OKAN K

Kesinlikle Kafa Dinlemek İçin Gidiniz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Kas 2022mobil cihaz aracılığıyla
Gerçekten verdiğiniz paraya kat be kat değen çok güzel bir mekan. Önüne geldiğinizde motel nerde diye bir an bizim gibi düşünebilirsiniz, çünkü motel zeytinliklerin arasında. Odalar temiz ve ferah. Motel işletmecileri bebeğimiz olduğu için sağolsunlar klima olmasına rağmen elektrikli ısıtıcı ayarladılar. Bebeğimiz için beşikte getirdiler. Malesef akşam yemeğini ve kahvaltısınj yiyemedik bir şey diyemeyeceğim. Kahvaltıya katılamayağımız için sağolsunlar ödemede indirim yaptılar. Yemek fiyatları da bölgedeki diğer balık restoranları ile aynı. Kesinlikle kalmanızı tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Kasım 2022
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 0.5 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 20.0 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 11.0 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 13.6 km mesafede
Assos bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/30 yorum
18 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Konum kahvaltı deniz her şeyinden çok memnun kaldım.O bölgeye gitsem gene bu otelde kalırım.

Seneye gene geleceğiz inşallah.Kahvaltı çok tatmin ediciydi.Denize iskeleden giriliyor.Odalar çok geniş ve ferah.

Teşekkürler yaseminal73
3 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk defa bir tatil yerinden dönerken aklım kaldı. Otel sahipleri çok ilgililer. Kendimizi evimizde hissettik. Odalar büyük ve balkonlu. Denize odanızdan yürürken incir ve zeytin ağaçları arasından geçiyorsunuz. Yemekler ve deniz muhteşem. Tek kelime ile her sene gidilecek yer

Teşekkürler 738dilekt
9 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her yerde 380 440 TL’ye içtiğimiz 35’lik rakıya 320 TL ödedik fiyatlar gayet makul çok salaş şortunuzla terliğinizle gelebileceğiniz bir yer ,müzik olarak 70’ler çalıyor garsonlar çok ilgili tekrar gelirsem yine geleceğim bir yer.

Teşekkürler 932edae
30 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Deniz harika, odalar genis ve temiz, kahvalti basarili. Calisan genc arkadaslar (Nurettin, Bugra, Murat) ilgili ve guleryuzlu. Yemekler icin fiyat performans basarili. Anne patatesi daha iyi olabilirdi. Sadece sinek sorunu var.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler drnc88
16 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Piri reis akşam yemeği için tercih ettiğimiz ve çok memnun kaldığımız bir yer oldu. Balıklar taze ve lezzetli, mezeler enfesti. Çalışanlar oldukça ilgili, mekandaki müzikler ve manzara da gerçekten huzurluydu. Güzel bir akşam geçirdik, tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Curious07361165278