“Güzel hızlı ev yemekleri”
Nermin Teyze yorumu

Nermin Teyze
33 / 241. sıradaki Restoranlar - Datça
Fiyat aralığı: ₺5 - ₺60
Tanım: Günlük yapılan zeytinyağlı yemekler;Çorba,ev yemekleri,mantı,gözleme çeşitleri. Hem dışarda yemek yemek isteyip hemde annenizin yaptığı lezzette olsun isterseniz bekleriz efendim:)
Yorum Zamanı: 26 Temmuz 2020

Buradan puanına bakarak denemek istedik. Yemekler ev yemeği, mantı-karnıyarık-kabak çiçeği dolması çok lezzetliydi. Güler yüzlü iki garson bakıyor. Mekan küçük ama sevimli. Fiyatlar oldukça makül.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler Karamercan

9-13/26 yorum

Yorum Zamanı: 3 Temmuz 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Ailecek isletilen kibar ve şirin insanların oldugu mekan. Abla kardes anne muhteşem üçlü. Temizlik ve titizlik harika. Yemekler müthiş. Kahvaltı süper

Ziyaret tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler balimcafe
Yorum Zamanı: 30 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Küçük bir aile işletmesi, ev yemeği tarzında çok fazla olmasa da yeterli çeşidi ve lezzeti bulabiliyorsunuz. Temiz bir işletme. Fiyatları uygun..

1  Teşekkürler _enolb833
Yorum Zamanı: 28 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Tatilimizin ilk günü burdaki yorumlara bakarak gittik ama pek de aradığımızı bulamadık. Yemekler lezzetli ancak şöyle bir şey var; örneğin ezogelin çorbası içtik çok tuzsuzdu.Hadi tuzsuz olmasını sorun teşkil etmedik diyelim tuzu ekersin sorun çözülür ama sonra da bir mantı geldi biraz geç de olsa, o da çok tuzluydu. Ayrıca çeşit de çok az. Fiyatlar turizm şehrine göre normal denebilir. Ucuz sayılmaz.

Teşekkürler ironur
Yorum Zamanı: 13 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Boşuna bakınmayın gidin karnınızı doyurun.
Ev yemekleri için.
Saat 21. 30 da yemekleri bitmiş siz hesap edin artık.

Teşekkürler gzllvn
Nermin Teyzenin Kızı EMELAYHAN - Nermin Teyze, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Ağustos 2019

Çok teşekkür ederiz,sizi Datça tatilinizde tekrar ağırlamak isteriz🙏

Nermin Teyze işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Datça, Muğla İli

Datça, Muğla İli

Nermin Teyze - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!