“Yüzde yüz keçi sütü”

Tekin Usta Dondurma
1 / 10. sıradaki Tatlı - Datça
Yorum Zamanı: 25 Ağustos 2022

Yani müdavimi oldum diyebilirim sade keçisütlü dondurmacısı gerçekten keçisütü kokuyor böyle bir yoğunluk görmedım
Ve bir top degıl o iki top ebatında koyuyorlar çok fazla gerçekten çok basarılı

Teşekkürler s_heylau2014

27-31/178 yorum

Yorum Zamanı: 12 Ağustos 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Eski datça daki Tekin ustadan almıştık.Belki yediğimiz en lezzetli dondurmaydı..Fiyatı gayet makuldü.Tek sıkıntı pos geçmemesi 🙄

Teşekkürler yavuzozkan
Yorum Zamanı: 11 Ağustos 2022 mobil cihaz aracılığıyla

YouTube programımda ismini duyduğumuz için gittik ve dondurmalarını çok beğendik, yediğimiz her çeşidi çok beğendik, kapıda akşamları biraz sıra oluyor oda olmasa daha memnun olurduk

Teşekkürler 792_i_demb
Yorum Zamanı: 3 Ağustos 2022

Bal badem efsane , diğer çeşitler de güzel, özelikle bal bademli kağıt helva efsane oluyor.Çok beğendik. Önündeki kuyruğu bekleyip demeye değer. Kaçırmayın derim.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2022
    • Yemek
1  Teşekkürler Minosett
Yorum Zamanı: 29 Temmuz 2022

Ürünler mükemmel kalitede ve bir topu neredeyse emsallerine göre iki katı. 06/2022 de topu 20 Tl. bal badem ve ödüllü beyaz çikolata şahaneydi. denenmesi gerekli.

Ziyaret tarihi: Haziran 2022
    • Yemek
Teşekkürler cacaca06

Tekin Usta Dondurma işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Datça, Muğla İli

Tekin Usta Dondurma - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!