Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Harika bir asya restoranı”
Z'asya yorumu

Z'asya
1 / 86. sıradaki Restoranlar - Belek
Fiyat aralığı: $58 - $87
Restoran detayları
Yorum Zamanı: 10 Eylül 2021

Z’Asya restoranından çok memnun kaldık. Yemekler ve servis harikaydı. Maysaa hanım ve Ufuk beyden ayrıca çok memnun kaldık, bizimle çok iyi ilgilendiler. Rixos’daki en iyi restoran diyebilirim. Herkese tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Eylül 2021
1  Teşekkürler GoezdeAvsar
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Owner Mouhamad H - Z'asya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Eylül 2021
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

It is our great pleasure and honor to have you here!

We are overjoyed to hear your feedback about your recent experience at Z`asya restaurant.

Thank you for your superb feedback about our restaurant, our food and specially our superb service provide by Mysaa & Ufuk, Comments such as yours makes all our hard work worthwhile.

We aim to provide all our guests with a memorable experience that will last as a beautiful memory. We look forward to the pleasure of welcoming you back in the near future.

Sincerely yours,
Management Z`asya Restaurant

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum yazınYorumlar (213)
Gezgin puanı
Gezgin tipi
Dönem
Dil
  • Diğer diller

7-11/213 yorum

Yorum Zamanı: 29 Ağustos 2021

Tek kelime ile mükemmel bir restoran. İçeriye adım attığımızdan itibaren samimi, sıcak karşılama, uyumla çalışan bir ekip, garsonumuz Nicholas’ın yemek ve içki seçimlerinde en isabetli şekilde bizi yönlendirmesi ile ve tabii ki müdür Shan bey’in mükemmel bir şekilde koordine etmesiyle son derece güzel bir akşam geçirdik. Her şey için teşekkür ederiz.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
1  Teşekkürler PinarKrgn
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Owner Mouhamad H - Z'asya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Ağustos 2021
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

Thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience at Z`asya. Our colleagues specially Nicholas & Shan will definitely be happy to read what you wrote. We put customer experience and satisfaction as our priority, and your review reaffirms the hard work we put in every day.

Again, thanks for your kind words and we look forward to seeing you again.

Sincerely yours,
Management Z`asya Restaurant

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 28 Ağustos 2021

Yemekleri çok beğendik Nicholas bizimle o kadar güzel ilgilendi ki çok memnun kaldık Menüleri tek tek açıkladı ve tavsiye ettiği yemekler çok lezzetliydi. Teşekkürler Nicholas!!

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
3  Teşekkürler edkobya
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Owner Mouhamad H - Z'asya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ağustos 2021
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

Thank you for placing such a remarkable review and rating on Trip Advisor, following your dining experience at Z`asya. We are very glad that you have enjoyed your dining experience with us. Especially thanks for bringing into our notice that how our staff members Nicholas is memorable for you.

You feedback is a great motivation tool for all our colleagues where it keeps us on striving to deliver an outstanding food quality, a dedicated and passionate service experience to you and to all our guests!

We do look forward to have you dining back with us in the near future!

Sincerely yours,
Management Z`asya Restaurant

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 24 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Konakladığımız süre boyunca mümkün olan lezzetleri tatmak istedik bunlardan biride Uzak Doğu mutfağından seçkin örnekler sunan Z’ASYA Restoranttı sunum ve yemekler için emeği geçen herkese teşekkür ederim Ayrıca ailemizle yakından ilgilenen Bayan MAYSAA’ya özel teşekkür ve sevgilerimizi sunmak isteriz.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
2  Teşekkürler 423ha
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Owner Mouhamad H - Z'asya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ağustos 2021
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

Thank you for taking time to share your feedback with us,

It has been a pleasure reading your wonderful review and compliments. We are more than delighted to know that our team has managed to exceed your expectations and left you feeling that you had a wonderful time. Your kind mention of our team member Mysaa will gladly be passed on to her.

Thank you once again and we would be honored to have you return to Z`asya restaurant in the near future.

Sincerely yours,
Management Z`asya Restaurant

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 19 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

İnanılmaz güzel bir deneyimdi, çalışanların ilgisi ve kalitesi, yemeklerin farklılığı ve güzelliği, kısaca her şey mükemmeldi. Özellikle Maysaa isimli kişi çok kaliteli bir insan. Kendinizi ona bırakabilirsiniz :)

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
2  Teşekkürler Fearless11287029858
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Owner Mouhamad H - Z'asya, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2021
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

Thank you for the wonderful review following your dining experience at Z`asya. We sincerely appreciate your positive comments about the service provided by Mysaa, We are glad that you had a great time during your visit. We work tirelessly attempting to exceed and delight and were so pleased that you recognized this.

We are looking forward to welcoming you back soon.

Sincerely yours,
Management Z`asya Restaurant

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.

Z'asya işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

 
Kadriye, Belek
Belek, Serik İlçesi
 

Z'asya - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Bir Yorum Yazın Resim Ekleyin

İşletme Sahipleri: Hikaye sizin açınızdan nasıl?

Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.

Kaydınızın Size Ait Olduğunu Doğrulayın