Tolga Ç
Keşan, Türkiye

Kaliteli Otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 20 Oca 2019mobil cihaz aracılığıyla
Otelin konumu, mimarisi,odaları ve hizmeti kaliteli.
Göl kenarında kahvaltı ile öğlen ve akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz.
Dalyan merkeze 5 dk yürüme mesafesinde.Yürüyüş parkuru da göl kenarından.(Sevgi yolu olarak geçiyor)
Huzurlu bir ortam.
Otelin işletmecisi Mert kardeşim son derece cana yakın ve sizinle ilgileniyor.
Memnun kaldığımızı belirtmeliyim.
Havaalanı ulaşım hizmeti
Calypso Otel noktasına 2.1 km mesafede
POOL-HAVUZ
Calypso Otel noktasına 0.8 km mesafede
Dalyan bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/355 yorum
31 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı

27 Ekim- 29 Ekim tarihlerinde 2 gece konakladık. Otel, ilk etapta fiziki koşulları itibariyle (nehir kenarında olması, bahçesi vs.) tercih edilebilir gibi gözükse de, 3. sınıf hizmet sunan vasat bir otel. Yabancı turistlere hizmet vermesi sebebiyle kalite standartını epeyce düşürmüşler. Çift kişilik yataklı oda rezervasyonunu 20 gün önceden yapmış olmamıza rağmen tek kişilik yataklı oda verdiler. Bu durumu odaya çıktığımızda yeniden belirtmemize rağmen geç geldiniz, başka odamız kalmadı diyerek (geliş saatimiz 21:00) yatakları birleştirme zahmetine bile girmediler. Verdikleri odaya çıkan bölümün girişi, oteldeki fazla eşyaların yığma depolandığı pis bir yerdi ve odaya tek kişinin bile zor geçebileceği dar bir merdivenle çıkılıyordu. Odamızdaki battaniyeler ise sanırım 50 sene öncesinin eski püskü battaniyeleriydi. Değiştirmek istediğimizde daha da kötüleri geldi. Yastık kılıfları da yırtıklı ve lekeliydi. Yemek sunulan bölümde ise hijyen sıfır, çalışanlar gelişigüzel çalışıyorlardı. İlk gün idareten kahvaltıyı yaptık, ikinci gün kahvaltıyı yapmadan çıkmayı tercih ettik. Otelin en düzgün kısmı banyolarıydı. Her ne kadar klozet kapağı kırık olsa da, duş kısmı yeni ve temizdi. Fiyat fayda dengesine bakacak olursak sezonun bittiği bir tarihte bu kadar vasat bir otelin geceliğine 180 lira vermemiz bence çok fazlaydı. Grup olarak geldiğimiz için mecburen idare ettik.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
1  Teşekkürler Esrabarut
2 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı

Açıkcası çok büyük beklentiyle gitmemiştik fakat çok memnun ayrıldık. Otel çok huzurluydu. Kahvaltıyı nehrin kenarında yapmak müthişti. Havuz yeterli büyüklükteydi. Bizim kaldığımız oda 3 kişilikti ve TV de vardı. Tek eksik minibar ve iki odada tek klima olmasıydı.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
2  Teşekkürler Esra Y
Manager MertMete - Calypso Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Şubat 2018

Teşekkürler tekrar görüşmek dileği ile.
Saygılarımızla

14 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizliğinden çok memnun kaldık. Çok hoş butik bir otel, çalışanlar güler yüzlü! Kahvaltınızı hemen gölün kenarında iskelede yapabiliyorsunuz. Ancak kahvaltı çeşitlilik açısından biraz zayıf. Çok takılanacak bir durum değil ama. Tercih edilebilir. Merkeze çok yakın. Yürüyerek 8-10 dk. Tavsiye ederim. Yalnız odalarda tv yok bilginize!

Konaklama tarihi: Eylül 2017
Teşekkürler mustafat560

Teşekkürler tekrar görüşmek dileği ile.

25 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konumu itibarı ile dalyan nehri yanında. Kahvaltınızı ve yemeğinizi burada yiyebilirsiniz. Akşamları sivrisinek bol miktarda var önlem almak gerekiyor. Odalarda televizyon ve buzdolabı yok. Klimalar biraz eski. İnternet wifi çok zayıf. Otelin havuzu geceleri temizleniyor diyorlar ancak hiçbir zaman berrak bir hal almadı. Hep bulanıktı. O yüzden hiç girmedik. Personel çok ilgili ama maalesef otelin imkanları kadar. Sadece yatmadan yatmaya kalınabilir. Gündüzleri etrafta yapılabilecek farklı aktiviteler var. İztuzu, köyceğiz gölü gezisi, sarıgerme, göcekten 12 adalar yat gezisi vb. Dalyandaki rest. fiyatları genelde çeşme seviyelerinde. Tabi makul olanlarıda mevcut. Seçim sizin.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
1  Teşekkürler emre d
23 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında tavsiye üzerine bu otelde tatil yaptık şu ana kadar yaptığımiz tatillerin içinde en guzeliydi.Dogal ortamda kahvaltı ve mükemmel lezzette ve uygun fiyatlı yemekleri.Guler yüzlü içten çalışanları çarşıda dolaşırken bile sizi gördüklerinde var mi bir isteğiniz diye bile soruyorlar. Televizyon olmaması bize göre güzeldi sohbet ortamı yaratıyor sadece bir mini buzdolabi olsa olur.Balik tutabilirsiniz. Taş duvarların arasında kalmadan ve tek bir yere bağlı olmadan çevreyi çok rahat gezebilirsiniz. Sakin sessiz huzurlu bir yer. Sohbet ortamı ve farklı kişilerle çok çabuk kaynaşma imkanı var. Tam doğal bir yer . Tüm çalışanlarına ve işletme sahibi Mert beye ilgi ve alacaklarından dolayı teşekkür ederim. Ben mavi yengeç tuttum. Bu yorumu yilin 150 gununu otellerde geciren bir reprezant olarak yazdım.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Teşekkürler SenerCakici