“Güzel ,nezih bir plaj Akturun içinde”

Leo Beach Aktur
43 / 239. sıradaki Restoranlar - Datça
Fiyat aralığı: ₺150 - ₺550
Yorum Zamanı: 24 Temmuz 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Güzel ,nezih Akturun içinde plaj işletmesi ,restoranı güzel temiz,yiyecekler lezzetli,deniz temiz ve iyi,yer yer yosunlu iskele var,.tek eksiği duş yok.otopark var.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler gezdimtozdum
  • Diğer diller

12-16/37 yorum

Yorum Zamanı: 16 Temmuz 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Birgünümüzü aktura ayırdık ve hiç pişman olmadık.Biraz yürünerek iki tarafda da denize girilebilir.Mekan da benim en çok aklımda kalan balıktı ,levrek çok lezzetli idi.Balık severseniz kaçırmayın

Ziyaret tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler 621i_l_
Yorum Zamanı: 3 Temmuz 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Bu yıl tesiste 4. Yılımız. Her yıl mutlaka gittiğimiz bir işletme Leo Beach. Her daim memnun kaldığımız menü zenginliği, lezzet ve servis ekibinin profesyonelliği ile bizi tatmin eden bir yer. Konumunun denize sıfır oluşu hem gündüz hem akşam için mükemmel.

Ziyaret tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler AylinE131
Yorum Zamanı: 14 Ağustos 2018

aktur gibi bir siteye uygun şekilde genelde aile çay bahçesi kıvamında bir işletme, bu bir sorun değil ama fiyatlar çay bahçesine göre biraz pahalı =) onun dışında zaten akturda çok seçenek yok denenebilir. bu arada diğer koyda deniz çok daha iyi

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
    • Yemek
1  Teşekkürler ahmet y
Yorum Zamanı: 21 Haziran 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Aktur sitesi içerisindeki leo Beach te gün boyu denize girebilir ve şezlongları kullanabilirsiniz. Datça ya gelmişken 1 günü aktura ayırdık, orman içerisindeki site on numara. Ayrıca kamp alanıda mevcut. Günübirlik plaj kullanımı için site içerisindeki tek tesis burası olduğu için mecburen leo ya geliniyor. Çeşitli bir menüye sahip ve fiyatlar 1 tık yukarıda. Güzel memnun kaldık.

Ziyaret tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler adilg854

Leo Beach Aktur işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Datça, Muğla İli

Leo Beach Aktur - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!