Filiz C

Çok memnun kaldık

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Ağu 2024
Ana giriş güvenlikten Rahime hanıma, anıl beye, adem beye, serra hanıma kısacası tüm personel çok ilgiliydi, temizlik kusursuzdu, kahvaltı açık büfe herşeyi buluyorsunuz, plajı süper şu harika kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyoruz, tüm arkadaalarımıza tavsiye ederim. Sadece odaki buzdolabı çok soğ uymuyordu . Yataklar süper teşekkür ederiz
Assos Barbarossa Hotel noktasına 2.4 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Assos Barbarossa Hotel noktasına 13.2 km mesafede
Assos Barbarossa Hotel noktasına 16.2 km mesafede
Assos Barbarossa Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Assos bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/308 yorum
30 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel yorumlara bakıp aldanmayın Otel geldık yataklar sert çocukların boynu tutuldu odalar kuf banyo kuf kokuyor Kahvaltı gelınce ılk gun 2 gun kahve kaşar yok masraftan kısmıslar recel aldım ıcınden sac cıktı cocukları kandırmaktan baska bırsey degıl daya fastfoodu gecıstır gıtsın alkol alan aılelerde anlamıyor mutasıb aılelerede a saros bakalım dıye dusunurse rahat edemez yemeklerı kötu aksam yemek 300.400 tl verdıkten dısarda yeriz dedık bahrem kalesınde pızzacı var en guzel orası baskada bırseyı yok verdıgım paraya uzuldum hak etmıyorsunuz ıscıler hepsı kendı akrabası gıbı sağdan soldan gecıstırme ıscı gıbı Yanı uzak durun Masrafı cıkartsak Yeter gibi otel

Teşekkürler mehmetemin s
9 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

BURAYA GELECEKLERİN KESİNLİKLE SONUNA KADAR OKUMASINI ÖNERİYORUM!!Öncelikle konumundan başlamak isterim İstanbul tarafından gidiyorsanız son 1,5 saati inanılmaz tehlikeli tek şerit yolun gidiş geliş olarak kullanılmasından ibaret. Son 1,5 saat korku treni gibi geçiyor. Oda temizliği konusunda öbek öbek saç bulunan bir bamyo bizi karşıladı. Yemek konusunda öyle ahım şahım bişey beklemeyin, normal dışarda yediğiniz derecede ama fiyatına gelince köri soslu tavuk en uygun olanlardan birisi olmasına rağmen 480 tl gibi uçuk bir fiyatı var. İçecekler 100 tl. Yemek fiyatları çok yüksek. Yani şu fiyat performansa bu kadar yüksek puan verenler ya kördü yada multimilyoner? Denizi malesef ki 4-5 yaşın altındaki çocuklar için oldukça soğuk. Gelelim bizim yaşadığımız problemlere. 3 yaşında oğlum için sabah kahvaltıda yemek yemediği için 2 adet poğaça almak isteyip peçeteye sardığımı gören sorsan “şef garson adem bey” milletin içinde yüksek ses tonuyla dışarıya yiyecek çıkarılamayacağı konusunda bizim üzerimizden toplu bir anons yaptı. Kısaca herkesin içinde insanı küçük düşürücü hareketler yapan kendini şef garson sanıp azarlayabileceğini düşünen deneyimsiz bir personel. Bu arada yanımızdan tabak tabak yemekler de dışarı taşındı kabak bize patladı? Diğer mevzu ise havlu alınan yerin otelin ilk girişinde olup havlunun tükenmesi? Havlu almak için otelin araçla girilen girişine kadar yürüyorsunuz. Gülünçtür ki kahvaltıdan sonra havlu almak için o yolu gittiğimiz halde havlu kalmadığını öğrendik o kadar komik geldi ki ardımdan gelen 8-10 aile daha havlu alamadan isyan etti. Uzun uğraşlar sonucu havlu krizini de yalapşap çözdürmüş olduk zorla. Genel manada sadece havuza girmek istiyorsanız (denizi soğuk olduğu için) kesinlikle ne o yolu çekin, ne yakıt yakın. Akşam yemeği söylediğim gibi 400 den başlayıp 800-1000 lere kadar gidiyor. Kutu kola 100 tl? Hele birde etrafta çok yemek yeri olayıp hepsi aynı standartlarda olunca büyük bir hata yaptıpınızı anlıyorsunuz. Kahvaltıdaki azarlama olayından sonra birde ilk günden havlu krizi yaşayınca iyice soğuduğum bu yapmacık yorumlarla süslenmiş otele ne birdaha gelirim ne de birisinin gelmesini isterim. Çok kötü bir deneyim yaşıyoruz. Kimseye tavsiye etmiyorum. O yüksek puan verenler ve yorum yapanlara aldanıp tercih etmiştim demekki her yoruma puana da inanmamak gerekiyormuş!

1  Teşekkürler aLi Y
16 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

4 kişilik aile olarak konaklamak için geldik. Yorumlara bakarak, resimlere bakarak seçmiştim. İçeri gezip, başka otele gitmek zorunda kaldık. Bildiğiniz halk plajı, dantelci teyzeler önünüzde satış yapıyor. Oteli beğenenler, hayatında hiç güzel bir yerde kalmamış.. havuzu hap kadar, snack barın yanında buram buram wc kokusu. Güzel anlayışınıza şok oldum.. eşime rezil oldum.otelin girişi bile yok. İsmi bile yazmıyor. Biraz vizyon sahibi olun ya..

Oda ipucu: Gelmeyin…
Teşekkürler SMAY39
13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çocuk için güzel ama yemekleri hiç beğenmedik, zeytinyağlılar o kadar az porsiyon geliyor ki üstelik de aşırı sarımsaklıydı. Mesela Şakşukada sadece 1 tane (bir lokmalık) patlıcan vardı inanamadık. Mantı pişmemişti,şarap da soğuk değildi. Ayrıca servis de iyi değildi açıkçası.

Oda ipucu: Otoparkı olması iyi. Otel temiz.
Teşekkürler Mine E
6 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ben daha önce hiç bir otel için yorum yapmadım ama bu otel ve çalışanları için kayıtsız kalamazdım…
5 günlük bodrum tatilimden sonra ara bir durak olması için 2 günlük bu oteli tercih ettim iyiki etmişim.
Tertemiz ve yepyeni bir otel.
Restoranda çalışan hasan bey çok ilgili bütün çalışanlar saygılı.
Yiyecekler gerçekten lezzetli.
Otel çocukları çok fazla ön planda tutmuş.

Barbarossa otel tebrik ederim.

Teşekkürler Uğur Ş