Öncelikle otel genel anlamda başarılı.Temizlik,havuzlar,beach,personel,odalar gayet iyi.Alacarte”ların hepsinin ücretli olması dezavantaj.Ana restorantta yemek çeşidi az ve lezzet durumu tartışılır.Biz aile olarak bu durumu görünce alacarte”da bir yer istedik ve jest olması açısından da ücret vermeyeceğimizi düşünmüştük fakat ücreti yine talep ettiler,bizde kibarca reddettik.Şımarmak istiyorsanız pek doğru adres değil.Otelin yapabileceği jestleri bile siz onlara söylemek durumundasınız ama ben bu parayı veririm ve müşteri memnuniyeti bana %75-80 yeter diyorsanız tercih edilebilir.Satış müdürleri Uğur Bey ve müşteri ilişkilerine otelde konakladığım sürede mail attım ve bırakın olumsuz dönmeyi dönüş bile alamadım.Tekrar hadi gidelim veya düşünsek mi acaba diyebilmemizi sağlayan 2(iki) kişiye yorumumun sonunda teşekkür etmek istiyorum.Ana restoran şefi Hasan Bey ve Guest şefi Yasemin Hanım.İyi ki vardınız.Çünkü siz olmasaydınız,tekrar gelir miyiz bilmiyoruz ama düşünmemize bile gerek kalmadan calista”yı hayatımızdan ve geleceğimizden silmiştik.