“Tereddüt etmeden gidebilirsiniz”

Leo Beach Aktur
42 / 240. sıradaki Restoranlar - Datça
Fiyat aralığı: ₺150 - ₺550
Yorum Zamanı: 3 Eylül 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Sahipleri çok güler yüzlüydü çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlüydü.pizzası,fajitası mükemmeldi tavsiye ederim.herşey için çok teşekkür ederiz murat bey ve arzu hanım

Ziyaret tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler korayt693
  • Diğer diller

9-13/37 yorum

Yorum Zamanı: 28 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Denizi temizdi. Şezlongları rahat. Masa ve şemsiyeye montajlı şekilde çıkıntıları kullanım için gayet iyi. Yemek olarak alaturka pizza yedik lezzetliydi. Hijyen olarak dikkatliler. Çalışanlar maskeli, yemek öncesi yemek yeme yerinde ateş ölçüp kolonya veriliyor. Tuvalet temizdi. Tek eksi yanı duşa kafeteryanın içinden geçiliyor yada yan çimenlerden ağaç arasından geçmek gerek. Duş halledilirse tek kelime ile mükemmel olur.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler bkalemci
Yorum Zamanı: 8 Ağustos 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Datça Aktur da denize girmek istiyorsanız,burayı öneririm..Denizi temiz,güzel.Mekan da sakin,nezih bir yer.Yemekler de iyiydi.Pandemi kurallarına da dikkat ediyorlardı.

2  Teşekkürler turkturist
Yorum Zamanı: 24 Temmuz 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Güzel ,nezih Akturun içinde plaj işletmesi ,restoranı güzel temiz,yiyecekler lezzetli,deniz temiz ve iyi,yer yer yosunlu iskele var,.tek eksiği duş yok.otopark var.

Teşekkürler gezdimtozdum
Yorum Zamanı: 16 Temmuz 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Birgünümüzü aktura ayırdık ve hiç pişman olmadık.Biraz yürünerek iki tarafda da denize girilebilir.Mekan da benim en çok aklımda kalan balıktı ,levrek çok lezzetli idi.Balık severseniz kaçırmayın

Teşekkürler 621i_l_

Leo Beach Aktur işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Datça, Muğla İli

Datça, Muğla İli

Leo Beach Aktur - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!