Anneler günü için, anneannem ve babaannem ile gittik kardeşim ve ben toplam 4 kişiydik. Odalar gep geniş, oda manzarası uçsuz bucaksız deniz… Harikaydı. Odanın dizaynı, içerisinde ihtiyaç olacak püf noktaların yer alışı beni cezbetti. Lavobada makyaj pamuğu, kulak çubuğu, şampuan, sabun vs. Bulunuyordu. Odalarda mini buzdolabı vardı ve içinde su bulunuyordu. Biz her sabah kahvaltıya indiğimizde odamızı gelip temizliyor ve yatağımızı topluyorlardı. Tam anlamıyla temizlik harikaydı. Hijyen süperdi. Ayrıca yemek benim için çok önemlidir . Gıda mühendisliği öğrencisi olarak yemeklerde ki başarıyı tebrik ettim. Bin bir çeşit açık büfe ve herşey çok lezzetli. Garsonlar deseniz hepsi o kadar güzel işini yapıyor ki… Müşteri ile ilgileri zirvede. Hıp hızlı ve düzenli çalışıyorlar. Bizimle ilgilenen hanfendi akşam yemeklerinde bizleri karşılıyor tatilin nasıl geçtiğini hep soruyordu ve resepsiyondakilerde ilgiliydi. Kapıda bizleri karşılayan personel odaya tüm eşyalarımızı taşıdı Güler yüz ile…Havuz temizdi, hamam temizdi. Koyları çok güzeldi. Herşey bir yana hijyen mükemmel. Umarım bir daha geliriz.