29 Ekim tarihini değerlendirmek üzere arkadaş grubumuzla tercih etmistik.Elestirecegim tek konu fix menü uygulamasi oldu.Sabah aksam yemegi şeklinde yaziyordu ancak a la carte ya da acik bufe seklinde bir ibare olmadığı ya da rezervasyon sirasinda bilgilendirilmediğim için beklemediğimiz bir durumla karşılaştık çünkü Eşim çorba dahil yemek seçtiğinden alternatif aradik yoksa menü ve porsiyonları oldukça doyurucu kahvaltida herşey bol bol ilaveten gun icide beş çayı ve ikramlari da var.
Covid önlemleri alinmışti. Bu arada otel komple doluydu ancak butik otel oldugu icin sorun olmadi. personeli güleryüz hizmet sunuyor cok kibar ve yardimseverler. Şef ten eşimin doğum gunu icin pasta hazirlayabilmesini rica ettigimde kisa sürede, yiyen herkesin tadina doyamadığı bir pasta hazirlayarak gönlümüzü fethetti kendisine ayrica teşekkürler. Deniz cok güzel tertemizdi plaj küçük geldi gözüme sezonda nasıl oluyordur bilmiyorum ama mutlaka sezonda da gelip deneyecegiz. Havuzu kucuk ama deniz varken tercih edileceğini sanmiyorum daha cok dekor olarak yapilmis olmali ki peyzaj özenli bakimliydi solmuş bir yaprak ya da çiçek görmedik.
Beklentimin cok uzerinde olduğundan herkesin planina programina dahil edip kendisinin deneyimlemesini tavsiye ederim. Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark