Ahmet S
Burhaniye, Türkiye

2 oda 4 kişi 1 gece

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 28 Tem 2019mobil cihaz aracılığıyla
Odaların genişligi ve balkonu otelin tek olumlu yanı.Fiyat yüksek.Haftasonu gittiğimiz için zorunlu gecelemek istedik fakat yatağın sertliği yüzünden sabahladık resmen.Bir gülen yüz göremedim.Otelin tüm personeli deniz kenarında bir problem olursa yada bişi sormak istediğinizde yürümek zorundasınız.
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 10.8 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 0.5 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 3.7 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 13.6 km mesafede
Pİrİ Reİs Motel & Restaurant noktasına 13.6 km mesafede
Assos bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/30 yorum
26 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otel konum olarak bir zeytin bahcesinin arkasında yer almaktadır. Sahilden zeytin bahcesinin icinden gecilerek gidilen toprak yolla ulaşılmaktadır.

Olumlu yönleri odalar büyük ve temizdi.Kahvaltı güzeldi.

Olumsuz yönleri odada buzdolabı yok. Yemek veya birşeyler içmek için otelin sahildeki tesisi dışında yakınlarda alternatif yer yok.Yemek fiyatları için bir menü yok. Otelin personeli de sadece sahildeki tesiste yer alıyor. Otel ve çevresinde muhattap olabileceğiniz birisi yok.

Genel olarak Assos ve çevresini konum,soğuk ve kayalık denizi ile bölge halkının turiste uyguladığı fiyat politikasinı beğenmeyen birisi olarak söyleyecegim şey bölgenin sadece ıssızlık arayan,insanlardan ve herşeyden uzaklaşmak isteyen insanlara uygun bir yer olduğunu bilerek gitmeleri...

Teşekkürler Emre A
20 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

iki aile olarak gittik, hepimiz memnun kaldik. Odalar buyuk, balkon buyuk. Klima var. camlar cok buyuk, aydinlik odalar. Sineklik var. Zeytin agaclari icinde bir binada kaliyorsunuz. Denize 100m mesafede, sessiz. Ust kattaysaniz manzara guzel. Restaurantin porsiyonlari buyuktu. Kocaman, lezzetli gozlemeleri vardi. Deniz cok guzel. Cok soguk degil ama serin. Hakikaten girince alisiyorsunuz. Tam tadinda bir serinlik. Bence gidin kalin. Standardiniz hilton, rixos degilse memnun kalirsiniz. Calisanlar da gayet guler yuzlu insanlar.

Teşekkürler burakp2013
9 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir gece kaldığımız Sokakağzı mevkisinde akşam yemeğimiz için konumuna bakarak karar verdiğimiz bir yer oldu. Denizin içinde yer alan iskelesiyle yemek ortamımız enfesti. Tam mevsimi olmamasına rağmen sardalye ve kılıç şiş sipariş ettik, kalamar, karides ara sıcaklar ve birkaç meze siparişiyle menümüzü tamamladık. Balıklar ve ara sıcaklar çok iddialı olmasa da fena değillerdi. Kılıç şişte biraz marine eksiği vardı, tadı yavan geldi. Sardalye için garsonumuz mevsim konusunda uyarı yaptığından yorum yazmıyorum. Karides güveçte kaşarlı geldi, önceden kaşar isteyip istemediğimizi sorsalar sevinirdik. Kaşarlı karides herkes için uygun olmayabilir. Hesap ortam ve yiyip içtiklerimiz göz önüne alınınca ortanın üstüne yakın oldu. Örneğin karides veya kalamar porsiyonu 40 tl idi. Geceye doğru kıyıya gelen ahtapot yavrusu da gecemizin rengi oldu.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
1  Teşekkürler arkilic_123
7 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz burada 6-8 eylül arasi kaldik. Odalar gorundugu gibi temiz duzenli ve ferah. Isletenler samimi guler yüzlü. Konumu cok guzel. Deniz kenari, iskelesi var, mezeler taze lezzetli. Fiyati olmasi gerektigi gibi.buraya esim ve arkadaşları agustos da tavsiye uzerine gelmisti, cok begenince bizde tatil dönüşü 2 gece kafa dinlemek icin ugradik.gercekten de dinlenmelik bir yer. Bir isletme zaten bole duzgun oldugu surece tavsiyeler uzerine daha taninir hale gelir ve artarak devam eder. Ayrica burasi tarihi anlamda da cok iyi.kahvaltinizi yapip denizden faydalandiktan sonra oturmaktan sıkılırsaniz dolasmaya cikilacak bir yer.cok yakinda Athena Tapinagi, Behramkalesi, Antik Liman ve cok orjinal koylerin , taş evlerin bulundugu harika bir gezip görülecek yerleri olan bir alan. Biz gezdik, gördük. Cok memnun kaldik.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
2  Teşekkürler Çiğdem G
26 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yerli halk ve belediye işbirliği ile eşsiz bir yer olabilecek ilken, bakımsızlıktan ve ilgisizlikten harap olmuş Sokakağzı girişinde, Midilli adası karşısında restaurantı ve lobisi denize sıfır ve Sokakağzı sahiline hakim bir konumda yer alan tesisin oteli de 150 m içeride.
Fiyat 5 üzerinden 3
Temizlik 5 üzerinden 3