Tugba K

Harika bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 8 Ağu 2024
Otel harikaydı, odalar termemiz. Çalışanlar çok ilgili çok güler yüzlüler. Eğer çocukla bir tatil yapacaksanız kesinlikle burasıdır. Animasyon ekibi şahane. Özellikle kids clup inanılmaz iyi çocuklarla harika aktiviteler yapıyorlar. Bizimle ilgilen tüm kids clup çalışanlarına ve özellikle Aybüke hanıma bayıldık😍
Yanıtlanma zamanı: 9 Ağu 2024
Sayın Tuğba Hanım!
Değerli düşüncelerinizi Trip Advisor üzerinden ilettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz. Yapmış olduğunuz tüm övgüler ekibimizi onurlandırmıştır. Bir sonraki tatilinizde sizleri yine Innvista Hotels Belek 'de severek ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.
Innvista Hotels Belek noktasına 1.0 km mesafede
Innvista Hotels Belek noktasına 7.9 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
  • Destinia.com
Innvista Hotels Belek noktasına 10.8 km mesafede
Belek bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (2.205)
2.205 sonuç
1.707
1.707
48-53/2.205 yorum
7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir tatil geçirdik. Otel çok temizdi, çalışanlar güler yüzlüydü. Şef Hüseyin Irmak sayesinde yemekler mükemmeldi. Tam bir aile oteliydi. Aktiviteleri güzeldi. Kızıma hazırlanan doğum günü jesti icin teşekkürler. Yeniden tercih edeceğim bir otel.

Teşekkürler Banu Ü
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Darya YILDIZ - Innvista Hotels Belek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ağustos 2024

Sayın Banu Hanım!
Öncelikle kıymetli vaktinizi ayırıp güzel düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tam bir aile oteli yemekler ve çeşitler muhteşem çalışanlarda aile gibi olmuş Ali bey Darya hanım ve Selçuk ustaya çok teşekkür ederiz tatilimiz çok keyifli geçti.kötü yorumlar nasıl yazılıyor bu otele anlamıyorum Serviste muhteşem restorant müdürüne ve Harun bey e teşekkür ederiz tekrar görüşmek dileğiyle ile

Teşekkürler Gökhan Ü

Sayın Gökhan Bey!
Harika yorumunuz için çok teşekkür ederiz!
Çalışma arkadaşlarımızın sunmuş olduğu hizmet ve göstermiş oldukları ilgi hakkında görüşlerinizi ilettiğiniz için ayrıca teşekkür eder, sizi ve sevdiklerinizi her zaman otelimizde ağırlamaktan onur duyarız.

7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

İnnvista hotele ağustos ayında gittik aile ile beraber gittik tam bir aile oteli yemekleri güzel alkolleri güzel odalarımızda hergun temizlendi animasyon ekibi çok enerjik cana yakınlar sadece küçük bir sıkıntı yaşadım otel interneti heryerde çekmiyor teskkurler

Teşekkürler Çağrı D

Değerli Misafirlerimiz!

İnterneti ile ilgili Misafir İlişkileri geçtiğinizde mutlaka yardımcı olurduk

6 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele ağustos ayında arkadaşlarla geldik gerçekten güzel ve eğlenceli yemekleri çok lezzetli hergun ayrı Bi gösteri var dans showlar gerçekten kaliteli boz çok eğlendik çok teşekkür ederiz innvista hersey için teşekkürler yine gelicez

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Ismail E
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Darya YILDIZ - Innvista Hotels Belek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ağustos 2024

Sayın İsmail Bey!

6 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel genel olarak güzel ve sakin tam bir aile oteli yemekleri çok lezzetli alkoller idare eder orijinal alkol animasyon ekibi çok iyi hiç sıkılmadık akşam gösterileri iyi ve eğlenceli hersey için teşekkür ederiz innvista hotel yine gelecez

Teşekkürler 724burhank
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Darya YILDIZ - Innvista Hotels Belek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ağustos 2024

Sayın Burhan Bey!
Harika yorumunuz için çok teşekkür ederiz!
Otelimizde keyifli bir tatil geçirmenize ve tüm imkanlarımızdan memnun kalmanıza çok sevindik. Ayrıca süpriz den memnun kaldığınız için çok mutlu olduk.