Onur A
İstanbul, Türkiye

Kafa dinlemek için mükemmel yer.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 26 Nis 2021mobil cihaz aracılığıyla
Harika manzaralı salaş güzel bir yer. Kafa dinlemek istiyorsanız harika. Biz nisanda gittik sıcak şömineli sobalı kapalı restoranları var. Dısarıda oturma alanları harika. 3 gece kaldık manzaraya doyduk. Fiyatlar çok makul ve şeffaf. Yemekler harika. Çalışanlar çok ilgili. Fazla lüks beklentiniz yoksa kesinlikle tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Nisan 2021
General Manager Zeycan Oran - Assos Terrace Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 28 Nis 2021
Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri misafir etmekten ve tanımaktan mutluluk duyduk. Yeninden görüşmek dileği ile Assos'tan saygı ve selamlarımızla.
Assos Terrace Hotel noktasına 16.2 km mesafede
Assos Terrace Hotel noktasına 5.5 km mesafede
Assos Terrace Hotel noktasına 5.5 km mesafede
Assos Terrace Hotel noktasına 5.9 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Assos Terrace Hotel noktasına 4.5 km mesafede
assos taşlıköşk pansiyon
Assos Terrace Hotel noktasına 5.7 km mesafede
Assos bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/97 yorum
5 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Patili arkadaşım Buddy ile 3 gün çok güzel bir tatil yaptık. Otelin manzarasını yazarak anlatamam gidip görmeniz gerekir. Sahiplerinin güleryüzlülüğü, hoş sohbeti , yardımseverliği ve herseyden önemlisi bu işi gönülden yapıyor olmaları Terrace oteli çok farklı bir yere koyuyor.17 sene önce gitmistim , 17 sene sonra hotelin doğasından ve özgünlüğünden hicbirsey kaybetmediğini gördüm. Zeydan hanım ve Mustafa bey den bayrağı alarak otelin işletmesini üstlenmis olan Başar beyçizgisinden ödün vermedigi icin tebrik ederim. Güleryüzü ve lezzetli menüleri ile midemin bayram etmesini sağlayan Turgut bey e de cok teşekkürler. Zeytin ve Pelo yu da çok özleyeceğim . En kısa sürede görüşmek üzere sevgiler..

Konaklama tarihi: Mart 2021
Teşekkürler 222arzu_
General Manager Zeycan Oran - Assos Terrace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Mart 2021

Arzu Hanım, öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri ve buddyyi tanımaktan mutluluk duyduk. Yeniden görüşmek dileği ile Assos'tan saygı ve selamlarımızla.

31 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok eski ve pis müşteriye karşı çok ilgisizler kaldığımız oda da fotograftakilerden farklıydı tüketici haklarına da şikayet edeceğiz erkek arkadaşım evlilik teklif edecekti çok defa aradi burayı odaya geldiğimizde hayal kırıklığına ugradik mumlar dahi yapmıyordu adamın söylediği şey siz geleceksiniz diye saatlerce yazılı mi bırakayım parasını ödediğimiz odadan ayrıldık canakkaleye döndük yazıklar olsun hakkimizi helal etmiyoruz

Konaklama tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler drclementine
General Manager Zeycan Oran - Assos Terrace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Aralık 2020

Merhabalar, sanırım işletmeleri karıştırdığınızı düşünüyoruz. Bizim ile daha önce iletişime geçtiğinizi düşünmüyoruz. Yaşadığınız talihsizlik için üzüldük. İyi günler dileriz.

29 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eylül ayının ilk haftası eşimle iş stresinden uzak, huzur ortamı aradığımız bir tatil için burayı tercih ettik. Kahvaltısı ve akşam yemeği beklenenin çok çok üzerinde. İskele, doğu ve batı plajı olmak üzere 3 ayrı plajı mevcut. Denizi çok temiz ve söylenildiği kadar soğuk değil. Sizleri müşteri olarak değil misafir olarak görüyorlar ve ilgi alaka gerçekten çok güzel. Beklenenin çok üzerinde huzur dolu bir tatil deneyimiydi bizim için.

Teşekkürler Ayhannn41
Genel Müdür Zeycan Oran - Assos Terrace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2020

Ayhan Bey, öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri tanımaktan ve misafir etmekten mutluluk duyduk. Yeniden görüşmek dileği ile Assos'tan saygı ve selamlarımızla.

29 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tripadvisor önerisiyle gittik ama hayatımızın en güzel tatilini yaşadık. Otel sahipleri, mekanı, denizi herşeyi mükemmeldi yemekler ise harika. Otelin çevresinde dolaşabileceğiniz harika antik kentler var hepsi de cok kısa mesafede.
Kesinlikle herkese tavsiye ederiz.

Teşekkürler Nryoz

Merhabalar, öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri misafir etmekten mutluluk duyduk. Yeniden görüşmek dileği ile Assos'tan saygı ve selamlarımızla.

12 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kent yaşamından uzak,doğa ile içe içe yapılan bir tatil. Tesis denize sıfır noktada. 3 ayrı plaj seçeneği ile pandemi kuralları için ideal ..sosyal mesafeye kesinlikle uyuluyor. Kahvaltı ve akşam yemekleri son derece doyurucu ve lezzettiler. Ayrıca günlük çevre gezileri yapmak da mümkün. Kesinlikle öneririm.

Teşekkürler kadrivanlioglu
General Manager Zeycan Oran - Assos Terrace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Eylül 2020

Kadri Bey, yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri tanımaktan mutluluk duyduk. Yeniden görüşmek dileği ile Assos'tan saygı ve selamlarımızla.