Deniz çok güzel zaten mavi bayraklı plaj genelde çakıl deniz içine doğru kum. Garsonlar gayet güler yüzlü yardımsever ve saygılılar. Bunlardan başka iyi bişey yok zaten otelde. Orta düzeyde temizlik ve inanılmaz derecede kötü yemekler var. Paranızla nasıl rezil olursunuz bu otele giderek öğrenebilirsiniz. 7.30 kahvaltı başlangıcı erken kalkıp kahvaltı yapayım derseniz beklersiniz çünkü personelin mesaisi sanırım başlamıyor kimse yok. Her zamanki gibi az personel çok iş prensibi burda da öne çıkıyor. Personelin müdürüm diye hitap ettikleri kişiyi plajda şezlong düzenlerken snack barda sandalye düzenlerken ya da pide yemek dağıtırken girmeniz mümkün personel azlığından. Öğle yemeğinde çıkan bir ürünü akşam yemeğinde soslanmis yada yogurtlanmis olarak görürsünüz. Salata tavuk ve soğuk meze duskunuyseniz size göre tabi ki lezzet sıfır bile değil eksilerde. Heba edecek paranız varsa gidip deneyimleyin, paranızla nasıl rezil olursunuz görün. Yorumları okudum nasıl güzel yazdılar bu otele anlamıyorum. Kesinlikle sahte hesaplar olduğunu dusunuyorum. Bir daha kesinlikle gitmem kimseye de tavsiye etmem.Devamı
- Ücretsiz otopark
- Havuz