otele arkadaslarimizla iki cift olarak geldik, giriste havuz bağlantılı oda teklif ettiler memnuniyetle kabul ettik havuzda epey keyifli zaman gecirdik,otelin yemekleri cok lezzetli,alkol konusunda epey iyi, biralar bardakta,personeli kibar sayılır, mimarisi cok hos temizlik açısından herkese acik wcler dışında iyi diyebilirim
simdi gelelim otelle ilgili sıkıntılara gelmeden once en onemli kriterim korona tedbirleriydi bu anlamda yuzde 50 misafir kabul etmeyen otelleri eledim, corneliadan call centerda calisan saban beyle gorustugumde kesinlikle %50nin uzerinde misafir kabil etmediklerini bikac kez soyledi, anlik doluluk seviyesi sorduğumda %38 oldugunu iletti fakat otele giris yaptığımızda kayit esnasinda bunlarin yalan oldugunu ogrendim, giristeki hanim %50nin gecen ayda kaldigini, su an doluluk oraninin %62 oldugunu söyledi durumu acikladigimda yanlis anlasilma olmustur dedi.
ayrica korona konusunda otelin en buyuk handikapi ana restoranda acik bufe ile restoran icice ve restoranin herhangi bi acik alani maalesef yok, ana yemek esnasinda korona bulasi ihtimali cok yuksek .acik alanda hizmet veren tek snack restorani 12-16 arasinda acik, bu anlamda insanı huzursuz eden aceleyle yemegini yiyip cikma durumunda birakiyor.restoranin cam balkonlu bölmesinin bile camlari kapali durumda musterilerini riske atmaktan çekinmiyorlar.
biz oteli korona tedbirsizlikleri disinda begendik fakat acik alanda yeme icme konusundaki zayifligindan dolayi tekrar gelmeyi dusunmem
zaten bu kadar rahat bi sekilde yalan soylenmesinden cok rahatsiz oldum