Güzin
Incheon, Güney Kore

Akşam Yemeği

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 16 Tem 2022mobil cihaz aracılığıyla
Piri reis akşam yemeği için tercih ettiğimiz ve çok memnun kaldığımız bir yer oldu. Balıklar taze ve lezzetli, mezeler enfesti. Çalışanlar oldukça ilgili, mekandaki müzikler ve manzara da gerçekten huzurluydu. Güzel bir akşam geçirdik, tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 11.1 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 21.0 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 11.1 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Assos bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/30 yorum
15 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Şehrin kalabalığından kaçmak için çok güzel bir mekan. Stres atmak kafa dinlemek garantili🤗 Temiz ufak sıcacık bir ailenin işlettiği samimi bir yer. Mezeleri firesiz çok iyi balık konusundada çok iyiler. İşletmecileri çok ilgili ve güleryüzlü. Sıcak deniz sevmiyorum diyenlerdenseniz kesinlikle gelmelisiniz. Özellikle Aygül eşi Ali ve yakışıklı yiğenleri Buğra 🙃bu güzel samimi tatil için çok teşekkürler 🌸

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler 726benang
26 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle birlikte 2günlük tatil için gitmiştik. Çok hoşumuza gitti memnun kaldık. Odalar temiz ve genişti. Akşam restoranlarında yemek yedik mezeler ve balıklar taze ve lezzetliydi. Kalamar ve ahtapotu kendileri tutuyorlar. Tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler kamrano2019
18 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Motelin konumu ve manzarası çok güzel.Sabah kuş sesleri ile uyanıyorsunuz. Kahvaltı nefis.Deniz manzarası ada manzarası mükemmel.Denizin serin suları ve temizligi on numara.Resturantinda deniz ürünlerini denemenizi tavsiye ederim.Personel ilgili ve guleryüzlü.Ali bey ve eşine tesekkur ederim.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
1  Teşekkürler cmcaliskan
17 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Çok tatlı bir aile işletmesi. Herşey çok güzeldi mezeleri balıkları hep tazeydi. Restoranda akşam yemeği yedik ve çok keyif aldık. Odalar çok temiz ve geniş. Yine gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler V8386EQmurata
28 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Garsonlar normal olarak çok amatör. Eksikler fazla. örnek masaya gelen ekmek bayattı. Salaş ancak samimi olmaya çalışan bir işletme. Mezeler uygun. Deniz ürünleri İstanbul fiyatı. Ortamdaki müzik güzel. Deniz üzerinde yemek keyifli

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler gezgindaddy