“Lezzetsiz ve pahalı👎🏽”

Tekin Usta Dondurma
1 / 10. sıradaki Tatlı - Datça
Yorum Zamanı: 27 Mayıs 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Ballı bademli ve cevizli dondurmadasını denedik hiç güzel değildi 👎🏽lezzet yok çok şekerli👎🏽 ve fiyatlar aşırı pahalı 🤑

Teşekkürler Ehsan S

35-39/178 yorum

Yorum Zamanı: 21 Ekim 2021

Dondurma kalite ve tat olarak güzel olsa fiyatlar pahalı ve porsyonlar normal. Çeşitleri sezon sonu olmasına rağmen oldukça fazlaydı.

Ziyaret tarihi: Ekim 2021
    • Yemek
Teşekkürler 75barbar
Yorum Zamanı: 31 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Türkiye sınırları içinde yiyebileceğiniz en iyi dondurma burada. Balbadem efsane ama ceviz incirli de muhteşem. Datça’da mutlaka uğrayınız.

Teşekkürler Taner K
Yorum Zamanı: 30 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Datçada 7 gün tatil yaptık ve 6 gün bu dondurmacıdan dondurma aldık. İlk gün aldıkdan sonra kredi kartı uzattım, pos makinamızı müşteri kırdı bu yüzden sadece nakit alıyorum dedi. E bunu baştan söylesene 140 tl nakit taşımıyorum dedim. Neyse eşimde nakit vardı ödedi. Meğerse nakit toplamak için numaraymış 7. Gün gittiğimizdede aynı numarayı çektiler. Fiş de vermiyorlar, hem vergi kaçırıyorlar hemde pos dan geçmediği için kayıt dışı nakit topluyolar. Bahsettiğim dükkan eski datçanin içindeki şubesi ve bu işi yapan Tekin ustanın kızıymış. Bir daha ordan almam ve gitmem. Gitmek isyeyenlerin bilgisine nakit tedarikli gidin ama fişinizi isteyin.

6  Teşekkürler Salim K
Yorum Zamanı: 27 Ağustos 2021

Eski Datça şubesinde denedik.Gül,peleze çiçeği,bal badem denedik aromaları muhteşemdi.Topu 5 tl ve denenmeye değer.Topu 10 tl olan yerlerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Afiyet olsun.

• Yemek
Teşekkürler Mehmet K

Tekin Usta Dondurma işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Datça, Muğla İli

Tekin Usta Dondurma - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!