dilsad009
Kahramanmaraş, Türkiye

Temiz ve nezih bir otel

Berg Otel yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Ağu 2023
Küçük bir otel. İşletmenin sahibi Vildan Hanım ve Servet Bey son derece ilgili ve hoş sohbet insanlardı Otelin tüm çalışanları çok güler yüzlüydü. Odalar oldukça sade, ama şık dizayn edilmişti. Çarşaflar, yastıklar, pikeler ve havlular çok temizdi. Yemeklerine gelince, özellikle zeytinyağlı kabak çiçeği dolması ve diğer mezeler harikaydı. Kahvaltı gayet yeterliydi, peynirler ve diğer kahvaltılıklar lezzetliydi. 7 günlük konaklamada çok memnun kaldık. Tüm otel çalışanlarına her şey için çok teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Berg Otel noktasına 1.6 km mesafede
Berg Otel noktasına 1.1 km mesafede
Berg Otel noktasına 0.8 km mesafede
Berg Otel noktasına 2.2 km mesafede
Dalyan bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/214 yorum
17 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 aile olarak 3 günlüğüne gittiğimiz Dalyan’da bu oteli tercih ettiğimiz için son derece memnun kaldık. Otelin odaları , mutfağı, tüm alanları son derece temiz . Kahvaltıda çeşit oldukça iyi, akşam yemeğini otelde yemek isterseniz mezeler ve yemekler inanılmaz lezzetli . Oteli işleten Vildan Hn sürekli olarak işin içinde ve ekibi de çok başarılı.Otelin lokasyonu oldukça iyi yerde olup restoran ve cafelere yürüyüş mesafesinde .Dalyan’a bir daha gittiğimizde kesinlikle tekrar tercih edeceğiz

Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler 449bulents
21 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Berg otel dalyan’da kalınabilecek en iyi yerlerden biri. Odaları geniş ferah ve temiz. Nehir kenarındaki terası muhteşem. Her daim sakin ve sessiz. Sabah kahvaltıları yeterli. Havuzunun olması bence büyük avantaj. Çünkü çocuklar havuzda yüzerken biz de terasında oturup tatilin keyfini çıkarabildik. Havuzda kimse yüzmediği için herhangi bir hijyen problemi de yok. Dalyan zaten harika bir yer. İztuzu plajı ve kargıcak koyu muhteşem. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Gselen
23 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel ötesi çok güzel bir tesis. İşletmeciler ve çalışanlar çok samimi. Bu 2.ziyaretimiz ve inanın son olmayacak. Her sene aile olarak gelmeye gayret edeceğiz. Kahvaltıları süper. Otelin yerleşimi çok güzel. Göl kenarı ve güneş almayan bir mekan. Özellikle beş çayları ve yanında sundukları ikramlıklarına bayılıyoruz. Her şey tertemiz. İztuzu plajına tekne ile geçiyorsunuz. Plaja kesinlikle gidin derim. Pişman olmayacaksınız. Bu otelde genelde bir kez kalanlar her sene geliyor. Havası mükemmel. İşletmecileri Servet bey ve Vildan Hanım ile Seval Hanım dünya tatlısı insanlar.

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler ilkerefeoglu
4 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İşletme sahibi Vildan Hanım her şeye hakim. Çalışanların hepsi güleryüzle ve samimiyetle hizmet ediyorlar. Pandemi döneminde tedirgin olarak geldik ama temizlik açısından çok rahat bir tatil oldu. Otelin manzarası bile tek başına efsane. Hemen önünden dolmuş tekneler sizi alıyor İztuzu plajına götürüyor ve geri otele bırakıyor. Manzara eşliğinde serpme kahvaltı yapabiliyorsunuz. Kahvaltıda her gün kendi el yapımı ürünlerinden servis ediyorlar. İkindi vakti de çay eşliğinde yine ev yapımı kek pasta ikramları var.

Oda ipucu: Restoranın üst katında çay keyfi ile manzaranın tadını çıkartın.
Konaklama tarihi: Nisan 2021
1  Teşekkürler oaayhan
11 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şu an otelden yazıyorum öncelikle. 2 gece diye geldiğim fakat bi 2 gece daha kalmaya ikna olduğum otel. Sahibi şevket bey ve değerli eşi hanımefendi, her şeyden önce size inanılmaz güven veriyor ve her türlü ihtiyacınıza çözümcül yaklaşıyorlar. Yaptıkları işin hakkını veren ve işe hakim olan insanlar kısacası. otelin her köşesine ciddi manada emek harcayıp Sıcacık, huzurlu bir yer haline getirmişler. İşletmeyi yine kendi ailesi olarak benimsemiş güler yüzlü, inanılmaz ilgili, nazik, son derece anaç mutfak ve oda görevlileri.. Temizliği oldukça etkileyici yatak çarşafları:) ve havlular, getirdiğim pike takımımı kullanmak zorunda bırakmadılar beni :). Kahvaltısı kaliteli ürünlerle hazırlanmış ve doyurucu.. fakat özellikle akşam yemekleri; 8 yıldır burada yemek yapan, eli gayet lezzetli bir hanımefendi (midemin ağrısına iyi gelir diye ev yapımı yoğurt ikram etmesi ihya ediciydi) tarafından, zeytinyağı ile yapılıyor. Tüm bunların yanısıra, kitabınızı kahvenizi alıp terasında oturmanızı şiddetle öneriyorum

Konaklama tarihi: Kasım 2020
Teşekkürler rukayyek