları için birer motivasyon kaynağı olmuştur. Misafirlerimizin geri dönüşlerine büyük önem vermekteyiz. Yüksek misafir memnuniyeti adına hedefimiz olan kusursuz hizmet kalitesine ulaşmak için doğru yolda olduğumuzu sizlerden böyle güzel geri dönüşler ile öğrenmek bizler için oldukça değerlidir. Sizi tekrar Calista Luxury Resort’ta görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Calista Luxury Resort Customer Relationship Management crm@calista.com.tr
Escape67399472308
Sakarya İli, Türkiye
2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Celly kidsçocukların aklını başından aldı hem mekan çok şık hem personel çok ilgili güler yüzlü ve çok sabırlı olduklarını unutmamalıyım çocuklarımızın çok sevdikleri Irmak ablalarına parantez açmalıyız bu sevginin işlerinive çocukları çok sevdiklerinden kaynaklandığını düşünüyorum bu durum başlı başına gelecek tatilin calista da olması pazarlığını yaptırdı
Oda ipucu: Çocukluysanız cally kids çok kolaylaştırıcı hem siz hem çocuklar tatilden keyif alabiliyor
Tesisin yenilenen mekanları çok klas
Escape67399472308 adlı kullanıcıdan Calista Luxury Resort hakkında bilgi alın
Teşekkürler Escape67399472308
Değerli misafirimiz, Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp görüşünüzü Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz, değerli görüşleriniz tüm Calista çalışanları için birer motivasyon kaynağı olmuştur. Misafirlerimizin geri dönüşlerine büyük önem vermekteyiz. Yüksek misafir memnuniyeti adına hedefimiz olan kusursuz hizmet kalitesine ulaşmak için doğru yolda olduğumuzu sizlerden böyle güzel geri dönüşler ile öğrenmek bizler için oldukça değerlidir. Sizi tekrar Calista Luxury Resort’ta görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Calista Luxury Resort Customer Relationship Management crm@calista.com.tr