Şu an otelden yazıyorum öncelikle. 2 gece diye geldiğim fakat bi 2 gece daha kalmaya ikna olduğum otel. Sahibi şevket bey ve değerli eşi hanımefendi, her şeyden önce size inanılmaz güven veriyor ve her türlü ihtiyacınıza çözümcül yaklaşıyorlar. Yaptıkları işin hakkını veren ve işe hakim olan insanlar kısacası. otelin her köşesine ciddi manada emek harcayıp Sıcacık, huzurlu bir yer haline getirmişler. İşletmeyi yine kendi ailesi olarak benimsemiş güler yüzlü, inanılmaz ilgili, nazik, son derece anaç mutfak ve oda görevlileri.. Temizliği oldukça etkileyici yatak çarşafları:) ve havlular, getirdiğim pike takımımı kullanmak zorunda bırakmadılar beni :). Kahvaltısı kaliteli ürünlerle hazırlanmış ve doyurucu.. fakat özellikle akşam yemekleri; 8 yıldır burada yemek yapan, eli gayet lezzetli bir hanımefendi (midemin ağrısına iyi gelir diye ev yapımı yoğurt ikram etmesi ihya ediciydi) tarafından, zeytinyağı ile yapılıyor. Tüm bunların yanısıra, kitabınızı kahvenizi alıp terasında oturmanızı şiddetle öneriyorum