Ben 1 ekim- 4 ekim arası bu oteli ziyaret ettim. Kahvaltı salonunda istasyonlarda eleman olmadığı için yarım saatte bitireceğiniz kahvaltı bir saat 15 dakikada bitiyor. Ayrıca garsonlar o kadar rüyada gibiler ki siz masaya oturdunuz mu çay kahve mi bekliyorsunuz ya da neye ihtiyacınız var hiç sormuyorlar, ben birkaç kere garsonun yanına gidip siparişimi söyledim, boşlar masada kırk dakika kalıyor, ben böyle berbat hizmet görmedim
En önemlisi kapalı alanlarda lobbyde,yemek salonunda yemekalırken hiç maske takmak Resort müşterilerinde yok, tek ben takmıştım , kendimi bu otelde güvende hissetmedim
Bu kadar geniş alana yayılmış bir resortun işletilmesi bu kadar kötü olduğunu görünce şaşkınlık geçirdim,çıkış günümde benim üstelemem olmasaydı çıkış saatime kadar duş odası bile vermeyeceklerdi
Yemeklerinin güzel olması hizmetin kötülüğünü kapatmaz, Antalya’da birçok herseye dahil konseptiyleçalışan otelin yemeği zaten güzel, pandemi döneminde hiç maske otel müşterilerinin maske takmaması ve otelin bu durumla ilgili birşey yapmaması da cabası