Eylül ikinci haftasında 1 haftalık tatil için geldik, tatilimiz devam ediyor, ufak tefek aksaklıklar dışında beklentinin çok çok üstünde bir deneyim oluyor.
Öncelikle çalışanların covid-19 onlemleri gayet başarılı. Temizlik üst seviyede, çalışanlar devamlı maskeli. Çalışanların hizmet ve hitabı aynı şekilde başarılı, kibar ve güleryuzluler. Özellikle akşam yemekleri çok çeşitli ve leziz. Çok daha üst segmentte otellerde bu çeşit ve lezzeti yakalayamamıştık. Oğlumuz Kaan Çocuk Aquapark’ını çok sevdi, günün yarısı burada geçiyor. Çocuklar için güzel bir Aquapark ları var. Miniclub aynı şekilde çok güzel. Gün içinde bir çok etkinlikleri oyunları var, bazı akşamlar mini disco sonrası etkinlikleri var. Özellikle çılgın deney gecesi Kaan için çok güzel ve eğlenceli bir deneyim oldu. Mini club tüm çalışanlarına, özellikle Ayşe ve Mana ya teşekkürler. Ayrıca bellboylar Ahmet ve diğer adını hatırlayamadığım arkadaşa çok teşekkürler. Kaan sizinle bir tur daha atacak.
Eksiler dediğim gibi küçük ama onları da yazmakta fayda var
1-süper lig maç yayınları ne ana binada ne odadaki tv de vardı, bu hoş olmadı
2-alacart restorantlarda her sabah rezervasyon yaptırmaya çalışıyoruz ama bir türlü başarılı olamadık. Öglene doğru Aradığımızda yer kalmamış oluyor, kapasite artırımı gerekli
Özetle gayet keyifli, beklenti üstü bir tatil geçiriyoruz, bu keyifli yaşatan tüm çalışan arkadaşlara teşekkürler, gelecek senelerde eminim yeniden görüşeceğiz