“Vasat, kaba ve kalitesiz”

Çınar Dondurma
2 / 10. sıradaki Tatlı - Datça
Fiyat aralığı: ₺25 - ₺100
Yorum Zamanı: 6 Eylül 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Hayatımda yediğim en kötü çikolatalı dondurmaydı, ucuz marketlerde kalitesiz çikolata kremasını dondurmuşlar sanki. Lavantalı dondurmalarını tatmak istedim tadın yokmuş, kızıma ekstra yarım top istedim yarım veremeyiz dedi tamam yarısını da benim dondurmama ekle 1 top olarak alırız dedim yok yapamayız dediler. Yasaklar, yapamayızlar havada uçuşuyor malına güvenmediği için de tadım yaptırmıyorlar.

Ziyaret tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler Tour38491950615

7-11/142 yorum

Yorum Zamanı: 20 Ağustos 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Dondurma, waffle ve bademli sütlaç gibi bir şey yedik. Dondurması vasatın oldukça altında. Waffle desen hayatında hiç waffle yemeyen insanlara tattırsanız bir daha asla waffle görmek istemeyecektir.

Sütlaç fena değil eh işte.

Çalışanlar suratsız.

Bir de bu mekan Tripadvisor’dan sertifika gibi bir şey almış. Asmışlar duvara. Çok ilginç çok.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler mustbah
Yorum Zamanı: 24 Temmuz 2022 mobil cihaz aracılığıyla

- hep taze hep güzel
- 20’den fazla dondurma seçeneği
- isteyene şekersiz seçeneği
- bademli keşkülü harika
- oturma düzeni biraz sıkışık

Ziyaret tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler ukurklu
Yorum Zamanı: 19 Temmuz 2022

Bademli Dondurma Çok lezzetli. Bademli Keşkül de çok iyi. Kasada duran hanımefendi de çok kibar. Bademli keşkül bitebilir, erken gidin :)

Ziyaret tarihi: Haziran 2022
    • Yemek
Teşekkürler Halil Ö
Yorum Zamanı: 6 Mayıs 2022 mobil cihaz aracılığıyla

datça’nın kaba ve empatisiz esnaflarının sayısız örneklerinden biridir burası…tadı merak edilen ve beğenilirse “zaten alınacak” bir dondurma siparişi esnasında küçük çocuğunuzun gözü önünde size “test tadım yaptırmıyoruz” diyebilecek kadar esnaflıktan uzak, hatta empati ve merhametten bile uzak insanlardır…ama datçanın o boş balon büyüsüne kapılıp burayı iyi bir yer sanmak gafletine düşer insanlar…yazık!
dondurmanın sıradanlığını saymıyorum bile…hemen yan sokaktakileri deneyin ve burada pişman olmayın!!!

Ziyaret tarihi: Mayıs 2022
1  Teşekkürler tnevel1234

Çınar Dondurma işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Datça, Muğla İli

Çınar Dondurma - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!